zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο – 13 Δεκεμβρίου

erwtas-vres-agapi-zwdia

zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο – 13 Δεκεμβρίου

 

zwdia-Κριός:  Βροχή θα πέφτουν οι προτάσεις από γνωστούς  – φίλους για διασκέδαση τις βραδινές ώρες. Βροχή θα πέσουν επίσης, και οι προτάσεις από τα άτομα τα οποία είσαστε ‘μπλεγμένοι’ ερωτικά. Ο Κρόνος από την θέση του δεν βοηθάει και πολύ τις παράλληλες καταστάσεις…για αυτό σήμερα δείχτε μια εγκράτεια παραπάνω!

 

 

ζωδια-Ταύρος: Η Αφροδίτη από τον συγγενικό Αιγόκερω θα σας φωτίσει προς όλες τις κατευθύνσεις….και θα πέσουν ματιές επάνω σας,  αλλά και το υπάρχον ταίρι σας θα εκδηλωθεί πολύ περισσότερο. Μία ημέρα που θα σας ανεβάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.

 

 

zvdia-Δίδυμοι: Τα πράματα θα είναι πολύ καλύτερα απόψε, οι συνθήκες θα είναι ώριμες προκειμένου να πάρετε αποφάσεις ζωής! Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει εκδηλωθεί…δώστε λίγο χρόνο ακόμα, αν όχι…υπάρχουν και αλλού… ‘πορτοκαλιές’.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια-Καρκίνος: Θα λάβετε ευχάριστη είδηση   από το   πρόσωπο που σας έχει προσεγγίσει και έχει εκφράσει ανοιχτά το ερωτικό του ενδιαφέρον. Τα δεσμευμένα Καρκινάκια, θα έχουν ιδιαίτερες και θερμές στιγμές το βράδυ.

 

 

zwdia-Λέων: Από τους ευνοημένους είστε όλης της ημέρας, καθώς ο Κυβερνήτης σας κάνει άψογες όψεις με Αφροδίτη και Ποσειδώνα….και θα φέρει μπροστά σας ένα άτομο που ίσως και μοιραία επηρεάσει την υπόλοιπη ζωή σας. Αν πιστεύετε στα θαύματα….κάτι θα σας συμβεί!!!

 

 

ζωδια-Παρθένος:  Μια ήσυχη βραδιά σας περιμένει, όπου το συντροφικό σας ταίρι θα έχει την καλή διάθεση να σας διασκεδάσει και να σας κάνει και κουβέντα για το άμεσο μέλλον. Αν δε είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις μην πείτε κάτι περιττό…ίσως αυτό αργότερα λειτουργήσει κατά σας.

 

 

zvdia-Ζυγός: Αν αισθάνεστε καλά μετά τις εντάσεις που σας έχει φέρει το ποικίλο διαπλανητικό σκηνικό, θα ήταν ιδανικά να βγείτε με τις παρέες σας. Αν δεν βγείτε και ένα Σαββατόβραδο με το ταίρι σας, δεν θα χαλάσει και τίποτα στον δεσμό σας. Η καλή σας ψυχολογία σε προτεραιότητα.

 

 

ζωδια-Σκορπιός:  Τουλάχιστον από δύο διαφορετικές πλευρές θα έχετε σήμερα κρούσεις με  σκοπό την κατάκτηση σας. Αν είστε ήδη σε σοβαρό δεσμό καλύτερα να απορρίψετε, ενώ αν είστε σε solo κατάσταση…τα επόμενα βήματα σας είναι γνωστά!

 

 

zwdia-Τοξότης: Πάρτε μολύβι και χαρτί και σημειώστε ότι σας προτείνουν σήμερα…θα χάσετε τον λογαριασμό….είστε στην καλύτερη φάση  του μήνα προκειμένου να δείτε αλλαγές στα συναισθηματικά σας. Αν κοντεύουν τα γενέθλια σας, θα εμφανιστεί άτομο που παρελθόντος.

 

 

ζωδια-Αιγόκερως: Είστε σε μια αναταραχή, με την προσωπική σας ζωή να καταρρέει και εσείς να μην μπορείτε να διορθώσετε τίποτα…από την πολυθρόνα. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και διεκδικείστε αυτό που σας ενδιαφέρει. Η μέρα είναι ιδανική για συναισθηματικό διάλογο.

 

 

zvdia-Υδροχόος: Το άτομο που εδώ και πολύ καιρό φλερτάρετε, έχει αντιληφθεί τις καλές σας προθέσεις, που αν συνεχίσουν να μένουν προθέσεις…θα φύγει. Άρα, μια και ο Άρης, σας ευνοεί πάρτε πρωτοβουλίες και μιλήστε – πράξτε πιο ξεκάθαρα!

 

 

ζωδια-Ιχθύς: Πολυαγαπημένα Ψαράκια, σήμερα θα έχετε ένα πολύ ήρεμο και ήσυχο βράδυ με το συντροφικό σας  ταίρι, να σας λεει λόγια που καιρό έχετε να ακούσετε. Ανταποκριθείτε ανάλογα. Οι ελεύθεροι κολυμβητές ας πάνε σε πιο βαθιά νερά, θα έχει ενδιαφέρον το τι μπορεί να βρεθεί απόψε.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πλησιάζουν οι γιορτές και καλό θα ήταν όλοι να μπουν σε μια διαδικασία έρευνα αγοράς…για το τι δώρο θα προσφέρουν στο αγαπημένο τους ταίρι! Εσείς?!?

 

zwdia διαβάστε επίσης