Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 6 εως 12/7

evdomadiaies-5-11-5

Κριός

Το ρομάντζο θα είναι κάπως δύσκολο αυτή την εβδομάδα. Ίσως νιώσετε πως κατευθύνετε όλη σας την ενέργεια προς την οικογενειακή διασκέδαση με τον αγαπημένο σας, μόνο για να αντιμετωπίσετε αντίσταση από τον εργοδότη σας. Ίσως σας φορτώσει με ένα απαιτητικό πρότζεκτ την Δευτέρα, που θα απειλήσει να ρουφήξει όλη την διασκέδασή σας για την υπόλοιπη εβδομάδα. Μην το επιτρέψετε. Αντί για αυτό, διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας και κάντε ό, τι μπορείτε για να απολαύσετε την απίστευτη ενέργεια της Τετάρτης, που θα υποστηρίξει εσάς και τον σύντροφό σας, όσο χτίζετε το σπίτι ή την οικογενειακή ζωή των ονείρων σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Το κλειδί για την ρομαντική σας ευτυχία αυτή την εβδομάδα, βρίσκεται στο κοινωνικό σας δίκτυο. Αν είστε σε σχέση, βρείτε λίγο χρόνο για να βρεθείτε με τους φίλους σας, αλλά και με τον αγαπημένο σας. Ίσως παρακολουθήσετε μαζί κάποια ταινία, ή παρευρεθείτε σε κάποιο πνευματικό γεγονός. Υπάρχει ισχυρή ένδειξη πως οι δυο σας θα νιώσετε την απόλυτη ευθυγράμμιση, αν απολαύσετε τις δημιουργικές ευκαιρίες που θα προσφέρει μία ομάδα. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

 

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε μία διαφωνία με τον σύντροφό σας για ένα οικονομικό ζήτημα να βγει εκτός ελέγχου. Ίσως νιώθετε πως βγάζετε χρήματα και δίνετε όλο τον έλεγχο στον σύντροφό σας, για το που πηγαίνουν. Πριν γίνετε υπερβολικά κτητικοί με τον μισθό σας, κάντε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε μήπως πράγματα ο σύντροφος σας κάνει κάποια χάρη. Μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τα χρήματα, με τέτοιο τρόπο που να ωφελεί και τους δύο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Καρκίνος

Μαζί με τον σύντροφό σας θα είστε αντίθετοι στην αρχή της εβδομάδας. Αν υπάρχουν προβλήματα στον παράδεισο, τότε μάλλον οφείλεται στο υπερβολικό βάρος που υπάρχει στις πλάτες σας. Ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει ελάχιστος χρόνος για να αφιερώσετε στον αγαπημένο σας. Ίσως αντιδράσει άσχημα και όχι υποστηρικτικά, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθείτε. Ευτυχώς, θα καταφέρετε να λύσετε το πρόβλημα μετά την Τετάρτη. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Λέων

Μία επαγγελματική κατάσταση ή ένα θέμα υγείας, θα σας γεμίσει με άγχος στην αρχή της εβδομάδας. Αν καταφέρετε να μιλήσετε για τους φόβους σας στον σύντροφό σας, θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορεί να σας βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, την Τετάρτη, είναι πιθανό, αν αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας, να επαναφέρετε το πνεύμα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πέσει. Ο σύντροφος θα σας πιάσει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Παρθένος

Μπορεί να νιώθετε ακαταμάχητη έλξη για κάποιον, όμως την ίδια στιγμή έχετε και αμφιβολίες για αυτό. Ίσως πυροδοτεί τόσο βαθιά συναισθήματα, που δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να βάλετε τα δυνατά σας για να ελέγξετε ή να χειραγωγήσετε την κατάσταση, έτσι ώστε να αποφύγετε μία ραγισμένη καρδιά. Η προσέγγιση αυτή δεν θα λειτουργήσει, και μετά την Τετάρτη, ένας φίλος θα σας υπενθυμίσει πως όσον αφορά τον έρωτα, αν δεν υπάρξει ρίσκο, δεν υπάρχει ανταμοιβή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Ζυγός

Ίσως νιώθετε πως ο σύντροφός σας, δεν σας υποστηρίζει ολοκληρωτικά, όσο προσπαθείτε να κυνηγήσετε νέες επαγγελματικές φιλοδοξίες. Ενώ είναι αλήθεια πως σκέφτεστε να βαδίσετε σε άγνωστη περιοχή, αυτό δεν σημαίνει πως θα αποτύχετε. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε νέες ικανότητες που βρίσκονται εκτός της ζώνης ασφαλείας σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε την αλλαγή που ελπίζετε επαγγελματικά. Είστε ικανοί, αλλά αν επιτρέψετε στον σύντροφο να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους σας, τότε θα βιώσετε κάποιες καθυστερήσεις αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Σκορπιός

Μαζί με τον σύντροφό σας σχεδιάζετε να κάνετε μία διαδρομή μαζί αυτή την εβδομάδα, που θα σας επιτρέψει να βιώσετε έναν καινούριο κόσμο! Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μία πνευματική περιπέτεια μέχρι διακοπές που σχεδιάζετε μαζί. Όσο περισσότερο ονειροπόλα και εξωτική είναι η κατεύθυνσή σας, τόσο το καλύτερο! Μία άλλη πιθανότητα είναι πως θα σκεφτείτε να εξερευνήσετε το τάντρα ή κάποια άλλη πνευματική πρακτική. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Τοξότης

Θα περάσετε το περισσότερο μέρος της εβδομάδας, σκεπτόμενοι τα οικονομικά και το πώς θα λύσετε τα προβλήματα με τον αγαπημένο σας. Την Δευτέρα, θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των χρημάτων σας. Αυτό ίσως οφείλεται στο αίσθημα πως συνεισφέρετε περισσότερο από εκείνον. Σε αυτή τη περίπτωση, ξεκινήστε να μιλάτε με ειλικρίνεια για αυτό μετά την Τετάρτη. Θα βρείτε εύκολα μία εφικτή λύση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, όσο περισσότερο προσπαθήσετε να ελέγξετε τη σχέση σας, τόσο πιο γρήγορα θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Δεν είναι καλή στιγμή να αναγκάσετε τον σύντροφό σας να κάνει κάτι. Θα νιώσει πως τον πιέζετε και θα αντιδράσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Ευτυχώς, μετά την Τετάρτη, θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί του για αυτά που σας απασχολούν. Αν πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση μαζί ή να κάνετε μία συζήτηση, περιμένετε μέχρι τότε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Υδροχόος

Θα πάρετε τη σημαντική απόφαση μαζί με τον σύντροφό σας, να βελτιώσετε την υγεία σας αυτή την εβδομάδα. Θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να βελτιώσει την διατροφή του και θα θέσετε στόχους. Τα καλά νέα είναι πως θα έχετε την ικανότητα να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Αν γίνετε ομάδα, θα πετύχετε. Σε περίπτωση που βιώνετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα μπορέσετε να συζητήσετε τις επιλογές σας με τον αγαπημένο σας. Θα σας στηρίξει ό, τι και αν συμβεί. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

Ιχθύες

Ένας από τους φίλους σας θα ανακατευτεί με τα θέματά σας σε υπερβολικό βαθμό όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως αποφασίσει πως κάποιος με τον οποίο βγαίνετε, δεν είναι αρκετά καλός για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε πως απλά προσπαθεί να σαμποτάρει τη σχέση σας! Φυσικά αν συμβεί αυτό, θα έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Όσο για τον φίλο σας; Ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα του χωρισμού! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 6 έως 12/7.

 

zwdia-taro-astra