zwdia: Ερωτοσκόπιο Πέμπτη 30/10

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

zwdia: Ερωτοσκόπιο Πέμπτη 30/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Η επιθετική όψη που κάνει ο Άρης  με το ζωδιο σας, ιδίως τις νυχτερινές ώρες, μετά τις 20:00, θα σας βάλει σε μια κατάσταση έντονης σκέψης για το συντροφικό σας ταίρι, και προς τα που θα οδηγηθεί αυτή η σχέση, που το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μιλήστε ανοιχτά!

 

ζωδια-Ταύρος: Μια καταπληκτική ημέρα με 24 επίσης καταπληκτικές ώρες, που έχετε την δυνατότητα, να κάνετε προτάσεις σοβαρού περιεχομένου στο έτερον ήμισυ σας… και να γίνουν αποδεκτές. Για τα ελεύθερα παιδιά…το βράδυ θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλξετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, που ίσως και κάποιο από αυτά να παραμείνει στην ζωή σας.

 

ζωδια-Δίδυμοι:

Όλα παίζουν σήμερα…Παρελθόν, παρόν και μέλλον τα έχετε κάνει όλα ένα κουβάρι. Άτομα του παρελθόντος που ζήτησαν 2η ευκαιρία, ήδη παίζετε με κάτι αμαρτωλό στο τώρα…και η καλή Αφροδίτη σας στέλνει και άλλα ακόμα τις επόμενες ώρες-ημέρες. Από τις πιο ευνοϊκές περιόδους της ζωής σας! Όλα μαζί… το χόμπυ σας!

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος:  Υδάτινα πλασματάκια για σήμερα όλη μέρα να είστε λίγο προσεχτικοί στις δηλώσεις και τις κινήσεις σας, μιάς και το ταίρι σας, θα σας κάνει κουβέντες για βελτίωση ή για παύση της σχέσης σας.  Μιλήστε ειλικρινά και απομακρύνετε τα κακώς κείμενα από το μεταξύ σας. Οι βραδινές ώρες….αναμένονται καυτές!

 

ζωδια-Λέων: Πολλή αστερόσκονη, όχι  λόγω ημέρας, λόγω Δία και μόνο…θα γίνεται πόλος  έλξης νέων προσώπων που θα σας κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Αποφύγετε να αρνηθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη συναισθηματικές προτάσεις. Μια υπέροχη ημέρα και φυσικά νύχτα.

 

 

 

ζωδια-Παρθένος: Αν προσπαθήσετε να σηκωθείτε από τον καναπέ…και αποφασίσετε να βγείτε από τους   4 τοίχους θα επιβεβαιωθείτε για το ερωτικό ‘γκελ’ που κάνετε στο διάβα σας. Πολύς κόσμος σας θέλει κοντά και γύρω του. Αν είστε σε σχέση, μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει από το συντροφικό σας ταίρι.

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα αστρολογικά γεγονότα της ημέρας θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στα ζωδια της φωτιάς. Εκμεταλλευτείτε το!

Τηλ προβλέψεων : 875-876-8024 / Χρέωση 0.75Ε/1′

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ