zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 22/11

erwtiki-astrologia

zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 22/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός:  Οδηγείτε την κούρσα του έρωτα απόψε…έχετε  Μαραθώνιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρελθόν, ‘ποικίλο’ παρόν και ότι άλλο κυκλοφορεί θα διασταυρωθεί με εσάς! Προσοχή στα μετωπικά!

 

zwdia-Ταύρος: Οι ώρες προς το βράδυ, σας επιφυλάσσουν ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που σας θέλουν κοντά τους. Αν είστε σε δέσμευση, η νύχτα θα σας φέρει πιο κοντά σε ερωτικές καταστάσεις που ίσως αποβούν αμαρτωλές!

 

zwdia-Δίδυμοι: Σήμερα θα κολυμπάτε σε μια λαοθάλασσα με θαυμαστές και θα μοιράζετε αυτόγραφα! Το προσφιλές σας σπορ δηλαδή! Η θέση της Αφροδίτης, μόνο μπροστά σε ενδιαφέρουσες και ερωτεύσιμες προσωπικότητες μπορεί να σας βγάλει.

zodia-taro-45

 

zwdia-Καρκίνος: Η μέρα έχει πολύ παράπονα και ένταση, από το έτερον ήμισυ που διαμαρτύρεται, εδώ και καιρό, για την καταπιεστική σας στάση! Κάντε λίγο πίσω και αφήστε τον άλλον να πράξει εθελοντικά. Η ανασφάλεια σας…ας μείνει λίγο μακριά!

 

zwdia

ζωδια-Λέων: Η αυτοπεποίθηση που σας χαρακτηρίζει, θα γίνει μαγνήτης για το ιδιαίτερο πρόσωπο, που σας έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και λίγο καιρό. Τα δεσμευμένα Λιοντάρια, θα χαρούν με την εκδηλωτική συμπεριφορά του ανθρώπου τους.

 

ζωδια-Παρθένος: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακρότητες και συμβιβαστείτε με τις αλλαγές που θα προκύψουν! Ο Κυβερνήτης σας ο Ερμής – δεν είναι και ότι το καλύτερο να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, να κάνετε μία επανασύνδεση ή να πάρετε μία σοβαρή απόφαση για τη σχέση σας…ιδίως σήμερα.

 

ζωδια-Ζυγός: Απολαύστε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες, εκμεταλλευτείτε νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν απόψε, μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερη διαπλανητικά ημέρα, από οικεία περιβάλλοντα,  εκδηλώσεις, και φυσικά νυχτερινή διασκέδαση κτλ!
ζωδια-Σκορπιός:  Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει τη δυναμική να πάρετε την κατάσταση σήμερα Σαββάτο, στα χέρια σας και να ξεκαθαρίσετε οριστικά κάποια σχέση ή γνωριμία, που πλέον έχει ξεθωριάσει και δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα! Ενεργοποιηθείτε.

 

 

 

 

ζωδια-Τοξότης: Τα νεύρα σας από το πρωί θα είναι απίστευτα, μιας και οι όψεις Άρη- Κρόνου, σας κάνουν έκρυθμους με το παραμικρό, και ρίχνουν την ψυχολογία σας! Προσοχή τις βραδινές ώρες μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομο, που ίσως αυτό να είναι το αγαπημένο σας ταίρι.

 

ζωδια-Αιγόκερως: Κάποιος εδώ και καιρό θέλει να σας γνωρίσει, ή να κάνει μια νέα απόπειρα να σας ξαναζεστάνει. Η μέρα είναι ιδανική για προσεγγίσεις! Τα ‘διπλά’ ζωδια, θα έχουν αγαπησιάρικες στιγμές κατ’οίκον με τον έρωτα τους!

 

ζωδια-Υδροχόος:  Η  πλειοψηφία του ζωδιου σας, είναι στα χειρότερα των τελευταίων ετών, με απομακρύνσεις, χωρισμούς, παρασκήνιο,  και δύσκολες επανασυνδέσεις. Έτσι προβλέπεται και το αναμενόμενο Σαββάτο. Όμως με τον Κρόνο σύμμαχο σας, μπορείτε να δείξετε την έξοδο από την ζωή σας, σε άτομα που δεν αξίζουν να στέκονται πλάι σας.

 

ζωδια-Ιχθύς: Ο επιθετικός Δίας, όλο το 24ωρο του Σαββάτου, θα βρίσκεται  απέναντι από το ζώδιό σας, και θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε τις ερωτικές σας προσδοκίες, αλλά θα σας χαρίσει απλόχερα και ερωτική εύνοια. Το συγκεκριμένο Σαββάτο θα είναι ποικίλο!!!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο, και όχι μόνο γενικά από το ζώδιο σας

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia διαβάστε επίσης