zwdia: εβδομαδιαίες προβλεψεις Σελήνης 23/2-1/3

desmoi-selinis

zwdia: εβδομαδιαίες προβλεψεις Σελήνης 23/2-1/3

 

zwdia κριος

Θα βγείτε νικητές αυτή την εβδομάδα σε μία δύσκολη και προκλητική κατάσταση. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να επικεντρωθείτε σε ένα πιο ήρεμο μέλλον. Κρατήστε τα σχέδιά σας για εξόδους ευέλικτα, καθώς θα προκύψει η ανάγκη για αλλαγή την τελευταία στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

 

zodia ταυρος

Συνήθως καταφέρνετε να αλλάξετε μία κατάσταση και να ωφεληθείτε από αυτή με γοητεία και επιμονή, όμως αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολο. Κάντε υπομονή και προσπαθήστε να κάνετε το σωστό. Αν χρειαστεί να ενδώσετε, τότε αν είναι. Αν έχετε αμφιβολίες για μία πρόταση μην δώσετε άμεσα την απάντησή σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να την σκεφτείτε.

 

ζωδια διδυμοι

Υπάρχουν αρκετές νέες ιδέες στην εργασία σας και ίσως νιώσετε πως βρίσκεστε εκτός, ενώ στην πραγματικότητα θα καταλήξετε σε πολύ καλύτερη θέση από πριν. Ένα νέο πρότζεκτ ή χόμπι το οποίο σκέφτεστε, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να απογειωθεί, αλλά με λίγη συγκέντρωση και δέσμευση, η αισιοδοξία θα κάνει την δουλειά της και θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

 

zvdia καρκινος

Αναγκαστήκατε πρόσφατα να αποκαλύψετε περισσότερα για την οικονομική σας κατάσταση από όσα λέτε συνήθως, ωστόσο, η κίνηση αυτή θα σας φέρει την βοήθεια που χρειάζεστε για να λύσετε κάποια θέματα. Είστε πάντα οι ευαίσθητοι και ίσως χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη την προσοχή και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

 

 

zwdia λεων

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά μία σειρά καθημερινών, οικογενειακών προβλημάτων τα οποία θα δείξουν το άσχημο πρόσωπό τους –πάρτε τον έλεγχο και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να σταματήσετε το χάος από το να επιστρέψει στη ζωή σας. Θα σας κάνουν μία προσφορά που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τις λεπτομέρειες πριν δεσμευτείτε –θα έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

zodia παρθενος

Η συνήθως λογική σας προσέγγιση στην ζωή, φεύγει από το παράθυρο αυτή την εβδομάδα όταν παρουσιαστεί μία πολλά υποσχόμενη προσφορά –μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε! Προσπαθήστε να καθυστερήσετε την τελική σας απάντηση μέχρι να έχετε γραπτώς όλες τις λεπτομέρειες. Μία παλιά φιλία θα δοκιμαστεί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δεν θα κάνετε λάθος.

 

ζωδια ζυγος

Κάποιες αποφάσεις για την δουλειά σας βρίσκονται στα χέρια άλλων. Προσπαθήστε να μην ανησυχήσετε, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από όσο περιμένετε. Εντωμεταξύ, τα ερωτικά σας αναζωογονούνται και θα νιώσετε μία βαθύτερη επαφή με τον σύντροφο σας τις εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται.

 

zvdia σκορπιος

Οι στόχοι και τα επιτεύγματα ενισχύονται στον χάρτη σας, έτσι θα αρχίσετε να βλέπετε την ανταμοιβή της προσπάθειας που καταβάλατε τους τελευταίους μήνες. Ίσως νιώσετε πως πρέπει να πάρετε γρήγορα μία απόφαση που αφορά ένα οικογενειακό μέλος, αλλά πάρτε λίγο χρόνο για να ακούσετε τις απόψεις σας πριν δεσμευτείτε σε κάποια πορεία δράσης.

 

zwdia-zodia-tarw

 

 zwdia τοξοτης

Αν ζείτε τη ζωή σας ψάχνοντας για ενθουσιασμό, τότε πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να αφήσετε πίσω. Δεν χρειάζονται όλοι την συνεχόμενη έξαψη αδρεναλίνης που ψάχνετε αυτή τη περίοδο. Ένα οικογενειακό μέλος θα σας αποκαλύψει ένα μυστικό –και πρέπει οπωσδήποτε να το κρατήσετε!

 

zodia αιγοκερως

Τα νέα επιχειρήματα απαιτούν χρόνο και υπομονή για να προσαρμοστούν και εσείς δυσκολεύεστε να υιοθετήσετε μία νέα ρουτίνα –δώστε την ευκαιρία και όλα θα πάνε όλα όπως θέλετε. Τα ερωτικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς θα ειπωθούν κάποιες αλήθειες –μήπως ήρθε η ώρα να πείτε αντίο ή να δουλέψετε πάνω στο θέμα που χρειάζεται την προσοχή σας;

 

ζωδια υδροχοος

Βιώσατε μία περίεργη περίοδο αβεβαιότητας, η οποία ευτυχώς φτάνει στο τέλος της αυτή την εβδομάδα. Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή ηρεμούν και η αρμονία αποκαθίσταται. Τα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείστε θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, αλλά ίσως να μην δείτε άμεσα τα αποτελέσματα που θέλετε.

 

zvdia ιχθυες

Ένα σχέδιο πάνω στο οποίο έχετε επικεντρωθεί, χρειάζεται μία ή δύο πινελιές ακόμα πριν το κάνετε πράξη. Αν δεν νιώθετε σίγουροι πως πρέπει να ακολουθήσετε την ιδέα σας –πιστέψτε στον εαυτό σας! Τα οικονομικά θέματα θα ωφεληθούν τις επόμενες εβδομάδες και θα σας δώσουν την αφορμή να πάρετε άλλη μία απόφαση!

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zodia-astra-tarot