zwdia: προβλεψεις σεληνης 2ο 10ήμερο Ιανουαρίου

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

zwdia: προβλεψεις σεληνης 2ο 10ήμερο Ιανουαρίου

 

zwdia 11-13/1: σεληνη στον ζυγο

Η διπλωματική στρατηγική θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την ομαδικότητα, για αυτό επικεντρωθείτε στην δουλειά με άλλους ανθρώπους. Ο συμβιβασμός επιβάλλεται. Με την αφροδιτη και τον ερμή στον χωρίς όρια υδροχοο, καλωσορίστε κάποιο νέο άτομο στον κύκλο σας.

 

zwdia 14-15/1: σεληνη στον σκορπιο

Βυθιστείτε στα μυστήρια της ζωής. Η βαθιά και αναλυτική φύση της σεληνης στο ζωδιο του σκορπιου θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε θέματα που αποτελούν ταμπού.  Θα ανακαλύψετε κρυφούς θησαυρούς.

 

zwdia 16-17/1: σεληνη στον τοξοτη

Η συνήθως περιπετειώδης σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη χάνει λίγο από την προσωπικότητά της από την ενδοσκοπική ενέργεια της συγκεκριμένης φάσης. Εκτιμήστε τις επιτυχίες σας και ονειρευτείτε ένα σχέδιο για την επόμενή σας περιπέτεια. Να περιμένετε κάποιου είδους ολοκλήρωση.

zodia-taro-45

 

zvdia-zwdia-tarw

 

zwdia 18-19/1: η σεληνη στον αιγοκερω

Η σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω συντροφεύει τον πλούτωνα και μας παρέχει την ιδανική αστρολογία για αποτοξίνωση. Ξεφορτωθείτε περιττά βάρη, καθαρίστε τον χώρο σας ή απομακρυνθείτε από κάποιον που σας πλήγωσε. Μόνο έτσι θα είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

 

zwdia 20-21/1: νεα σεληνη στον υδροχοο

Η νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου φέρνει νέα ενέργεια στις κοινωνικές καταστάσεις. Η επαφές με τον ερμή και την αφροδιτη προσθέτουν μία γλυκιά, φιλική ποιότητα που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα ή να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε έναν φίλο.

 

zwdia διαβάστε επίσης