zwdia: Ημερήσιο αστροσκόπιο Κυριακή 16/11

zwdia: Ημερήσιο αστροσκόπιο 16/11

 

zwdia: Είναι αφελές να πιστέψουμε πως το τέλος της ανάδρομης πορείας του ποσειδώνα, που λαμβάνει χώρα στις 15 Νοεμβρίου, είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Αυτός ο σημαντικός εξωτερικός πλανήτης σχεδόν δεν θα κινηθεί για τις επόμενες ημέρες και όλα υποδεικνύουν πως η όψη αυτή θα παραμείνει ιδιαίτερα ισχυρή.

 

Εντωμεταξύ, η αφροδιτη περνά στο φλογερό, εκδηλωτικό και γεμάτο στοχους ζωδιο του τοξότη, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Επίσης, ο πιο εσωτερικός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος –ο ερμής – πρόκειται να αποκτήσει τεράστια δύναμη τις επόμενες είκοσι τέσσερις ώρες, σχηματίζοντας μία πολύ σημαντική ευθυγράμμιση. Θα  σχηματίσει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον πλούτωνα. Ο συνδυασμός της ενέργειας αυτών των πλανητών θα μας δώσουν απίστευτη ώθηση για μελέτη της ψυχολογίας και απόκρυφων θεμάτων, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύει την ικανότητά μας για αναζήτηση και επίλυση προβλημάτων.

 

Θα υπάρξει μία υπενθύμιση σε όλους μας, όσον αφορά την διατροφή και τις σωματικές μας ανάγκες. Ασχοληθείτε ιδιαίτερα με σχέσεις γονέα-παιδιού, για να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα με μεγαλύτερη ευαισθησία και συμπόνια. Να είστε εργατικοί στο σπίτι σας –σαν να είστε μάγοι οργάνωσης και αποτελεσματικότητας –όσο η σεληνη συνεχίζει την διέλευσή της μέσα από το τελειομανές ζωδιο της παρθενου.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης:

 

zwdia