Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 22/12

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Κριός

Μια επαφή με τον Άρη υποδηλώνει πως θα δείξετε την σκληρή πλευρά σας σ’ αυτούς που θα μπουν εμπόδιο ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ελκύει. Ένας τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή τους, είναι να αναδείξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Καθώς είστε στο επίκεντρο θα σας προσέξουν, αλλά θα βοηθήσει να πετύχετε αυτό που ελπίζετε; Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αφορά νέα ξεκινήματα, ειδικά αν είστε πρόθυμοι η ερωτική σας ζωή να είναι η περιπέτεια που αναζητάτε. Η μετακίνηση από τη ζώνη άνεσής σας μπορεί να βοηθήσει. Zwdia σε σχέση: Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα σήμερα, πρέπει να αναζητήσετε τη λύση μέσα σας, μείνετε πιστοί στις αρχές σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μπορεί να είναι μια από εκείνες τις ημέρες που δεν ευχαριστεί κανέναν. Αν είναι όντως έτσι, κάντε ότι νομίζετε εσείς πως είναι καλύτερο. Αν έχετε βαρεθεί την κοινωνική ρουτίνα σας, σκεφτείτε να εξετάσετε και άλλες επιλογές. Zwdia σε σχέση: Φροντίστε μέσα στην εορταστική περίοδο να οργανώσετε μια ιδιαίτερη μέρα για σας και τον αγαπημένο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας και δεν ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, αυτό μόνο καλό είναι για εσάς. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια καινούργια ερωτική περιπέτεια. Zwdia σε σχέση: Αν και μπορεί να έχετε κάτι σοβαρό στο μυαλό σας για να συζητήσετε, ο αγαπημένος σας μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Ο ρομαντισμό είναι πολύ πιο πιθανό να ανθίσει όταν ασχοληθείτε με τις εορταστικές προετοιμασίες. Zwdia σε σχέση: Προετοιμάζοντας ένα γεύμα και καλώντας τους φίλους και την οικογένειά σας μπορεί να κάνετε ένα καλό ξεκίνημα για την εορταστική εβδομάδα. Ελεύθεροι: Ξεκινήστε μια νέα συνήθεια που μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε την αγάπη στο δρόμο σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Οι συζητήσεις σας σήμερα κάθε άλλο παρά ρομαντικές δεν θα είναι, ειδικά αν επιλέξετε εσείς την κατάληξή τους. Λόγω της ντροπαλής φύσης σας, μιλάτε για άσχετα θέματα και οι άνθρωποι γύρω σας είστε βαριούνται είτε είναι μπερδεμένοι. Ωστόσο, οι σεληνιακές επαφές σήμερα αποκαλύπτουν ότι παρά τα παραπατήματά σας είναι πιθανό να έχετε ακόμη μια ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Θα είστε απασχολημένοι στο σπίτι με τις εορταστικές προετοιμασίες,  αν οι φίλοι σας σάς προσφέρουν βοήθεια μην αρνηθείτε.Zwdia σε σχέση: Αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τις αυταρχικές τάσεις της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σας, θα είναι μια ευχάριστη μέρα. Να περιμένετε μερικές εκπλήξεις στην πορεία όμως. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Μπορεί να προτιμήσετε να είστε μόνος από το να περάσετε το χρόνο σας με φίλους. Ωστόσο, μια έμφαση στην επικοινωνία υποδηλώνει να διατηρήσετε μια ψυχική συνομιλία με τους άλλους έτσι κι αλλιώς, οπότε γιατί δεν τους συναντάτε από κοντά και να τους πείτε ότι έχετε να τους πείτε; Η παρέα με κάποιον φίλο ή ένα ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να σας φτιάξει το κέφι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η παρόρμηση να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να αναζητήσετε λίγη διασκέδαση δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι φιλικό, χαμηλών τόνων σχέδιο το οποίο φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε την παρέα του συντρόφου σας. Ωστόσο, μια συζήτηση που αφορά τα οικονομικά σας μπορεί να αυξήσει λίγο τις εντάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς για σας, καθιστώντας το μια καλή στιγμή για να ζητήσετε από ένα ξεχωριστό πρόσωπο να βγείτε ή να σπάσετε τον πάγο πιάνοντας του συζήτηση. Zwdia σε σχέση: Εάν έχετε προγραμματίσει κάτι ή αν έχετε να αναλάβετε μια πρόκληση, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μπορεί να είστε στο στοιχείο σας και να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε την αγάπη σας με τους φίλους σας ή ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Η ικανότητάς σας να διασκεδάζετε τους άλλους μπορεί να κάνει το βράδυ αυτό ακόμα πιο ξεχωριστό. Zwdia σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε τα οικονομικά σας με το σύντροφό σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι εξαιρετική ευκαιρία για να κινηθείτε σε νέους κύκλους ή να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα ή σύλλογο, αν είστε πρόθυμοι να βρείτε ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Οι φίλοι σας μπορεί να σας καλέσουν για μια εποχιακή μάζωξη ή να δεχθείτε μια πρόσκληση για ένα πάρτι. Ότι κι αν επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia