Ημερήσιες Προβλέψεις για τα zwdia shmera Κυριακή 3/8/2014

zwdia-nea-selini-lewn

Κριός

Σήμερα, θα νιώσετε την πίεση των ανείπωτων συναισθηματικών απαιτήσεων κάποιου, και δεν θα υπάρξει εύκολος και γρήγορος δρόμος για να γλιτώσετε. Αν και είναι καλοκαιρινές διακοπές για πολλούς από εσάς, θα χρειαστεί να παραμείνετε στο παρόν για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μία τρελή ιδέα θα σας έρθει στο κεφάλι, και θα ελπίζετε να σας φυλάξει λίγο χρόνο και να αυξήσει την παραγωγικότητά σας. Ωστόσο, είναι πιο έξυπνο να μείνετε σε μία δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδο τώρα, ακόμα και αν το τέλος αργήσει περισσότερο. Αφήστε την δημιουργικότητα για μία άλλη μέρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ένας φίλος ή συνεργάτης θα σας δώσει κάποιες συμβουλές με αρκετά αυστηρό τόνο σήμερα. Θα νιώσετε πως ξεπερνάει τα όριά του και πως περνάει πλέον στον δικό σας προσωπικό χώρο. Όμως, θα χρειαστεί να θυμάστε πως δεν είναι τα πράγματα πάντα όπως δείχνουν. Ίσως είναι καλύτερα να ακούσετε με ανοιχτό μυαλό. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά καθώς η εποικοδομητική κριτική, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Σας συναρπάζουν όλων των ειδών τα παράδοξα, όμως μία κατάσταση σήμερα, ίσως παραμείνει άλυτο μυστήριο. Όσο περισσότερο επικεντρωθείτε στην λίστα με τις δουλειές σας, τόσο λιγότερο σίγουρο είναι να χωρέσετε τα πάντα στη μέρα σας. Δυστυχώς, αν ψάξετε μία διαφορετική προοπτική από φίλους ή συνεργάτες, θα μπερδευτείτε πρισσότερο.  Μην ανησυχείτε. Δεν προορίζετε κάθε μυστήριο για λύση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα εκφράσετε αρκετές συναισθηματικές γωνίες, όμως θα χρειαστεί να προσέξετε, καθώς η φιλόδοξη συμπεριφορά θα γυρίσει εναντίον σας. Βρείτε μία στρατηγική για την επιτυχία, όμως ξεκαθαρίστε απόλυτα τα κίνητρά σας. Μην διστάσετε να μιλήσετε στους άλλους για τις ανάγκες σας, χωρίς δράματα. Αν οι φίλοι καταλάβουν γιατί συμπεριφέρεστε έτσι, θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας και δεν θα αντισταθούν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Είναι σπατάλη ενέργειας να λυπηθείτε τον εαυτό σας σήμερα, είτε είναι λόγω έλλειψης ρομάντζου στη ζωή σας, είτε επειδή ήρθατε στα μαχαίρια με το συντροφο. Αν και ο έξυπνος ερμής περνά μέσα από το διασκεδαστικό σας ζωδιο, κάτι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια εξαιτίας της δύσκολης όψης του ηλιου με τον πλούτωνα. Η ευτυχία δεν έρχεται μόνο όταν βρείτε κάποιον για να ζήσετε ένα παραμύθι. Μπορείτε να βρείτε την χαρά, εκφράζοντας αγάπη, ό, τι και αν λάβετε σαν αντάλλαγμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μην απορρίψετε αμέσως την νέα ιδέα κάποιου επειδή είναι διαφορετική από τις δικές σας. Θα χρειαστεί να παλέψετε για να παραμείνετε ανοιχτοί σε εναλλακτικές, όμως αν το κάνετε, οι αποφάσεις σας θα είναι καλύτερες. Η παρουσία τριών πλανητών στον 3ο οικο, οξύνει τις προοπτικές σας και σας βοηθά να τις διαφοροποιήσετε. Όπως και να έχει, μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως όλα είναι πιθανά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ανησυχείτε τόσο πολύ για τις απόψεις των φίλων σας, που έχετε χάσει τις δικές σας. Ωστόσο, οι ιδέες σας είναι το ίδιο πολύτιμες με των υπολοίπων. Στο τέλος, η αυτοπεποίθηση βγαίνει από μέσα μας και όχι από εκεί που νομίζουν οι άλλοι. Απλά προσέξτε να μην παρερμηνεύσετε τα γεγονότα. Μπορείτε εύκολα να διαστρεβλώσετε την αλήθεια και να ακολουθήσετε λάθος δρόμο. Θυμηθείτε, οι υπερβολικές αντιδράσεις ίσως αποτελούν στοιχείο πως τα συναισθήματά σας κυβερνούν τη λογική. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Από τη  μία σας τραβούν τα συναισθήματα και από την άλλη η λογική, καθώς η σεληνη στο συναισθηματικό σας ζωδιο, εντείνει τις διαθέσεις και την κυκλοθυμία σας. Θα κατέχετε απίστευτο επίπεδο συνειδησης, όμως θα δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε το μυαλό ή τη καρδιά σας, καθώς ο ερμης βρίσκεται στον 10ο οικο σας. Να θυμάστε πως η εσωτερική διαμάχη δεν θα μειώσει την πρόοδό σας, ακόμα και αν αλλάξετε κατεύθυνση στην πορεία. Ενσωματώστε το πάθος στη δουλειά σας και θα φτάσετε στην επιτυχία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας να κάνει σχεδόν τα πάντα σήμερα, καθώς ο κυβερνήτης σας ο διας, βρίσκεται κάτω από την επιρροή του ερμή. Θα έχετε την ικανότητα να δώσετε κίνητρο στους άλλους, μοιράζοντας τη δύναμη των ονειρων σας. Όμως η απόδοσή σας θα έχει απόσταση από τον πραγματικό σας σκοπό, και θα νιώσετε μέσα σας ένα κενό. Αντί να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους να υποστηρίξουν τις ιδέες σας, προσπαθήστε αρχικά να κατανοήσετε τι πιστεύετε εσείς. Η απόλυτη ειλικρίνεια με τον εαυτό σας είναι το πρώτο βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια δεν εξασφαλίζουν την επιτυχία, όμως θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την θέση σας όσον αφορά την αναζήτηση νοήματος. Δεν θα κερδίσετε τίποτα από την αρνητική σας κριτική. Αντι να βιάζεστε, επιλέξτε την μακρινή διαδρομή της ανακάλυψης και θέστε έναν σταθερό ρυθμό. Η αποστολή σας δεν είναι να φτάσετε στον προορισμό σας νωρίτερα από τους άλλους. Είναι να αποκτήσετε προσωπική ανάπτυξη από το ταξίδι. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Δεν θα ικανοποιηθείτε με μία απλή απάντηση σήμερα. Θέλετε να φτάσετε στην ρίζα του ζητήματος. Σκάβοντας κάτω από την επιφάνεια, θα βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας. Αν και ίσως στεναχωρηθείτε με τις ανακαλύψεις σας, η γνώση της αλήθειας είναι ο ό, τι καλύτερο. Μην ανησυχήσετε για την έντονη συμπεριφορά των άλλων. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να φτιάξετε τα πράγματα είναι να διοχετεύσετε το πάθος σας σε πράξεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και υπάρχουν πολλαπλά μονοπάτια για το μέλλον, κανένα δεν ξεχωρίζει όσο η απόλυτη διαδρομή για να κατακτήσετε τις περισσότερες πιθανότητες. Η αβεβαιότητα σας δυσκολεύει να θέσετε σχέδια σε εφαρμογή, ενώ οι πιεστικές καταστάσεις σας αναγκάζουν να συγκεντρωθείτε σε μία συγκεκριμένη επιλογή, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Μην ανησυχήσετε αν η πρώτη σας επιλογή αποτύχει. Κάθε ένα μικρό βήμα που κάνετε σας πηγαίνει πιο κοντά στους στόχους σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia astrologia 

αστρολογια εβδομάδας 4-10/8: ερωτικες εντάσεις

zwdia και πλανήτες Αύγουστος 2014: τολμηρά αποτελέσματα