zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 19-21/12

zwdia-shmera-erwtikes-161014

zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 19-21/12

 

zwdia: αυτό το σαββατοκύριακο, αν έχετε την διάθεση για έρωτα, θα χρειαστεί να δουλέψετε πάνω σε αυτό. Το Σάββατο, η αφροδιτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό και σύνοδο με τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω. Ο έντονος και ανακόλουθος αυτός σχεδιασμός, θα κάνει το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο, οτιδήποτε εκτός από εύκολο.

 

Αν είστε σε σχέση, όλα παίζονται. Θα είστε και οι δύο τόσο πιεσμένοι που θα δημιουργηθεί μία διαμάχη η οποία θα κάνει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο να ψάξει για όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο να αναπνεύσει. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο και πάρετε μία απόφαση την οποία αργότερα σίγουρα θα μετανιώσετε. Προχωρήστε με μεγάλη προσοχή!

 

Η νεα σεληνη την Κυριακή στο ζωδιο του αιγοκερω θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλο το χάος του Σαββάτου, αν την εκμεταλλευτείτε σωστά. Η σεληνη αυτή έχει να κάνει με την σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει για να επιτευχθεί ένας στόχος. Αν ο στόχος σας είναι μία ευτυχισμένη, υγιής σχέση, τότε θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σηκώσετε τα μανίκια σας και να τακτοποιήσετε την δουλειά αυτή. Απλά πρέπει να είστε σίγουροι πως έχετε τη θέληση να προσθέσετε τις έξτρα ώρες στο πρόγραμμά σας. Δεν είναι εύκολο να ανεβείτε την σκάλα της επιτυχίας, αλλά η ανταμοιβή σίγουρα το αξίζει.

zodia-taro-45

 

Κανένα από τα δώδεκα zwdia δεν θα είναι υπέρ τυχερό το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο στον έρωτα. Τα δύο όμως zwdia που θα έχουν ελάχιστη τύχη παραπάνω, είναι το ζωδιο του καρκινου και το ζωδιο του αιγοκερω. Από την άλλη μεριά, το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του τοξοτη, το ζωδιο του υδροχοου και το ζωδιο των ιχθυων, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους αν δεν θέλουν να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα στην ερωτική τους ζωή.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia