zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 14-16/11: βαριά συναισθήματα

astrologia-planitis-ploytwnas

zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 14-16/11: βαριά συναισθήματα

 

zwdia: η ρομαντική σεληνη στο ζωδιο του λεοντα την Παρασκευή το βράδυ θα σας δώσει τη διάθεση για ερωτα, αλλά ίσως απογοητευτείτε, καθώς θα σχηματίσει μη υποστηρικτικές όψεις με τον κρονο και την αφροδιτη. Αν έχετε κανονίσει κάποιο πρώτο ραντεβού, καλό θα ήταν να το κανονίσετε για κάποια άλλη φορά, έτσι ώστε να αποφύγετε το συναίσθημα της απογοήτευσης.

 

Το Σάββατο, η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο της παρθενου, όπου θα γίνει περισσότερο υποστηρικτική και συναισθηματική. Προχωρήστε με το ραντεβού σας, το Σάββατο το βράδυ! Η συζήτηση θα κυλήσει ήρεμα και οι προσδοκίες σας θα είναι αισιόδοξες!

 

Την Κυριακή, η ερωτική αφροδιτη περνάει στο ζωδιο του τοξοτη, και θα νιώσετε άνετοι να κάνετε ένα άλμα πίστης όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς. Τολμήστε το! Ίσως γνωρίσετε επίσης κάποιον με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, και θα νιώσετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Εξερευνήστε τις πιθανότητες! Αν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για μία διασκεδαστική περιπέτεια με τον συντροφο σας.

zodia-taro-45

 

Για το σαββατοκύριακο που έρχεται, τα zwdia που θα ωφεληθούν περισσότερο στον συναισθηματικό τομέα, είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του τοξοτη, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων. Λιγότερο τυχερά θα είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο του υδροχοου.

 

 

zwdia