Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 24-30/11

evdomadiaies-242-2314

Κριός

Zwdia: η Τρίτη θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες όπου η συζήτηση με τον συντροφο σας θα έχει βάρος. Αν πρέπει να πάρετε μία σημαντική απόφαση μαζί για την οικονομική σας κατάσταση, δεν θα δυσκολευτείτε. Αν και δεν θα απολαύσετε τη συζήτηση αυτή, φαίνεται πως είναι απαραίτητη. Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας πάρει την ανάσα την Τετάρτη. Όσον αφορά τον ερωτα την ημέρα αυτή «να περιμένετε το απροσδόκητο».

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μία σοβαρή συζήτηση με τον συντροφο σας θα είναι αναπόφευκτη την Τρίτη. Οι δυο σας θα πάρετε μία απόφαση που θα αλλάξει την κατεύθυνση της σχέσης σας, ή θα ενισχύσει την δέσμευσή σας. Ευτυχώς, την Τετάρτη θα κυριαρχήσει ρομαντική ατμόσφαιρα. Θα νιώσετε μία άμεση πνευματική επαφή με κάποιον, ή θα απολαύσετε πολύτιμο χρόνο πίσω από κλειστές πόρτες με τον αγαπημένο σας.

 

Δίδυμοι

Ο ερωτας είναι θεϊκός. Όχι μόνο απολαμβάνετε την μετάβαση της αφροδιτης στον τομέα των σχέσεων, αλλά την Τετάρτη, θα αγκαλιάσει τον ουρανό, δίνοντάς στην ερωτική σας ζωή ηλεκτρισμό! Ευτυχώς για εσάς, θα είναι ο ηλεκτρισμός που ψάχνετε. Αν είστε σε σχέση, θα νιώσετε όπως νιώθατε τις πρώτες μέρες που ήσαστε μαζί. Αν είστε ελεύθεροι, παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή κάποιο κοινωνικό γεγονός. Θα είστε ακαταμάχητοι.

 

Καρκίνος

Μία συζήτηση για την δέσμευση και το καθήκον στον ερωτα, θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε να διαχειριστείτε με τον αγαπημένο σας νωρίς μέσα στην εβδομάδα. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε θα σας εμποδίσουν να περάσετε χρόνο μαζί. Ίσως κάνετε κάποια δυσάρεστη συζήτηση την Τρίτη. Αν είστε ελεύθεροι, δώστε βάση στην κατάσταση της εργασίας σας την Τετάρτη. Κάποιος με τον οποίο δουλεύετε μαζί ή βλέπετε κάθε μέρα, θα σας τραβήξει την προσοχή.

 

Λέων

Θα είστε τυχεροί στον ερωτα αυτή την εβδομάδα, είναι το μόνο σίγουρο! Την Τετάρτη, θα συναντήσετε κάποιον τυχαία που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα. Το άτομο αυτό θα έχει κάτι μοναδικό στην προσωπικότητά του ή στον τρόπο ζωής του. Η εκκεντρικότητά του θα σας μαγέψει. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως αποφασίσετε με τον συντροφο σας να κάνετε αυθόρμητες διακοπές μαζί, ή να εξερευνήσετε κάτι πολιτισμικά εξωτικό, κοντά στο σπίτι σας. Το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να αποφύγετε είναι να πάρετε κάποια οικονομική απόφαση μαζί του αυτή την εβδομάδα –ειδικά την Κυριακή.

 

Παρθένος

Κάποιος στην οικογένειά σας θα έχει μία έκπληξη για εσάς και τον συντροφο σας. Αποδεχτείτε οποιαδήποτε πρόσκληση σε οικογενειακά γεγονότα, όσο μικρά ή μεγάλα και αν είναι. Υπάρχουν ενδείξεις πως θα ωφεληθεί η σχέση σας αν περάσετε χρόνο με τους συγγενείς σας αυτή την εβδομάδα. Μία άλλη πιθανότητα είναι να λάβετε την έγκριση για κάποιο δάνειο που ζητήσατε με τον συντροφο σας. Ελεύθεροι; Κάποιος στην οικογένεια θα θελήσει να σας γνωρίσει ένα πρόσωπο. Να είστε ανοιχτοί στις πιθανότητες.

 

Ζυγός

Η μεγαλύτερη ανατροπή για εσάς αυτή την εβδομάδα, θα είναι η επικοινωνία με τον συντροφο σας. Οι συζητήσεις για ασυνήθιστα θέματα θα σας ενθουσιάσουν. Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα πως το μυαλό είναι η καλύτερη ερωτογενής ζώνη, τότε θα εκπλαγείτε αυτή την εβδομάδα! Κατά τα άλλα, αν χρειαστεί να πάρετε μία απόφαση μαζί, θα δείτε πως η συμφωνία θα έρθει χωρίς προβλήματα την Τετάρτη. Είναι επίσης ιδανική ημέρα για υπογραφή συμβολαίων.

 

Σκορπιός

Η επικοινωνία με τον συντροφο σας δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο της αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα, το μυαλό σας θα είναι γεμάτο με σοβαρές σκέψεις και κυκλοθυμική συμπεριφορά αν δεν προσέξετε. Επικεντρωθείτε στις σοβαρές μακροχρόνιες αποφάσεις για τον εαυτό σας και τη σχέση σας, αλλά την ίδια στιγμή μην πέσετε στην παγίδα της σκέψης χωρίς πράξεις. Ανησυχείτε για την αναφορά ενός σημαντικού θέματος με τον σύντροφο σας, αλλά η ανασφάλεια αυτή θα προκαλέσει περισσότερη ένταση. Την Κυριακή, θα μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συζήτηση με τον αγαπημένο σας.

 

Τοξότης

Ο έρωτας παίρνει τα πάνω του αυτή την εβδομάδα! Την Τετάρτη, η ερωτική αφροδίτη που βρίσκεται στο ζωδιο σας, σχηματίσει τέλεια όψη με τον ουρανό, που βρίσκεται στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης. Ο ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά τις ξαφνικές εξελίξεις, με την πιθανότητα να αναποδογυρίσει τον κόσμο μας. Καθώς η επαφή αυτή είναι θετική για την αφροδιτη, να περιμένετε μία ξαφνική αλλά υπέροχη ρομαντική αναμέτρηση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε τον επόμενό σας σύντροφο.

 

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή θα γίνει κάπως μυστική αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και ανύπαρκτη. Φαίνεται πως ενδιαφέρεστε περισσότερο να περάσετε ήσυχες στιγμές με τον αγαπημένο σας πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτή την εβδομάδα, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί και το απόγευμα της Τετάρτης ίσως εξελιχθεί σε απίστευτη ρομαντική αναμέτρηση. Αν είστε ελεύθεροι, είναι μία φανταστική εβδομάδα για να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός συγγενή να σας κλείσει ραντεβού. Να είστε ανοιχτοί!

 

Υδροχόος

Αν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε μία ομιλία ή κάποια παρουσίαση αυτή την εβδομάδα –ειδικά κοντά στην Τετάρτη- είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον στο κοινό, με τον οποίο θα υπάρξει απίστευτη έλξη. Το άτομο αυτό ίσως σας προσεγγίσει αργότερα, και θα καταλήξετε σε ένα ραντεβού μέχρι αργά το βράδυ. Μία άλλη πιθανότητα είναι πως θα αποδεχτείτε να βγείτε πρώτο ραντεβού με κάποιον που γνωρίσατε στο ίντερνετ.

 

Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε την φήμη σας αυτή την εβδομάδα, και χρησιμοποιήστε την για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την Τετάρτη, οι επαφές σας ή η επαγγελματική σας θέση, θα σας βοηθήσει να ανέλθετε στα μάτια κάποιου. Αν είστε σε σχέση, ο συντροφος σας θα δείξει σεβασμό και επιβεβαίωση, εντείνοντας τον ρομαντισμό ανάμεσά σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε κάποιον με το οποίο η χημεία θα είναι στιγμιαία. Τι θα κάνετε για αυτό;

 

 

zwdia διαβάστε επίσης

zwdia εβδομαδας 24-30/11

zwdia: τυχερές ημερομηνίες και νούμερα 24-30/11