zwdia: ερωτοσκόπιο Τετάρτη 29/10

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

zwdia: ερωτοσκόπιο Τετάρτη 29/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia Κριός:

Ο Ουρανός από το ζωδιο σας, και ιδίως σήμερα  μπορεί να φέρει στη ζωή σας απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου σας! Σήμερα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε, να ανακτήσετε την ανάλαφρη ερωτική διάθεση που τόσο σας ταιριάζει και να φλερτάρετε απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες.

 

zwdia Ταύρος:

Η μέρα και η νύχτα  σας βοηθούν να δικτυωθείτε,  να κάνετε νέες γνωριμίες και να γοητεύσετε τους πάντες γύρω σας! Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι το δυνατό σας όπλο, άρα εκμεταλλευτείτε το και βγείτε να διασκεδάσετε με παρέες που σας αναζωογονούν.

zwdia Δίδυμοι :

Από πιο φλογερά ερωτικά διαστήματα του μήνα είναι η σημερινή μέρα, μιάς και  η Αφροδίτη κινείται φιλικά  ώς προς  το ζώδιο σας και θα σας χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις ιδίως τις βραδινές ώρες. Τυχόν παρελθοντολογική εκκρεμότητα θα κάνει την εμφάνιση της. Όπως και έχει…απολαύστε το!

zodia-taro-45

 

zwdia Καρκίνος:

Το σενάριο χωρισμός ή επισημοποίηση είναι ενεργό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και των επιμένων, στο μυαλό σας. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να σκεφτείτε σοβαρά τι είναι αυτό που πλέον σας γεμίζει και τι ζητάτε για να νιώσετε αισθηματική ολοκλήρωση. Πολλές και βαριές οι σκέψεις σας σήμερα.

 

zwdia Λέων:

Όλη η ήμερα και η νύχτα στα πόδια σας! Θα γίνετε πόλος έλξης των πάντων. Νέες γνωριμίες και ίσως και ένας νεός έρωτας να σας φανερωθεί τις επόμενες ώρες. Μην ενδώσετε σε προτάσεις του παρελθόντος. Μην ρισκάρετε αν έχετε ήδη  κάτι  ποιοτικό στην ζωή σας.

 

 

zwdia Παρθένος:

Βγείτε απο το σπίτι και απολαύστε  με τις παρέες σας μια πιο μακρινή βόλτα. Για τις βραδινές ώρες ντυθείτε, στολιστείτε και φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο. Ίσως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα να σας τραβήξει την προσοχή. Επικοινωνήστε!

 

 

zwdia Ζυγός:

Σήμερα ο κυνηγός Άρης, σύμμαχος των τελευταίων ημερών, θα σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και  που θα κάνουν την ημέρα να σας μείνει αλησμόνητη! Έχετε αρκετή τύχη, έτσι ώστε να συναντήσετε και κάποια ψυχή από τα παλιά.

 

zwdia Σκορπιός:

Ετοιμαστείτε για πολλές κατακτήσεις ιδίως τις νυχτερινές ώρες. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν γεμάτο ασάφεια και με ένα σχετικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα που προέκυψε από τις τελευταίες εκλείψεις, αλλά από σήμερα θα σας χαριστούν πολλά!

zwdia Τοξότης:

Σημαντικότατη ημέρα για να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης που τυχόν να σας ταλαιπωρεί. Συζητήστε, αναγνωρίστε τα καλά που έρχονται από το ταίρι σας, και  σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε αλλά και αξίζει να είναι στο πλάι σας, προκειμένου να νιώσετε την πλήρη ευτυχία. Όχι εκπτώσεις.

 

zwdia Αιγόκερως:

Ιδίως εσείς δεν θα πρέπει να έχετε κανένα απολύτως παράπονο, αφού συγκαταλέγεστε στα ευνοημένα ζωδια του μήνα! Από το πρωί η μέρα έχει δείξει θετικές διαθέσεις με ελπίδα και αισιοδοξία για τα αισθηματικά σας! Πολύς και καλός κόσμος θα βρεθεί στο μονοπάτι σας. Εκμεταλλευτείτε το.

 

zwdia Υδροχόος:

Αν διεκδικείτε δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον για τα αισθηματικά σας, σήμερα Τετάρτη, είναι η καλύτερη ημέρα για να το ανακοινώσετε κιόλας. Η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια αλλά και τα υπόλοιπα μπλοκάρισμα καλό θα ήταν να απομακρυνθούν.

 

zwdia Ιχθύς:

Θα χρειαστεί να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σας. Για τους αδέσμευτους,  θα απολαύσετε πικάντικες και  αναζωογονητικές στιγμές έρωτα που θα σας κάνουν να ζήσετε μοναδικές συγκινήσεις. Ευνοούνται σήμερα περισσότερο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο του ζωδιου.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Μετά τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών να έχουν πια υποχωρήσει, όλοι και όλα πλέον μπαίνουν σε ένα στάδιο να  γίνουν πιο ξεκάθαρα!
 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia