zwdia: ερωτικο σαββατοκύριακο 16-18/1

zwdia: ερωτικο σαββατοκύριακο 16-18/1

 

zwdia: οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σας πρόκειται να σας βάλουν σε μπελάδες το βράδυ της Παρασκευής, όμως αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, η τάση σας προς την φιλοσοφία θα γίνει ο καταλύτης για διασκέδαση και πάθος το Σάββατο. Μπορείτε να τρελάνετε κάποιον μέχρι τελευταίας πτώσης ή να τον κάνετε να σας ποθήσει ολοκληρωτικά –χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό.

 

Με την σεληνη στο ζωδιο του Τοξοτη την Παρασκευή και το Σάββατο, δεν θα υπάρξει έλλειψη θάρρους όσον αφορά το να πείτε αυτό που πιστεύετε. Ο συντροφος σας ίσως νιώσει ενοχλημένος την Παρασκευή, όμως μέχρι το Σάββατο, αν επιμείνετε, θα νιώσει καλύτερα. Θα έρθετε πιο κοντά.

 

Ύστερα, την Κυριακή, η σεληνη περνά στο σοβαρό ζωδιο του αιγοκερω. Επιστρέφει στις δουλειές της όπως συνήθως. Θα κατεβείτε από το μαγικό χαλί και θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα με τη θέλησή σας.

zodia-taro-45

 

 

Σχεδόν και τα δώδεκα zwdia ευνοούνται αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Τα zwdia που ευνοούνται περισσότερο στον ερωτικό τομέα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη. Ευνοημένα είναι επίσης το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω, το ζωδιο του υδροχοου και το ζωδιο των Ιχθύων. Τα λιγότερο ευνοημένα για αυτή τη περίοδο είναι το ζωδιο του ταυρου και το ζωδιο της παρθενου.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw