zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 7-9/11

zwdia-sex-tips

zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 7-9/11

 

zwdia: η σεληνη θα βρίσκεται στο ομιλητικό ζωδιο των διδυμων από την Παρασκευή, και όλο το σαββατοκύριακο, θέτοντας τον τόνο του τριημέρου, όπου η επικοινωνία και ο ερωτας  βαδίζουν δίπλα-δίπλα.

 

Με την σεληνη να σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη ουρανό, το Σάββατο, θα υπάρξει ένα αίσθημα σύγχυσης ή αμφιβολιών όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Πως νιώθετε πραγματικά για κάποιον που αλλάζει συνεχώς συμπεριφορά; Ίσως αμφισβητήσετε την αυθεντικότητα των συναισθημάτων του συντρόφου σας. Τα καλά νέα είναι πως θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για να συζητήσετε την οποιαδήποτε ανασφάλεια μπορεί να αισθανθείτε.

 

Στην πραγματικότητα, η διέλευση του ερμή στο ζωδιο του σκορπιου την ίδια ημέρα, το Σάββατο, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ και θα καταφέρετε να συζητήσετε τα βαθύτερα θέματα που σας απασχολούν. Χρησιμοποιήστε το Σάββατο για να κάνετε «την κουβέντα» με τον αγαπημένο σας –και δεν θα το μετανιώσετε καθόλου.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Τα περισσότερα zwdia ευνοούνται αυτό το ερωτικο σαββατοκύριακο, με το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου να είναι τα πιο τυχερά από όλα. Ταυτόχρονα όμως, ιδιαίτερα ευνοημένα είναι και το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου και το ζωδιο του σκορπιου. Τα λιγότερο ευνοημένα ζωδια στον ερωτικό τομέα είναι το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.