Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 21-23/11

Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 21-23/11

 

Zwdia: το απόγευμα της Παρασκευής θα είναι σφοδρό και έντονο, καθώς η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο του σκορπιου! Μαζί με τον αγαπημένο σας θα απολαύσετε πολλές και καλές στιγμές, αν και ίσως σας κουράσει λίγο, καθώς η σεληνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δια. Και πάλι όμως, αν είστε σε σοβαρή σχέση, θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ μαζί με τον συντροφο σας.

 

Το Σάββατο, ο τόνος αλλάζει εντελώς, καθώς η σεληνη περνάει σε ένα καινούριο ζωδιο. Περνάμε από το βαθύ και κτητικό ζωδιο του σκορπιου, στο ανέμελο, ελεύθερο και περιπετειώδες ζωδιο του τοξοτη. Εκεί θα σχηματιστεί και Νέα Σελήνη, πράγμα που θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα!

 

Θέστε τις προθέσεις σας από τώρα και βάλτε τα δυνατά σας για να εξασφαλίσετε την συναισθηματική σας υγεία –και στην ερωτική σας ζωή αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

zodia-taro-45

 

Όλα τα zwdia ευνοούνται σχετικά αυτό το ερωτικο σαββατοκύριακο, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. Τα zwdia που το σαββατοκύριακο γράφτηκε για αυτά είναι το ζωδιο του κριου, του λέοντα, του ζυγου και του τοξοτη.

 

zwdia

 

Το σαββατοκύριακο αυτό, ευνοούνται επίσης τα ζωδιο του ταυρου, των διδυμων, του καρκινου και του υδροχοου. Τα λιγότερο ευνοημένα zwdia είναι το ζωδιο της παρθενου, του σκορπιου, του αιγοκερω και των ιχθυων.

 

zwdia διαβάστε επίσης