Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 22 έως 28/6

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Κριός

Θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα αυτή την Δευτέρα, όταν ο τυχερός δίας σχηματίσει υπέροχο τρίγωνο με τον ουρανό, τον πλανήτη των ξαφνικών γεγονότων στο ζωδιο σας. Ο διας βρίσκεται ακόμα στον πέμπτο οίκο σας, αλλά μόνο μέχρι τις 11 Αυγούστου. Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν έντονες ενδείξεις για εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή –εξελίξεις που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει γρήγορα. Ύστερα, την Τετάρτη και μέχρι τις 8 Αυγούστου ίσως παρατηρήσετε πως είναι πιο δύσκολο να αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας χωρίς συναισθηματική ασφάλεια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι και η καλύτερη για επικοινωνία στα ερωτικά σας. Την Τετάρτη, ο ερμής, θα σχηματίσει ένα έντονο τετράγωνο με τον ποσειδώνα. Η επαφή αυτή θα μπερδέψει το μυαλό σας έτσι όλες οι πληροφορίες θα είναι θολές. Ίσως να μην πιστέψετε όλα όσα θα σας πει ο αγαπημένος σας αυτή την εβδομάδα. Εναλλακτικά, αν κρατάτε κάποιο μυστικό από τον σύντροφό σας θα παρατηρήσετε πως τώρα αρχίζει να επηρεάζει την ποιότητα της σχέσης σας. Οι αποφάσεις στον έρωτα θα παραμείνουν μη ξεκάθαρες. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Δίδυμοι

Μία τυχαία συζήτηση με έναν φίλο ή κάποιον που θα γνωρίσετε ίσως εξελιχθεί σε ερωτική επαφή. Αυτό το άτομο ίσως προσφερθεί να σας συστήσει σε κάποιο πρόσωπο. Ή, θα ζητήσετε τη συμβουλή ενός ή περισσοτέρων φίλων σας για να ξεπεράσετε ένα μεγάλο δίλημμα στη σχέση σας. Οι συμβουλές που θα ακούσετε θα είναι απίστευτα ωφέλιμες. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Καρκίνος

Από αυτή την Τετάρτη, ο άρης ο πλανήτης της ώθησης και της λίμπιντο, θα περάσει στο ζωδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου. Αυτή τη περίοδο δεν θα δυσκολευτείτε να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε –ειδικά στον έρωτα. Θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με έναν πιο παθητικό τρόπο. Αντί να κάνετε την πρώτη κίνηση θα τον παρασύρετε με την συναισθηματική σας γοητεία. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Λέων

Ο κυβερνήτης της πραγματικής σας αγάπης ο διας, θα βρίσκεται στο ζωδιο σας μέχρι τις 11 Αυγούστου, για αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις επεκτατικές ευκαιρίες που έχει να σας προσφέρει στον ερωτικό τομέα. Την Δευτέρα, θα απολαύσετε μία αναζωογονητική αλλά απρόβλεπτη αναμέτρηση με τον σύντροφό σας. Την Τρίτη όμως, ίσως να μην θέλετε να ζητήσετε συμβουλές για ένα προσωπικό ζήτημα. Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε θα είναι ανάμεικτα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Παρθένος

Η Δευτέρα θα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αποκαλύψετε μία από τις πιο προσωπικές σας φαντασιώσεις στον σύντροφό σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο δεκτικός θα είναι με αυτό που έχετε να μοιραστείτε. Στην πραγματικότητα, θα μετατρέψετε την φαντασίωση αυτή σε πραγματικότητα χωρίς να το καταλάβετε! Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχουν ενδείξεις πως θα αναπτυχθεί σεξουαλική σχέση με έναν φίλο μετά την Τετάρτη. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Ζυγός

Ο σύντροφός σας αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα από τα μεγάλα σας όνειρα. Ίσως σας συστήσει σε ένα σημαντικό πρόσωπο την Δευτέρα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει το όνειρό σας στο επόμενο επίπεδο. Είναι επίσης πιθανό να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας για να κάνετε την διαφορά σε κάποιο ανθρωπιστικό ζήτημα. Μαζί μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Σκορπιός

Δεν θα καταφέρετε να συζητήσετε ένα προσωπικό ζήτημα με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Ένας από τους δύο θα αποφεύγει το ζήτημα και την ειλικρινή συζήτηση. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως έχετε σεξουαλικές ανάγκες που δεν είναι απαραίτητα συμβατές. Το να κρύβετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από τον σύντροφό σας, θα σας οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα παρακάτω. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Τοξότης

Είστε έτοιμοι για μία σέξι περιπέτεια  με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα! Την Δευτέρα, οι δυο σας ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι μαζί και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Θα είναι καταπληκτικό αν σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε εκείνον τον εξωτικό προορισμό που πάντα θέλατε να επισκεφτείτε. Μετά την Τετάρτη, οι επιθυμίες σας θα έχουν άμεση επαφή με την συναισθηματική σας επαφή απέναντι στον σύντροφό σας. Το σεξ χωρίς συναισθηματικό δέσιμο δεν θα έχει αξία. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Αιγόκερως

Μετά την Τετάρτη, θα νιώσετε το κίνητρο να εστιάσετε στη σχέση σας. Παρότι θα βιώσετε περισσότερους τσακωμούς από ότι συνήθως με τον σύντροφό σας, αυτό θα οφείλεται σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που πρέπει να λύσετε. Οι επιφανειακοί τσακωμοί για ανούσια θέματα είναι απλώς μία αντανάκλαση για την απροθυμία σας να σκάψετε βαθύτερα και να αντιμετωπίσετε το πραγματικό πρόβλημα. Μόλις το ανακαλύψετε, θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Υδροχόος

Νιώθετε σαν να πρέπει να κρύψετε την οικονομική σας κατάσταση από τον σύντροφό σας. Αν ξεκινήσατε να βγαίνετε πρόσφατα μαζί του, τότε πιστεύετε πως δεν είναι δουλειά του να ξέρει τα έσοδα και τα έξοδά σας –και ίσως έχετε δίκιο. Την Τρίτη, ο πειρασμός να πείτε ψέματα θα είναι ισχυρός. Να θυμάστε πως μία σχέση χτίζεται πάνω στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Αν βλέπετε σοβαρά αυτό το άτομο καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε την προσέγγισή σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

Ιχθύες

Την Τετάρτη και μέχρι τις 8 Αυγούστου, θα είναι για εσάς προτεραιότητα το κυνήγι της απόλαυσης. Ο άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα περάσει στον πέμπτο οίκο σας και θα σας χαρίσει άφθονη ενέργεια για να χαρείτε τις απολαύσεις που έχει να σας προσφέρει η ζωή. Ίσως εξελιχθεί μία νέα σεξουαλική σχέση, που θα σας συναρπάσει. Ακόμα και αν είστε ήδη σε σχέση, να περιμένετε περισσότερη διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομαδας.

 

zwdia-taro-astra