Zwdia εβδομάδας 24-30/11

synastries

Zwdia εβδομάδας 24-30/11

 

Zwdia: ο ερωτας γίνεται συναρπαστικός και η επικοινωνία περιπλέκεται αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της εβδομάδας 24 έως 30 Νοεμβρίου.

 

Zwdia 25/11: σύνοδος ερμή-κρονου

Την Τρίτη, ο ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον κρονο, αναγκάζοντάς μας να σοβαρέψουμε όσον αφορά τις σκέψεις μας. Το μυαλό μας θα έχει όρεξη για μάθηση και θα μπορούμε να επικεντρωθούμε απόλυτα πάνω σε αυτό που θα επιλέξουμε. Την ίδια στιγμή δεν θα υπάρξει έλεος, αν πρέπει να παρθεί μία σημαντική απόφαση. Είναι ωραίο να μπορείτε να κάνετε αυτό που πρέπει, αλλά μην ξεχνάτε το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους άλλους να σας ακολουθήσουν.

 

Zwdia 26/11: τρίγωνο αφροδιτης-ουρανού, τετράγωνο ηλιου-ποσειδώνα

Την Τετάρτη, η ημέρα είναι ειδικά φτιαγμένη για τον ερωτα! Η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη και ο ουρανός, συνδέονται μαγικά, ανοίγοντας την πόρτα για ξαφνικές ερωτικές πιθανότητες, αν είστε ελεύθεροι. Αν είστε σε σχέση, θα αποφασίσετε να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες μαζί με τον συντροφο σας. Αυτή η νέα, ξαφνική περιπέτεια θα πάρει την ανάσα και των δύο. Την ίδια ημέρα, ο ηλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα. Η πνευματική σας πλευρά ενισχύεται, αλλά ίσως να μην μπορείτε να πάρετε τις πιο πρακτικές αποφάσεις αυτή τη μέρα.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Zwdia 27/11: ερμής στον τοξοτη

Την Πέμπτη, ο ερμής περνά στο ζωδιο του τοξοτη, όπου θα παραμένει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου. Το μυαλό σας θα περάσει από το βαθύ και σκοτεινό (όσο ήταν στον σκορπιο) στο ξαφνικό συναίσθημα πως όλα τα σύννεφα εξαφανίστηκαν. Η αισιοδοξία και η δίψα για γνώση θα κυριαρχήσει. Θα απολαύσετε την μετάδοση του προσωπικού σας μηνύματος και θα μοιραστείτε απόψεις με τους αλλους. Απλά θυμηθείτε να σεβαστείτε και τις δικές τους.

 

Zwdia 30/11: τετράγωνο ερμή-ποσειδώνα

Την Κυριακή, ο ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα, και αυτή την ημέρα απαγορεύεται να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κάποια στοιχεία θα σας λείπουν ή δεν θα καταλάβετε τι ακριβώς σας ζητούν. Περιμένετε να περάσει αυτή η ενέργεια πριν κάνετε οποιουδήποτε είδους δέσμευση.

 

zwdia διαβάστε επίσης