Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 12-14/12

Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 12-14/12

 

Zwdia: ένα σαββατοκύριακο με την σεληνη στο απαιτητικό ζωδιο της παρθενου, ίσως να μην ακούγεται και ότι πιο ρομαντικό στην αρχή.

 

Η παρθενος είναι επιλεκτική και επικριτική, ενώ θέλει να είναι όλα στην εντέλεια. Όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς, η παρθενος διατηρεί μία λίστα, στην οποία καταγράφει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται σε έναν σύντροφο –τα οποία φυσικά και δεν μπορεί να βρει πουθενά λόγω υπερβολής.

 

Και πάλι, η παρθενος είναι ο ταπεινός υπηρέτης που φτάνει σε απίστευτα σημεία για να δείξει πως νοιάζεται. Η αγάπη βρίσκεται στις λεπτομέρειες και στην σκληρή δουλειά όσον αφορά τη παρθένο, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο να περιμένετε από τον συντροφο σας, να φροντίσει να εξαφανιστούν και να τακτοποιηθούν όλες σας οι ανησυχίες.

zodia-taro-45

 

Μέχρι την Κυριακή, η αφροδιτη θα σχηματίσει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον ποσειδώνα, προσθέτοντας μία δόση μαγείας στο πρακτικό αυτό σαββατοκύριακο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρει κανείς την αδερφή ψυχή του, και αυτό το σαββατοκύριακο, η πιθανότητα αυτή σας ανήκει.

 

Τα πιο τυχερά zwdia για το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω. Δηλαδή όλα τα γήινα zwdia.

 

 

Τυχερά επίσης, θα είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων. Δηλαδή όλα τα υδάτινα ζωδια.

 

Τα λιγότερο τυχερά zwdia για αυτό το σαββατοκύριακο, θα είναι τα ζωδια της φωτιάς και τα ζωδια του αέρα, δηλαδή το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia