Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 25-31/5

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Κριός

Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι εύκολη αυτή την εβδομάδα, έτσι καλό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτή. Την Δευτέρα, ίσως ακούσετε κάποια πράγματα από έναν συγγενή για την ερωτική σας ζωή. Έχει τις δικές του απόψεις και οτιδήποτε ακούσετε θα σας ρίξει σε σκέψεις. Δεν θα ξέρετε πως ακριβώς να ανταποκριθείτε. Η καλύτερη επιλογή είναι να μην ξεκινήσετε αυτό το διάλογο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν τον τελευταίο καιρό κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας –ειδικά όσον αφορά το ρομάντζο –τότε όλα θα αλλάξουν αυτή την εβδομάδα. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως αυτό που θα πείτε δεν θα βγει προς τα έξω έτσι ακριβώς όπως θέλετε. Ο αγαπημένος σας ίσως σοκαριστεί με τα λόγια σας και δεν θα ξέρει πώς να ανταποκριθεί. Αν εκπλήξετε τον αγαπημένο σας με μία σοκαριστική δήλωση για αυτά που πρέπει να αλλάξουν στη σχέση σας, τουλάχιστον κάντε το με τακτ. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Δίδυμοι

Η σοκαριστική άποψη ενός φίλου για την ερωτική σας ζωή θα σας στείλει αδιάβαστους. Εκτιμάτε τη γνώμη του, όμως ο τρόπος που θα σας μιλήσει αυτή την εβδομάδα, θα ρίξει την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως αρχίσετε να αμφισβητείτε το αν παίρνετε ή όχι τις σωστές αποφάσεις στον ρομαντικό τομέα. Κάντε στον εαυτό σας την χάρη αυτή την εβδομάδα και προσπαθήστε να μην σκεφτείτε τίποτα σε υπερβολικό βαθμό. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Καρκίνος

Δεν θα σκέφτεστε ξεκάθαρα αυτή την εβδομάδα, καθώς μία κατάσταση που αντιμετωπίζετε με τον αγαπημένο σας, θα σας αποσπά την προσοχή. Για αυτό το λόγο, ίσως κάνετε κάποια ξαφνική επαγγελματική κίνηση που αργότερα θα μετανιώσετε. Ίσως πάρετε την απόφαση αυτή με βάση τις οδηγίες του συντρόφου σας. Μην βιαστείτε και πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις με βάση αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Κρατήστε ξεχωριστά τους επαγγελματικούς σας στόχους και την κατάσταση της σχέσης σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Λέων

Ίσως νιώσετε την πίεση να αλλάξετε γνώμη πάνω σε μία κατάσταση, ή να αλλάξετε τα πιστεύω σας, επειδή ο σύντροφος δεν έχει τις ίδιες απόψεις με εσάς. Αν συμβεί αυτό, να ξέρετε πως θα ακολουθήσει κακία και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα, έτσι ώστε να κατανοήσετε αν η σχέση σας μπορεί να αντέξει τέτοιες διαφορές μεταξύ σας. Μην πάρετε την απόφαση αυτή την εβδομάδα, αλλά δώστε χώρο ο ένας στον άλλον. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Παρθένος

Τα προσωπικά θέματα δεν είναι ποτέ εύκολο να συζητηθούν, όμως αυτή την εβδομάδα, ίσως ο σύντροφός σας να μην έχει την θέληση να προχωρήσετε μαζί σε αυτό το σημείο, έτσι ώστε να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Στην πραγματικότητα, αν αναφέρετε κάτι το οποίο να πιέζει τα κουμπιά του, το πιθανότερο είναι να τρέξει μακριά σας και όχι στην αγκαλιά σας. Ο σύντροφός σας ίσως να μην νιώθει την ασφάλεια να οδηγήσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Κάντε υπομονή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Ζυγός

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή την εβδομάδα να περιμένετε το αναπάντεχο. Ο ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών εξελίξεων, θα σχηματίσει δύσκολη γωνία με την αφροδιτη. Λόγω μίας συναρπαστικής επαγγελματικής ευκαιρίας, ίσως χρειαστεί να πάρετε μία βιαστική απόφαση που θα ταρακουνήσει τον σύντροφό σας. Ίσως νιώσει πως τον παραμελείτε, αλλά δεν θα είστε σε θέση να τον βάλετε σε προτεραιότητα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Σκορπιός

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο όταν πρόκειται για τα ερωτικά. Ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε την ίδια σας την κρίση –και μπορεί να είναι και αλήθεια. Αν υποψιαστείτε πως ο σύντροφος σας κρύβει κάτι και ανακαλύψετε πως έχετε δίκιο, θα απογοητευτείτε σοβαρά. Ενώ η κατάσταση δεν θα είναι κάτι το σοβαρό, σίγουρα θα μειωθεί η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε αυτή τη σχέση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Τοξότης

Υπάρχει μία λέξη για την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα: τρελή! Την Δευτέρα, μία αναπάντεχη κατάσταση θα επηρεάσει τα σχέδιά σας να περάσετε ένα ρομαντικό απόγευμα με τον σύντροφό σας. Αντί να διασκεδάσετε, θα χρειαστεί να σβήσετε μία φωτιά που δεν ανάψατε οι ίδιοι. Ύστερα, για την υπόλοιπη εβδομάδα, θα ξεπεράσετε πολλά όρια στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. προσοχή! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Αιγόκερως

Εκεί που νομίζατε πως όλα πηγαίνουν τέλεια με τον σύντροφό σας, αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε πως τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε ένα βράδυ. Μία οικογενειακή κατάσταση απειλεί την ειρήνη ανάμεσά σας την Δευτέρα. Ίσως είναι ένα ζήτημα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά αυτό που θα σας ενοχλήσει περισσότερο είναι πως ο αγαπημένος σας θα προσπαθεί να το αποφύγει –αφήνοντας το πρόβλημα σε εσάς. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να χάσετε την φωνή σας αν σκέφτεστε να μιλήσετε για κάτι σημαντικό με τον σύντροφό σας. Η ανάδρομη πορεία του ερμή δεν θα είναι ευγενική μαζί σας, καθώς ταξιδεύει μέσα στον ρομαντικό σας τομέα, δημιουργώντας έντονες όψεις με άλλους πλανήτες. Η σιγή μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση, από το να πληγώσετε ο ένας τον άλλον με τα λόγια σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

Ιχθύες

Ό, τι και να κάνετε, κρατήστε ξεχωριστά τα χρήματα από την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Ο σύντροφός σας ίσως σας ζητήσει κάποιο δάνειο, ή ένα υπερβολικό δώρο. Μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα νιώσετε πως ξεπερνάει κάποιο όριο. Αντί να εκνευριστείτε, κάντε μία ειλικρινή συζήτηση για τα προσωπικά όρια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 25-31/5.

 

zwdia-taro-astra