Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 17-23/11

Κριός

zwdia: αυτή την εβδομάδα ίσως παρασυρθείτε από την ρομαντική σας φαντασία. Την Πέμπτη, τα συναισθήματα για τον αγαπημένο σας θα αυξηθούν και θα είστε σίγουροι πως δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος. Πριν τον βάλετε σε αυτό το βάθρο, υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως είμαστε όλοι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως μάλλον έχει ένα ή δύο ελαττώματα. Αλλά δεν πειράζει, καθώς τον αγαπάτε ότι και να γίνει.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Προσέξτε ιδιαίτερα να μην παρερμηνεύσετε ένα σημάδι ενός φίλου για ρομαντική πρόσκληση. Τα μπερδεμένα μηνύματα στον ερωτικό τομέα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα για εσάς, ειδικά την Πέμπτη. Ρωτήστε τον φίλο σας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. μιλάει συμβολικά, υποθετικά ή συγκεκριμένα; Αν είστε σε σχέση, θα υπάρξει μία νέα οικονομική αρχή με τον συντροφο σας μετά το Σάββατο.

 

Δίδυμοι

Θα σας απασχολήσει τόσο πολύ ο ερωτας που θα θολώσουν οι φιλοδοξίες σας, με αποτέλεσμα να κάνετε κάποια λάθη σε ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Ζητήστε από τον συντροφο να σας βοηθήσει εκεί. Ενθαρρύνετέ τον να σας οδηγήσει πίσω στους στόχους σας και όχι μακριά τους. Αν και δεν θα σας σαμποτάρει με πρόθεση, αν δεν το κάνετε αυτό, θα ξεχάσετε όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον ερωτα.

 

Καρκίνος

Δεν θα ξέρετε αν πρέπει ή όχι να κυνηγήσετε ένα ρομάντζο στην εργασία. Από τη μία μεριά, νιώθετε σαν να είναι η αδελφή ψυχή σας και δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα συναισθήματά σας κάθε μέρα. Και πάλι όμως ίσως να είστε υπερβολικοί με την κατάσταση, και ίσως η θέση να μην σας το επιτρέπει. Ίσως δημιουργηθούν προβλήματα. Φροντίστε να αξίζει το ρίσκο.

 

Λέων

Η σεξουαλική σας ωθηση θα αποκτήσει πνευματικό τόνο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να εμπλακείτε σωματικά με κάποιον αν δεν υπάρχει πραγματική συναισθηματική επαφή. Αν είστε σε σχέση, το σεξ θα γινει καλύτερο από ποτέ. Θα νιώσετε πως ζείτε ένα παραμύθι. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως χάσετε μία ευκαιρία αν κάποιος προσπαθήσει να σας προσεγγίσει. Η πιθανότητα του ερωτα δεν θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

 

Παρθένος

Θα περάσετε αρκετό χρόνο με τον συντροφο σας, δημιουργώντας την ιδανική κατάσταση στο σπίτι σας. Το καλύτερο πιθανό σενάριο είναι να ονειρευτείτε μαζί και να καταστρώσετε ένα σχέδιο για να κάνετε το ονειρο πραγματικότητα. Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα να απογοητευτείτε με τον τρόπο που πραγματικά πηγαίνουν τα πράγματα με την οικογένεια και τον συντροφο σας. Ίσως ένας από τους συγγενείς δεν τον συμπαθεί αρκετά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε.

 

Ζυγός

Δεν θα έχετε τη διάθεση να μιλήσετε για την ερωτική σας ζωή με φίλους. Ο διάλογος για τον ερωτα και την σχέση σας έχει την τάση να γίνεται πηγή κουτσομπολιού. Οι συνεργάτες σας πιστεύουν πως τα ρομαντικά σας πιστεύω είναι υπερβολικά. Μείνετε μακριά από μπελάδες καθώς δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε τα προσωπικά σας συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Αποφύγετε να δανείσετε ή να δώσετε χρήματα στον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα. Κρατήστε τα οικονομικά και το ρομάντζο μακριά, καθώς θα βρεθείτε στη θέση να μην μπορείτε να καταλάβετε αν ο συντροφος σας λέει την αλήθεια. Δεν είναι πως προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Αλλά ίσως αναφέρει πως θελει να αγοράσει κάτι πέρα από τις οικονομικές σας δυνατότητες. Αν εκφράσει απογοήτευση ίσως αποφασίσετε να τον βοηθήσετε. Προσέξτε, διότι αργότερα θα το μετανιώσετε.

 

Τοξότης

Θα είστε σίγουροι πως το ποτήρι είναι μισογεμάτο στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα, ακόμα και αν υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, μην εκπλαγείτε αν κάποιος από τους συγγενείς προσπαθήσει να σας αποθαρρύνει όταν καταλάβει την αισιοδοξία σας. Αυτό το οικογενειακό μέλος θα προσπαθήσει να σας προστατέψει και να σας προειδοποιήσει πως δεν βλέπετε τα πράγματα καθαρά.

 

Αιγόκερως

Αν κρατάτε μυστικά από τον συντροφο σας, ή αν υποπτεύεστε πως εκείνος σας κρύβει πράγματα, ξεκαθαρίστε το. Από τη μία πλευρά, υπάρχει κάτι πολύ διακριτικό στην ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες. Ίσως εσείς οι δύο είστε τα μοναδικά άτομα που γνωρίζουν μία μαγική πληροφορία. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα να κρύβετε κάτι ο ένας από τον άλλον. Σίγουρα δεν είστε τέτοιου τύπου ζευγάρι!

 

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή αυτές τις ημέρες. Οι φίλοι θα σας φέρονται σωστά και θα απολαύσετε αυτή την ιδιαίτερη φάση. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως ένας από τους φίλους να θελήσει να εξερευνήσει την αμοιβαία χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας. Την Πέμπτη, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα ρεαλιστικοί με αυτό το θέμα. Μετά την Κυριακή, λάβετε μέρος σε μία ομάδα. Θα γνωρίσετε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

Ιχθύες

Θα είστε τόσο απασχολημένοι και αισιόδοξοι με την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα που θα χάσετε μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Μία άλλη πιθανότητα είναι να παρεξηγήσετε κάποια μηνύματα από ένα πρόσωπο εξουσίας. Ίσως είστε σίγουροι πως του αρέσετε και πως σας φλερτάρει. Πριν βγάλετε συμπεράσματα, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε το. Αν είναι πραγματικό φλερτ, θα το ξέρετε μέχρι την Κυριακή.

 

zwdia διαβάστε επίσης

zwdia εβδομάδας 17-23/11

παιδική αστρολογια 17-23/11

zwdia: προβλεψεις σεληνης 2ο δεκαήμερο Νοεμβρίου