Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 13-19/10

evdomadiaies-5-11-5

Κριός

Αν είστε ελεύθεροι, σχεδιάστε εξόδους από την αρχή της εβδομάδας –ακόμα και αν αυτό σημαίνει ποτά με τους συναδέλφους σας μετά την δουλειά. Όχι μόνο θα διασκεδάσετε, αλλά είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε κάποιον κοντά στην Τρίτη. Αν είστε σε σχέση, θα λάβετε ένα μεγάλο δώρο από τον συντροφο σας. Πείτε του το κατάλληλο ευχαριστώ. Την Παρασκευή, να περιμένετε απόλυτη αρμονία στην επικοινωνία με τον συντροφο σας. Θα νιώσετε την υποστήριξη να μιλήσετε για τα πάντα. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Περάστε λίγο χρόνο αναθεωρώντας τις ρομαντικές πιθανότητες ανάμεσα σε εσάς και κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ταιριάζει το άτομο αυτό στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή σας ζωή; Αν ναι, τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα να τον αφήσετε να περάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, παρά να συνεχίσει να βρίσκεται σε μία γωνία της ζωής σας. Κανείς από εμάς δεν έχει μόνο μία διάσταση, και αν κάποιος σας έχει ερωτευτεί, το χρωστάτε στον εαυτό σας να μάθετε αν αυτά τα συναισθήματα θα συνεχιστούν όταν αποκαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Δίδυμοι

Να περιμένετε μία φοβερή εβδομάδα στα θέματα της καρδιάς. Αν ετοιμάζεστε για πρώτο ραντεβού με κάποιον, προσπαθήστε να το κανονίσετε κοντά στην Τρίτη. Η συζήτηση θα είναι υπέροχη και υπάρξει αισιοδοξία για τις πιθανότητες ρομάντζου ανάμεσά σας. Η χημεία θα είναι δεδομένη! Αν είστε σε σχέση, μαζί με τον συντροφο σας θα απολαύσετε συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον της σχέσης σας. Και θα έχουν ωραίο αποτέλεσμα. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Καρκίνος

Η σεληνη στο ζωδιο σας από την Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Πέμπτη το πρωτί θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Τα συναισθήματά σας θα βγουν στην φόρα για να τα δουν όλοι. Αν κρύβετε κάτι, τώρα θα αποκαλυφθεί –και η δύναμη των συναισθημάτων θα σας εκπλήξει. Ενώ ο συντροφος μπορεί να εκπλαγεί από την ρευστότητα της διάθεσής σας, την ίδια στιγμή θα του δοθεί η ευκαιρία να δει αν μπορεί να διαχειριστεί τον καλύτερο και τον χειρότερο εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Λέων

Η τύχη σας ευνοεί αυτή την εβδομάδα, και η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την θετική ενέργεια. Την Τρίτη, η ερωτική αφροδιτη υποδέχεται τον δια, τον πλανήτη της επέκτασης που βρίσκεται στο ζωδιο σας. Η επαφή αυτή θα οδηγήσει σε μία χαρούμενη συζήτηση ανάμεσά σας –κάτι τόσο όμορφο που θα σας κάνει τρισευτυχισμένους. Μέχρι την Παρασκευή, θα απολαύσετε μία βόλτα στις αναμνήσεις, απλά για να ρίξετε άλλη μία ματιά στην ερωτική σας σχέση. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Παρθένος

Περάστε χρόνο αναθεωρώντας τα οικονομικά σας με τον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε μία λύση, ακολουθήστε την συμβουλή του. Θα εκπλαγείτε από το όφελος που θα έχετε αν υιοθετήσετε διαφορετική προσέγγιση. Ο συντροφος σας θέλει το καλό σας. Αν είστε μπερδεμένοι για μία μεγάλη αγορά ή επένδυση, συμβουλευτείτε τον συντροφο σας πριν πάρετε κάποια απόφαση. Δεν θα το μετανιώσετε. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Ζυγός

Αυτή ην εβδομάδα θα μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη της αφροδιτης στο ζωδιο σας. Ο πλανήτης της ομορφιάς και της αρμονίας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε τους άλλους με ευκολία, και αν είστε ήδη σε σχέση, θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης. Την Τρίτη, τα λόγια σας θα μοιάζουν με μαγικά, και θα βρείτε το δρόμο για την καρδιά των άλλων. Ύστερα, την Παρασκευή, θα βρείτε μία ειρηνική λύση σε κάποια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον συντροφο σας. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία μεγάλη ανακάλυψη, αν βλέπετε κάποιον σύμβουλο ή κάνετε κάποια θεραπεία για να αντιμετωπίσετε το άγχος της σχέσης σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τον συντροφο σας για την κατάσταση της σχέσης σας. Αν έχετε συναισθήματα για κάποιον που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί, τώρα θα είστε έτοιμοι να τον αφήσετε πίσω σας. Αξίζετε να σας αγαπήσει κάποιος όσο τον αγαπάτε και εσείς –τίποτα λιγότερο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Τοξότης

Ο χρόνος που θα περάσετε με φίλους αυτή την εβδομάδα, θα είναι διασκεδαστικός. Αν είστε σε σχέση, ίσως επιλέξετε να συστήσετε τον αγαπημένο σας σε μία ομάδα φίλων για πρώτη φορά. Να περιμένετε πως θα ταιριάξουν αμέσως. Αν είστε ελεύθεροι, ένας φίλος θα προσφερθεί να σας γνωρίσει κάποιον. Αποδεχτείτε την πρόσκληση! Ενώ αυτό το άτομο μπορεί να διαφέρει αρκετά από εσάς, θα παρατηρήσετε σπίθες αμέσως! Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Αιγόκερως

Με την σεληνη να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη το πρωί, θα υπάρξει σίγουρα μία επικέντρωση στην συναισθηματική σας επαφή με τον συντροφο. Ίσως νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια ο ένας με τον άλλον, ή ίσως υπάρξει μία ώθηση ή ανανέωση στην οικειότητα. Μία άλλη πιθανότητα είναι να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί –μέσα στο σπίτι σας μόνοι, παρά έξω με τον υπόλοιπο κόσμο. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να ξέρετε πως εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον συντροφο σας –ακόμα και αν σέβεστε τις διαφορές και την ατομικότητά του. Όσον αφορά τα πνευματικά πιστεύω, την ηθική και την φιλοσοφία για την ζωή γενικά, θα νιώσετε ιδιαίτερα συμβατοί αυτή την εβδομάδα. Ίσως αποφασίσετε να παραδοθείτε σε μία πνευματική απόδραση μαζί, ή να συμμετάσχετε σε κάποιο μεταφυσικό εργαστήριο. Κάντε το και θα νιώσετε πιο συνδεδεμένοι από ποτέ. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

Ιχθύες

Θα ακούσετε χαρούμενα νέα όσον αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σας αυτή την εβδομάδα. Θα ανακοινώσει μία αύξηση μισθού, κάποιο μπόνους ή μία θετική κατάσταση που σίγουρα θα ενισχύσει το εισόδημά του. Αν σκέφτεστε τον τελευταίο καιρό να κάνετε κάποιες αγορές, τώρα θα είναι αρκετά εύκολο για εσάς. Μία άλλη πιθανότητα είναι να μάθετε πως μία επένδυσή σας αποδίδει καλύτερα από όσο περιμένατε. Όπως και να έχει, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη θετικές εξελίξεις ανάμεσα στα κοινά σας οικονομικά. Διαβάστε στα zwdia την αστρολογια εβδομάδας 13-19/10.

 

zwdia

 

 

zwdia