zwdia: Ερωτοσκόπιο Τετάρτη 22/10

angel_love_1_1920x1200

zwdia: Ερωτοσκόπιο Τετάρτη 22/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός: Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην ζωή σας και ίσως τελειώσετε, σήμερα κιόλας, κάτι που δε σας προσφέρει τίποτα πια. Πάντως, αν είστε παντρεμένος/η, όλα μπορούν να συμβούν, από το να χωρίσετε μέχρι και να προσπαθήσετε να σώσετε κάτι που εδώ και πολύ καιρό έχει χαθεί.

 

ζωδια-Ταύρος: Έχετε τον πλήρη έλενχο, και ακόμα αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Όλο αυτό το θετικό κλίμα θα σας αναπτερώνει το ηθικό και σας ανεβάζει ψυχολογικά. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε δίαιτα

 

ζωδια-Δίδυμοι: Έχετε παραδοθεί σε μια κατάσταση και δε βγαίνετε  από εκεί, επειδή δεν θέλετε να ταραχτεί η ηρεμία σας. Η επαφή με τον ψυχικό σας κόσμο και η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε περισσότερο σε μια ανώτερη δύναμη. Μια δυναμική ημέρα για δημόσιες σχέσεις.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος: Με την βοήθεια του ανάδρομου Ερμή θα μπείτε ξανά, και δυναμικά στο παιχνίδι και  θα διαγράψετε τις κακές εντυπώσεις. Αν έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, θα έχετε και μια αισιοδοξία που θα σας δίνει ελπίδα επανάκτησης όλων όσων έχουν χαθεί. Προσοχή, αμαρτωλές και ύποπτες καταστάσεις τυχόν να βγουν την επιφάνεια.

 

ζωδια-Λέων: Ο Άρης, που εδώ και καιρό είναι φιλικός ως προς το ζώδιο σας, θα μεταμορφώσει την ενέργεια σας και θα βρείτε τον παλιό, καλό εαυτό σας. Πιθανόν να γίνουν κάποιες υπερβολές σήμερα, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να τις είχατε και ανάγκη, για να ξεπεράσετε το σκοτεινό παρελθόν. Ένας Δίδυμος μπαίνει στη ζωή σας μετά από μια κοινωνική επαφή.

 

zwdia

 

ζωδια-Παρθένος: Αφεθείτε στα ωραία της ημέρας και  στη θετική σας ενέργεια να σας οδηγήσει να βρείτε κάτι  για να ασχοληθείτε δημιουργικά και ευχάριστα, καθώς χρειάζεστε επειγόντως μια ανάπαυλα. Χάρη σε αυτή την ανάγκη θα αποφύγετε και κόντρες που είχατε με φίλους. Αν η  καρδιά σας, χτυπάει πολύ δυνατά για έναν άλλον Παρθένο, με τον οποίο δεν είναι εύκολο να τα βρείτε, γιατί είστε ίδιοι και αντιπαρατίθεστε…τα αστρολογικά γεγονότα ίσως κάνουν το θαύμα τους.

 

 

ζωδια-Ζυγός: Περνάτε μια μεταβατική περίοδο, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Πρέπει να γεφυρώσετε πολλά χάσματα και να περπατήσετε πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Αφήστε τα πρέπει και τις φοβίες στην άκρη και πάρτε σωστές και τολμηρές αποφάσεις. Ανοίξτε τις δίαυλους επικοινωνίας.

 

ζωδια-Σκορπιός: Θα βάλετε τις δικές σας βάσεις για να έχετε την άνεση να κινηθείτε όπως θέλετε. Πάντως θα δώσετε και θα προσφέρετε  απλόχερα συναισθήματα χωρίς να σκέφτεστε αν θα τα πάρετε πίσω. Η σχέση με ένα αέρινο ζωδιο πιθανόν να βελτιωθεί για να λυθούν κάποια θέματα που έχετε εδώ και καιρό.

 

ζωδια-Τοξότης: Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, και θα θέλετε να αναδειχθείτε μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλετε με το ταίρι σας. Θέλετε να δώσετε την εντύπωση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να σας δώσουν τα ηνία ακόμα και στον έρωτα. Μια εκπληκτική ημέρα για ξεκαθαρίσματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

 

ζωδια-Αιγόκερως: Από σήμερα θα  αρχίσετε και βγαίνετε περισσότερο από άλλες φορές  αυτό θα σας δημιουργεί ένα είδος χαράς και ζωντάνιας. Μπορεί να ακούσετε πολλά, να πείτε μεγάλα λόγια ή να υποσχεθείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι, το οποίο ίσως να μην ισχύει. Πάντως, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι αρκετά δυναμικός.

 

ζωδια-Υδροχόος: Μια καταπληκτική ημέρα που θα δείτε  με αισιοδοξία τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, και σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ θα νιώσετε ότι κάτι θα αλλάξει, γιατί οι συμπεριφορές σας συγκρούονται και δεν μπορείτε να παραμένετε στάσιμοι πια. Μπορεί μέχρι να παρθούν και αποφάσεις χωρισμού, αν δε συμβιβαστείτε.

 

ζωδια-Ιχθύς: Μια ιδιαίτερη ημέρα που  θα σας προσφερθεί  ιδιαίτερη ζεστασιά, γλυκό λόγος,  και ο/η τυχόν σύντροφός σας δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Αν είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδιου σας, ευνοήστε σήμερα για έναρξη μεγάλου έρωτα, που όμως θα κατατρώγεται από μεγάλη ζήλια και κτητικότητα. Κατά τα άλλα να είστε άνετος/η και έχετε διάθεση να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μετράει πρώτα η αγάπη και η προστασία του εαυτού σας και μετά του άλλου ατόμου. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Τηλ: 875-876-8024 / Χρέωση 0.75Ε/1′

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ