zwdia: ερωτικό σαββατοκύριακο 24-26/10

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

zwdia: ερωτικό σαββατοκύριακο 24-26/10

 

zwdia: θα συνεχίσουμε να νιώθουμε την σημαντική επιρροή της νέας Σελήνης και ηλιακής έκλειψης στο ζωδιο του σκορπιου, που λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, για το μεγαλύτερο μερος του σαββατοκύριακου. Η σεληνη θα παραμείνει στο ζωδιο του σκορπιου μέχρι την Κυριακή το πρωί, επιτρέποντας στην ισχυρή επιρροή της έκλειψης να συνεχίσει να εξελίσσεται.

 

Ευτυχώς, θα βρισκόμαστε στην θέση του οδηγού, οποιοδήποτε συναισθηματικό μετασχηματισμό και αν μας επιφυλάσσει το μέλλον, ανάμεσα σε εμάς και τον συντροφο μας.

 

Το Σάββατο, ο ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζωδιο του ζυγου. Ύστερα, την Κυριακή, ο πλανήτης της δράσης, ο αρης, θα περάσει στο ζωδιο του αιγοκερω. Η αγάπη και η οικειότητα θα γίνουν δικές μας για να τις εκμεταλλευτούμε. Ακόμα και αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κατασταλάξουν αυτό το σαββατοκύριακο, θα έχουμε την δύναμη να δούμε πέρα από αυτά. Θα είναι ένα αρκετά συναρπαστικό τριήμερο.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Παρόλα αυτά, δεν ευνοούνται όλα τα ζωδια στον συναισθηματικό τομέα. Τα ζωδια που ευνοούνται περισσότερο και θα απολαύσουν τα οφέλη του ερωτα είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων. Ευνοημένα είναι επίσης το ζωδιο του καρκινου και το ζωδιο του αιγοκερω. Τα ζωδια που ευνοούνται λιγότερο αυτή τη περίοδο, και θα χρειαστεί να προσέξουν τα λόγια και τις πράξεις τους, είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zwdia