Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 1 εως 7/12

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Κριός

zwdia: Η ερωτική σας ζωή θα συνεχίσει να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Την Πέμπτη, ο αγαπημένος σας, ίσως σας προσκαλέσει σε μία μαγική βραδιά. Θα ανακαλύψετε πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, όσον αφορά τις ελπίδες και την πίστη από όσο περιμένατε. Ελεύθεροι: μετά την Πέμπτη και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα έχετε άφθονες πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον μέσω ίντερνετ ή μέσω κάποιου φίλου. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, θα αισθανθείτε πως μπορείτε να είστε υπερήφανοι για την σχέση σας. Την Δευτέρα, θα υπάρξει κάποιο είδος ανανέωσης στην σχέση σας. Την Πέμπτη, θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον συντροφο και την οικογένειά σας. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακούσετε πολύ θετικά οικονομικά νέα από τον αγαπημένο σας. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η ερωτική αφροδιτη, συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σας αυτή την εβδομάδα, και σας βοηθά να επιλύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον συντροφο σας. Η Πέμπτη θα είναι αρκετά θετική ημέρα, καθώς η αφροδιτη θα ενωθεί με τον δια, στον τομέα της επικοινωνίας σας. Να περιμένετε μία υπέροχη συζήτηση, απολαμβάνοντας να λέτε πόσο λατρεύετε ο ένας τον άλλον. Η πανσεληνος στο ζωδιο σας το Σάββατο, θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σας. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Θα έχετε το κίνητρο να κυνηγήσετε μία πραγματικά οικεία επαφή με τον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα –σωματικά και ψυχολογικά. Ο αρης, ο πλανήτης που κυβερνά την σεξουαλική ορμή, θα περάσει στον 8ο οικο σας, τον οίκο της οικειότητας την Πέμπτη. Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα απολαύσετε μία ώθηση οικειότητας με τον συντροφο σας. Επειδή ο αρης θα ταξιδέψει μέσα στο ζωδιο του υδροχοου, ίσως πετύχετε την οικειότητα μέσα από τον σεξουαλικό πειραματισμό και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η ερωτική αφροδιτη συνεχίζει να βρίσκεται στον ρομαντικό σας τομέα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, για αυτό εκμεταλλευτείτε το! Την Πέμπτη, θα σχηματίσει μία υπέροχη γωνία με τον δια, επεκτείνοντας όλα τα θετικά που έχει να προσφέρει η θεά αφροδιτη. Οι πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο εκείνη την ημέρα, πολλαπλασιάζονται, ειδικά αν είστε ελεύθεροι. Αν είστε με κάποιον, τότε θα υπάρξουν πυροτεχνήματα! Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Την Δευτέρα, να περιμένετε σοβαρή πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Θα έχετε την τάση να πιέσετε ακόμα και το πιο περίπλοκο σενάριο για να εξασφαλίσετε ένα χαρούμενο τέλος με τον αγαπημένο σας. Αν είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός συγγενη να σας γνωρίσει κάποιον την Πέμπτη, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν είστε σε σχέση, σχεδιάστε ένα ήσυχο απόγευμα στο σπίτι την Πέμπτη. Δεν θα το μετανιώσετε! Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Υπάρχουν συναρπαστικά νέα αυτή την εβδομάδα!  Σέξι ερμής θα περάσει στον 5ο οικο σας, τον οίκο της πραγματικής αγάπης και της ευχαρίστησης, την Πέμπτη, θα παραμείνει σε αυτό το τομέα του χάρτη σας μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, και κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, να περιμένετε θετική ώθηση στην ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Θα νιώσετε το κίνητρο να κυνηγήσετε τις απολαύσεις της ζωής –θα είναι για εσάς κύρια προτεραιότητα.  Ίσως επίσης απολαύσετε μία ρομαντική περιπέτεια με κάποιον που δεν βλέπετε τυπικά σαν «τον τύπο σας». Η αλλαγή αυτή θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Θα είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα να επικοινωνήσετε τα έντονα συναισθήματά σας σε κάποιον άλλον. Την Δευτέρα, η παρουσία σας θα είναι ισχυρή. Χρησιμοποιήστε τον χαρακτήρα σας για να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας με τον συνδυασμό μυστηρίου και σωματικής κυριαρχίας. Αποτελείτε ένα αίνιγμα, και αυτή την εβδομάδα θα οδηγηθείτε κατευθείαν στην αγκαλιά κάποιου. Το Σάββατο, θα θελήσετε να μοιραστείτε κάποια μυστικά με αυτό το πρόσωπο. Μπορείτε να φτάσετε στην πραγματική οικειότητα αν το θελήσετε. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η αφροδιτη θα παραμείνει στο ζωδιο σας μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, για αυτό χρησιμοποιήστε στο έπακρο τον ερωτικό σας μαγνητισμό τώρα που μπορείτε. Την Πέμπτη, η αφροδιτη θα σχηματίσει μία υπέροχη γωνία με τον πλανήτη δία, που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ρομαντικές σας πιθανότητες. Ύστερα, το Σάββατο, η πανσεληνος στον τομέα των σχέσεων, θα φέρει στο επίκεντρο την συναισθηματική σας επαφή με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματά σας και η σχέση σας θα ενδυναμωθεί. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Μπορείτε να κερδίσετε τον αγώνα αυτή την εβδομάδα, αργά και σταθερά, στον ερωτα. Την Δευτέρα, οι προσπάθειά σας να κερδίσετε κάποιον, θα αποδώσουν. Ύστερα, την Πέμπτη, αν υπάρχει κάποιο μυστικό που δεν έχετε μοιραστεί με τον συντροφο σας, ήρθε η ώρα να ομολογήσετε. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα θυμώσει μαζί ας. Στην πραγματικότητα, θα ευνοηθείτε, καθώς ο αγαπημένος σας θα καταλάβει το κίνητρο που είχατε για να κρατήσετε τις πληροφορίες αυτές για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Την Πέμπτη, θα βιώσετε μία από τις καλύτερες ημέρες του χρόνου, όσον αφορά το ρομάντζο. Ο ερωτας πρόκειται να βρίσκεται παντού! Αρχικά, ο σύντροφος ίσως σας κάνει έκπληξη με κάποιο υπέροχο δώρο. Ίσως σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα ένα προσωπικό σας ονειρο. Ύστερα, την ίδια ημέρα, ο αρης περνά στο ζωδιο σας. Αυτό θα δώσει την ενέργεια και την πίστη να κυνηγήσετε αυτό και αυτόν που θέλετε περισσότερο. Απολαύστε την φάση αυτή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ένα ρομάντζο στην εργασία ίσως ανεβάσει θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη, είναι πιθανό να μιλήσετε σε όλους για την σχέση σας. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα λάβετε περισσότερη υποστήριξη, παρά κριτική –ακόμα και από τους ανωτέρους. Μία άλλη πιθανότητα είναι να νιώσετε την απίστευτη στοργή του αγαπημένου σας όσον αφορά τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα κάνει κάποιες προσπάθειες για να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε μία μεγάλη ευκαιρία στο έπακρο. Διαβάστε στα zwdia το σεξ ωροσκοπιο για το ζωδιο σας.