zwdia: προβλεψεις σεληνης 3ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

desmoi-selinis

zwdia: προβλεψεις σεληνης 3ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

 

zwdia 21-23/12: νεα σεληνη στον αιγοκερω

zwdia: Η νεα σεληνη ακριβώς στην αρχή του χειμώνα, αποτελεί το σύμβολο των νέων ξεκινημάτων. Γυρίζετε καινούρια σελίδα και οι νέες πιθανότητες πληθαίνουν. Σκεφτείτε τους μακροχρόνιους στόχους σας καθώς και τους καλύτερους τρόπους για να τους πετύχετε. Ένα μικρό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση μπορεί να οδηγήσει στην μελλοντική επιτυχία.

 

ζωδια 24-25/12: σεληνη στον υδροχοο

Το πέρασμα της σεληνης από το ζωδιο του υδροχοου, ρίχνει φως στην ανεξαρτησία και ίσως προτιμήσετε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτός ας παρά να αντιμετωπίσετε κοινωνική ή οικογενειακή πίεση στις διακοπές. Τουλάχιστον, σκεφτείτε να βάλετε το δικό σας στίγμα στην παράδοση. Μία αλλαγή στην ρουτίνα των εορτών θα σας αναζωογονήσει.

 

zwdia 26-27/12: σεληνη στους ιχθυες

Η χαλάρωση και η απόδραση ενισχύονται καθώς η σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων συνδυάζεται με τον ποσειδώνα. Είναι η τέλεια ενέργεια για να αποδράσετε από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις και από την καθημερινη ροή των πραγμάτων. Χαλαρώστε και κάντε μόνο τα απαραίτητα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει κάτι άλλο.

zodia-taro-45

 

zvdia-zwdia-tarw

 

ζωδια 28-29/12: σεληνη στον κριο

Αν είστε ενεργητικοί κάτω από την επιρροή της σεληνης στο ζωδιο του κριου, βάλτε στον εαυτό σας μία νέα πρόκληση. Η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι το παραγωγικό. Η επαφή της σεληνης με τον ουρανό υποδηλώνει πως τα σχέδια ίσως αλλάξουν απροειδοποίητα, για αυτό να είστε ευέλικτοι.

 

zwdia 30-31/12: σεληνη στον ταυρο

Η ποιότητα μετρά για κάθε γιορτή πρωτοχρονιάς κάτω από την σεληνη στο ζωδιο του ταυρου. Αγοράστε το καλύτερο που μπορείτε –ειδικά φαγητό και εξωτικά ποτά. Ένα χαλαρό σκηνικό, όπως ένα πάρτι στο σπίτι ή δείπνο με φίλους, θα σας προσελκύσει περισσότερο από οποιαδήποτε έξοδο. Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη και τον ερμή ευνοούν τις φιλίες, το ρομάντζο και τη συντροφικότητα.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia