zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο 18/10

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο 18/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia Κριός:  Η καλή Αφροδίτη, όλο το 24ωρο του Σαββάτου, θα βρίσκεται δίπλα και θετικά στο ζωδιο σας, και θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε τις ερωτικές σας προσδοκίες, παράλληλα θα σας χαρίσει απλόχερα και σεξουαλική εύνοια. Οι ώρες μετά τις 18:00 του Σαββάτου θα είναι  ερωτικά παθιασμένες!

 

zwdia Ταύρος:  Όλα θα σας συμβούν τις επόμενες  ώρες, και θα είναι όλα τα περίεργα. Από επανασυνδέσεις, παρεξηγήσεις με το συντροφικό σας ταίρι ίσως και μια νέα γνωριμία που θα θελήσει την προσοχή σας. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, μιάς και τα διαπλανητικά φαινόμενα δεν βοηθούν, εκλείψεις, ανάδρομος Ερμής και όχι μόνο!

 

ζωδια Δίδυμοι: Aκόμα προσπαθείτε να εξηγηθείτε?  Ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, θα αφήνει τα λόγια σας θολά και μπερδεμένα. Άρα για σήμερα προτείνουμε να φροντίσετε εξωτερικά  τον εαυτό σας και το βράδυ να σαρώσετε στο πέρασμα σας. Ώρα για ερωτική ανανέωση, για νέο ερωτικό ξεκίνημα και για φλερτ!

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος:  Συναισθηματικά πλασματάκια, οι επόμενες ώρες θα σας βρουν μπροστά στις απαντήσεις τις οποίες χρειάζεστε για να κρίνετε τι πετάτε και τι κρατάτε. Προσοχή, κίνδυνος αποκαλύψεων για παράλληλες καταστάσεις. Ιδίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου.

 

ζωδια Λέων:  Αφού το ξέρετε άλλωστε, άμα την εμφανίσει σας χωρίζει η θάλασσα από την γή.  Βάλτε λίγη αστερόσκονη και αφήστε τα υπόλοιπα στην καλή σας τύχη, που σήμερα θα σας φέρει κοντά σε ένα λαμπερό πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό….και μάλλον το ενδιαφέρετε και εσείς.

 

 

ζωδια Παρθένος:  Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακρότητες και συμβιβαστείτε με τις αλλαγές που θα προκύψουν! Ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής σας λεει ότι  δεν είναι και ότι το καλύτερο να ξεκινήσετε  τώρα μία νέα σχέση, να κάνετε μία επανασύνδεση ή να πάρετε μία σοβαρή απόφαση για τη σχέση σας…ιδίως σήμερα.

 

ζωδια Ζυγός: Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι οριστικές και μόνιμες. Ο Δίας σας ευνοεί για να διεκδικήσετε τις ερωτικές σας προσδοκίες, αλλά και για να χαρείτε το πάθος της ημέρας! Μία από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα! Προσοχή το σημερινό Σαββατόβραδο, φέρνει στο δρόμο σας ερωτικές εκπλήξεις και προκλήσεις!

 

ζωδια Σκορπιός: Με τον Πλούτωνα από την καλή του θέση, μόνο όμως για αυτό το 24ωρο, θα σας δίνει λάμψη, γοητεία, και θα έχετε την σημαντικές ευκαιρίες! Ο ερωτικός σας τομέας όντως πέρασε από πολλές δοκιμασίες,  και  είναι το διάστημα, που θα πρέπει να σκεφτείτε και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

 

ζωδια Τοξότης: Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε…πολλά και ευχάριστα θα σας τύχουν σήμερα. Αν είστε αδέσμευτοι χαρείτε το βράδυ που είναι πολλά υποσχόμενο. Για τα Ελεύθερα  παιδιά, φλερτάρετε  και κινηθείτε θετικά σε νέες γνωριμίες. Τα καλύτερα μπροστά σας.

 

 

ζωδια Αιγόκερως:  Ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει την ώθηση να πάρετε την κατάσταση σήμερα Σαββάτο, στα δικά σας χέρια και να ξεκαθαρίσετε κάποια σχέση ή γνωριμία, που πλέον έχει ξεθωριάσει και δεν σας προσφέρει συναισθηματικά πια! Τολμήστε το.

ζωδια Υδροχόος: Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά μιάς  υπέροχης ημέρας και νύχτας, και κάντε την προσπάθειά σας να φέρετε ακόμα πιο κοντά το ταίρι σας! Μην διστάσετε αν χρειαστεί και  έναν χωρισμό αν πραγματικά έχουν δοθεί οι ανάλογες ευκαιρίες. Για τους ελεύθερους αέρηδες, μία ερωτική  και άκρως σεξουαλική νύχτα σας περιμένει.

 

ζωδια Ιχθύς: Απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, και εκμεταλλευτείτε νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη διαπλανητικά ημέρα, από κοινά περιβάλλοντα, ακόμα και από ένα ‘προξενιό’. Μεγάλη εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα διαπλανητικά φαινόμενα είναι σε πλήρη έξαρση, απομακρυνθείτε ακόμα και από την σκέψη για οποιαδήποτε σοβαρή συναισθηματική απόφαση.

 

Τηλ: 875-876-8024 / Χρέωση 0.75Ε/1′

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ