zwdia εβδομάδας 19-25/1

synastries

zwdia εβδομάδας 19-25/1

 

zwdia: φροντίστε τα όνειρά σας και καλλιεργήστε τα οράματά σας –και ύστερα αναθεωρήστε τα. Αυτό θα είναι το κύριο θέμα αυτής της εβδομάδας.

 

zwdia 19/1: αντίθεση αφροδιτης-δια, σύνοδος αρη-ποσειδώνα

Την Δευτέρα, η αφροδιτη στο ζωδιο του υδροχοου θα σχηματίσει αντίθεση με τον δια στο ζωδιο του λεοντα και θα νιώσετε την ανάγκη να βυθιστείτε στον ερωτα, τη ζωή και σε οτιδήποτε σας δίνει ευχαρίστηση. Κάτε το… με λογική φυσικά!

 

Ο Άρης θα σχηματίσει επίσης σύνοδο με τον ποσειδώνα την ίδια ημέρα, δίνοντας δύναμη στην πίστη και την συμπόνια σας. Χρησιμοποιήστε τη με σύνεση.

zodia-taro-45

 

zwdia 20/1 & 21/1: νεα σεληνη στον υδροχοο, ανάδρομος ερμής

 

Την Τρίτη, η νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου θα είναι η τέλεια ευκαιρία να φυτέψετε σπόρους για τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ένα από τα μεγαλύτερά σας όνειρα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως την επόμενη ημέρα ο ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζωδιο του υδροχοου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

 

Τι σημαίνει αυτό; Το όνειρο σας είναι εφικτό, αλλά θα χρειαστεί λίγη σκέψη παραπάνω πριν φτάσετε εκεί. Μην διστάσετε να αλλάξετε την προσέγγισή σας με τον ερμή ανάδρομο στο ζωδιο του υδροχοου, καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε το στόχο σας, είναι με το να επαναπροσδιορίσετε ξανά τα βήματά σας για να σιγουρευτείτε πως δεν σας έχει ξεφύγει κάποιος καλύτερος δρόμος, ή ταμπέλα.

 

 

zwdia 23/1: εξάγωνο ηλιου-κρονου

Την Παρασκευή, ο ηλιος στο ζωδιο του υδροχοου θα σχηματίσει υποστηρικτικό εξάγωνο με τον κρονο και θα έχετε την ικανότητα να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να λάμψετε σε οποιονδήποτε τομέα περιλαμβάνει το όφελος της ανθρωπότητας.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw