Zwdia εβδομάδας 15-21/12

Zwdia εβδομάδας 15-21/12

 

Zwdia: ετοιμαστείτε για πανδαιμόνιο! Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί το έκτο από τα εφτά σε σύνολο τετράγωνα του ουρανού με τον πλούτωνα, που σπέρνουν τον όλεθρο στη ζωή μας από το 2012.

 

Zwdia 15/12: τετράγωνο ουρανού-πλούτωνα

Την Δευτέρα, ο ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλούτωνα, και αν έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες στον χάρτη σας, σε θεμελιώδη ζωδια, πρόκειται να λάβετε ένα άμεσο χτύπημα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη με το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα και δεν πρόκειται να είναι ωραία. Ετοιμαστείτε!

 

ζωδια 16/12: ερμής στον αιγοκερω

Την Τρίτη, ο ερμής θα περάσει στο ζωδιο του αιγοκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2015. Οι σκέψεις γίνονται πρακτικές και επαγγελματικές. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα χρησιμοποιώντας την λογική. Το Σάββατο, ο ερμής θα σχηματίσει ένα φιλικό εξάγωνο με τον ποσειδώνα, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μία δόση φαντασίας στην λογική σας. Τέλεια!

zodia-taro-45

 

Zwdia 20/12: εξάγωνο ερμή-ποσειδώνα, τετράγωνο αφροδιτης-ουρανού, σύνοδο αφροδιτης-πλούτωνα, εξάγωνο άρη-ουρανού

Τα ρομαντικά ζητήματα δεν θα είναι άνετα αυτή την εβδομάδα. Η αφροδιτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ουρανό και σύνοδο με τον πλούτωνα, εξασφαλίζοντας πως όσα ξέρετε για την σχέση σας… νομίζετε πως τα ξέρετε! Ευτυχώς, ο αρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ουρανό την ίδια ημέρα και η αντίδρασή σας σε αυτά τα έντονα γεγονότα τουλάχιστον θα είναι προσγειωμένη.

 

ζωδια 21/12: νεα σεληνη στον αιγοκερω, ανάδρομος ουρανός

Η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω την Κυριακή, θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες. Φυτέψτε τώρα τους σπόρους και φροντίστε τους για να μεγιστοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το χάος της προηγούμενης ημέρας.

 

zvdia-zwdia-tarw