ζωδια Παρθενος σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

miniaies-zwdio-parthenos

ζωδια Παρθενος σεχ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

 

Εκεί που σιγουρευτήκατε ότι επιτέλους η σχέση ή η γνωριμία που κάνατε βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι όλα είναι καλά, ιδού έρχεται ο Ερμής, ο κυβερνών πλανήτης σας να αμφισβητήσει όποια απόφαση έχετε πάρει μέχρι στιγμής.

Η πραγματικότητα γύρω σας αναμένεται να γίνει θολή από τις 17 του μηνός και να παραμείνει έτσι ακριβώς για τις επομενες 3 εβδομάδες .

Ο κυβερνών πλανήτης σας ο Ερμής έχει θρονιάσει επάνω στον 2ο σας με αποτέλεσμα να νιώσετε εν τέλει θεατής αντί για πρωταγωνιστής της ίδιας σας της ζωής.

zodia-taro-45

Το ότι δεν θα έχετε τον έλεγχο της ζωής σας θα σας προκαλέσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα , οπότε προσπαθήστε όσο γίνεται να είστε ήρεμοι ως και απαθής. Άλλωστε δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα για να αλλάξετε την κατάσταση αυτή.

Ολόκληρο τον Σεπτέμβρη τόσο ο Ήλιος όσο και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο σας , οπότε στον ερωτικό τομέα θα βιώσετε και θα γνωρίσετε ως μάθημα συμπαντικής ζωής, τη διαφορά μεταξύ του παίζω εν μέσω της αγάπης και της αγάπης που δεν είναι αγάπη αλλά ερωτικό παιχνίδι. Θα θελήσετε περισσότερο συναίσθημα και ερωτισμό από το ταίρι σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Θα νιώσετε πιο σεξουαλικά όντα και θα το δείξετε με τον τρόπο του ντυσίματος και της συμπεριφοράς σας, όμως θα αναμένετε και την αντίστοιχη ερωτική διάθεση να σας δοθεί από τον σύντροφο. Και όντως θα πρέπει να την λάβετε. Το μόνο που σας εφιστώ την προσοχή στο θέμα αυτό , είναι να μην μπερδέψετε την αρνητική απάντηση από το ταίρι σας.

Δηλαδή άλλο εάν τελικά σας επιδείξει αδιαφορία οπότε καλύτερα να τελειώνετε και μαζί του και άλλο να υποχωρήσετε εσείς , χαρακτηριστικό του ζωδίου σας και να μην απαιτήσετε την σεξουαλικότητα που επιζητείτε , μιας και η συμπεριφορά αυτή δύναται να παραξενέψει αρχικά το ταίρι σας και να μπερδευτεί.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Δείξτε και να επιμείνετε και εάν σας θέλει τότε θα ανταποκριθεί άριστα. Στις 27 του μήνα θα έχουμε έκλειψη της Σελήνης που θα φέρει τρομερή και εκρηκτική δυναμική στους τομείς , των προσωπικών σχέσεων όταν θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Η ενέργεια αυτή θα έχει τόσο χαρακτηριστικά έντονης λαγνείας και ερωτισμού όσο όμως και χαρακτηριστικά που επιφέρουν σοβαρές συζητήσεις περί του μέλλοντος της σχέσεως ή διαφόρων θέλω ή αντιδράσεων.

Επομένως εδώ μπορεί το αποτέλεσμα είτε να βγει θετικό ή αρνητικό. Η συμβουλή μου όσο αφορά την ημέρα αυτή αλλά και τις ακόλουθες , ως το τέλος του Σεπτέμβρη είναι , μιας και ο κυβερνών πλανήτης σας κινείτε σε ανάδρομη τροχιά να μη πάρετε τις ενέργειες που σας στέλνει στη σειρά…. αλλά να επιλέξετε το θετικό αποτέλεσμα

 

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65