ζωδια Σαββατοκυριακο Ιχθείς 05-06/09

miniaies-erwtikes-ixtheis

ζωδια Σαββατοκυριακο Ιχθείς 05-06/09

Σπίτι σπιτάκι μου που λέει και το γνωμικό.

Το Σάββατο η ανάγκη να είστε μαζί με την οικογένεια σας, να κρυφτείτε στην γωνιά σας, να μαγειρέψετε και να περάσετε όμορφες και ήρεμες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα υπερισχύει όποιου άλλου αισθήματος και αυτό χάρη στη Σελήνη που είναι στον οίκο της εστίας.

Η συναισθηματική σας ζωή έχει ύψιστη σημασία.. Ξεκινήστε με το να δείξετε στους  συγγενείς και τους φίλους σας το πόσο πολύ τους νοιάζεστε είτε μέσω μίας χειρονομίας είτε ακόμα γράφοντας ένα προσωπικό σημείωμα στον καθένα.

zodia-taro-45

Βγάλτε τα φωτογραφικά άλμπουμ και κάντε μία αναδρομή στο παρελθόν. Με το να έρθετε επαφή ξανά με τις ρίζες σας , γεμίζει την καρδιά σας με αγάπη και εσάς με δύναμη γενικότερα.

Η Σελήνη επίσης σας βάζει να κάνετε και τον εξής διαχωρισμό. Να ξεχωρίσετε τελικά ποια άτομα από την οικογένεια και το κλειστό σας περιβάλλον είναι εκείνα που αξίζουν περισσότερο την προσοχή και την αγάπη σας μιας και βρίσκονται πάντα δίπλα σας και θα είναι δίπλα σας όποτε τα χρειαστείτε και ζητήσετε τη βοήθεια σας και ποια απλά είναι πρόσωπα που υπάρχουν παρά αγαπημένα άτομα. Διαχωρίστε τους αγαπημένους σας. Αυτό είναι και το σωστό όπως σας δείχνει και το Σύμπαν το Σαββατοκύριακο αυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Την Κυριακή οι πλανήτες μαζεύονται για να σας βοηθήσουν. Μιας και εκτός της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης έχετε προσωπικά ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τον Δεκέμβρη που μας πέρασε και έπειτα και μιας και η ανάδρομη πορεία της σας χτύπησε στον τομέα της υγείας και μακροζωίας θα πρέπει από την Κυριακή και έπειτα που η Αφροδίτη επανέρχεται στην κανονική της κίνηση, να τσεκάρετε το σώμα σας, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες εμπλουτίζοντας τη διατροφή σας με φυσικά προϊόντα , να ξεκουράζεστε όσο χρειάζεστε και να ενισχύσετε ψυχή και σώμα.

Εσείς ίσως θέλετε να μείνετε με την εντύπωση ότι πρόκειται απλά για την μετά των διακοπών κούραση αλλά δεν είναι έτσι επομένως αξιοποιήστε σωστά το μήνυμα που στέλνει ο ουρανός την Κυριακή και προσέχετε τον εαυτό σας από εδώ και έπειτα, αγαπημένοι μου.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :