zwdia: ερωτικό σαββατοκύριακο 30/1 έως 1/2

bres-ton-erwta

zwdia: ερωτικό σαββατοκύριακο 30/1 έως 1/2

 

zwdia: η Παρασκευή δεν θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική, εξαιτίας του τετραγώνου ανάμεσα στην αφροδιτη και τον κρόνο, όμως μην χάνετε τις ελπίδες σας… τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν.

 

Στην πραγμτικότητα, το Σάββατο, η σεληνη περνά στο ζωδιο του καρκινου, όπου νιώθει σαν στο σπίτι της, και τα συναισθήματα αρχίζουν να ρέουν. Σίγουρα μερικά από τα συναισθήματα αυτά δεν θα είναι ιδιαίτερα άνετα –ειδικά αν νιώθετε ανασφάλεια στην ερωτική σας ζωή. Όμως, αυτό συμβαίνει επειδή το σύμπαν θέλει από εσάς να δουλέψετε πάνω τους, να μην παγιδευτείτε και να μην παραλύσετε από αυτά.

 

Ευτυχώς υπάρχει κάθε ένδειξη πως θα κάνετε τη δουλειά που πρέπει και πως θα κυριαρχήσετε στον ερωτικό τομέα. Γιατί; Επειδή η ερωτική αφροδιτη θα αγκαλιάσει τον πλανήτη ποσειδώνα την Κυριακή και θα δώσει σε όλους μας μία τεράστια δόση ρομαντικής ευλογίας που τόσο επιθυμούμε. Αυτό το σαββατοκύριακο όσον αφορά τον ερωτα, συνεχίστε να ονειρεύεστε. Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

zodia-taro-45

 

zwdia-zodia-tarw

 

Τα zwdia που ευνοούνται περισσότερο από όλα αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων. Δηλαδή τα zwdia του νερού. Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα zwdia της γης.

 

Τα λιγότερο ευνοημένα zwdia είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου, δηλαδή τα ζωδια της φωτιάς και τα ζωδια του αέρα.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw