Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 28-30/11

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 28-30/11

 

Zwdia: η σεληνη περνάει στο ζωδιο των ιχθυων την Παρασκευή, και εμείς γεμίζουμε με συναισθήματα για όλο το σαββατοκύριακο. Ανυπομονείτε για μία πνευματική επαφή, και αν είστε σε σχέση, το πιθανότερο είναι να νιώσετε πως η σχέση σας δυναμώνει.

 

Αν είστε ελεύθεροι, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η αναζήτηση της ιδανικής αγάπης, και ίσως χρειαστεί να μετριάσετε την ανάγκη σας αυτή με μία δόση ρεαλισμού.

 

Την Κυριακή, η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο του κριου, και ξαφνικά θα θυμηθούμε όλοι πως δεν θέλουμε να πλέουμε στο πέλαγος της αγάπης συνεχώς. Εξάλλου, έχουμε και μία ζωή εκεί έξω.

zodia-taro-45

 

Το τετράγωνο του ερμή με τον ποσειδώνα την Κυριακή, μας προειδοποιεί να προσέξουμε αν χρειαστεί να παρθούν σοβαρές αποφάσεις στον ερωτα και όχι μόνο. Η κρίση μας θα είναι θολωμένη.

 

zwdia

 

Τα zwdia που ευνοούνται περισσότερο αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων, τα ζωδια του νερού δηλαδή.

 

Ευνοημένα θα είναι και το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα γήινα ζωδια.

 

Τα λιγότερο τυχερά ζωδια για αυτό το ερωτικο σαββατοκύριακο θα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου, δηλαδή τα ζωδια της φωτιας και τα ζωδια του αερα.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia