Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 24/11

zwdia-erwtikes-21-7-14

Κριός

Αν θέλετε να διασκεδάσετε σήμερα, πείτε ναι στην πρόσκληση των φίλων σας.. Ωστόσο, αν θέλετε κάτι περισσότερο οικείο και διεγερτικό, η ερωτική όψη στο σύμπαν σας συμβουλεύει να καλέσετε στο σπίτι σας το πρόσωπο που σας ενδιαφερει.. Μαγειρεύετε σπουδαία όταν το θέλετε και αυτό θα τον εντυπωσιάσει σίγουρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν και είστε συντηρητικοί, σήμερα θα έχετε τολμηρή και άγρια διάθεση. Ελεύθεροι: Ίσως σας ελκύει κάποιο πρόσωπο το οποίο είναι ειδήμων σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή πετυχημένος μέσω προσωπικής προσπάθειας. Μπορεί η ξεκάθαρη φιλοδοξία του να σας επηρεάσει ερωτικα; Η σημερινή ρομαντική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για ένα εξαίρετο βραδινό ραντεβού για δύο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα βρείτε τον έρωτα στα συνηθισμένα μέρη σήμερα, αλλά κάποιο πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο ίσως σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορεί να γοητευτείτε από την ικανότητά του να αναλαμβάνει ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα τυχαίνει να αποτελεί και μια ελκυστική επιλογή. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά, προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί του. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να σας το παίξει δύσκολος. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Να περιμένετε διαπληκτισμούς, καθώς οι προκλητικές όψεις του Ερμή υποδηλώνουν πως ένας από τους δύο θα εκνευριστεί σήμερα. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα του συμβιβασμού, αλλά στην πράξη θα είναι δύσκολο. Ελεύθεροι: Αν έχετε τη διάθεση για ρομαντικές καταστάσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μία ρομαντική χειρονομία μπορεί να είναι ο δρόμος για την καρδιά κάποιου, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως “η θερμοκρασία” μεταξύ σας θα ανέβει πολύ γρήγορα. Εάν αισθανθείτε έντονη χημεία, τότε η συνείδηση  ή το ένστικτο, μάλλον σας καθοδηγεί σωστά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η σεληνη στον αιγοκερω μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη περίοδο για έρωτα και ρομαντισμό, ενώ η σύνοδος ερμή και κρόνου υποδηλώνει πως σήμερα η μέρα θα είναι μάταιη ούτως ή άλλως. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δείχνει να είναι αδιάφορο, τότε μάλλον θα πληγωθείτε άσχημα. Ωστόσο, αν χαλαρώσετε και ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων τότε μπορεί να δείτε μια βελτίωση αργότερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, καθώς μια άσκοπη παρατήρηση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ιδίως με ένα μέλος της οικογένειας. Εάν νοιώσετε ένταση θα σας βοηθήσει αν κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Ελεύθεροι: Ενώ εσείς μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως να θέλει το χρόνο του. Το να εκμυστηρευτείτε αυτό που σας προβληματίζει σε ένα καλό σας φίλο, είναι η καλύτερη λύση για σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: γνωρίζετε τι θέλετε, και με την φλογερή σας αποφασιστικότητα μπορείτε να το πετύχετε. Σήμερα, αν και μια ρομαντική επιλογή μοιάζει αδύνατη, μπορείτε ακόμα να πείσετε τον εαυτό σας πως βρίσκεστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι. zwdia σε σχέση: Μια παιχνιδιάρικη και ριψοκίνδυνη στάση επικρατεί σε ότι αφορά τα χρήματα. Επενδύστε σε δραστηριότητες που μπορείτε να μάθετε από αυτές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Κάποιες φορές δεν φτάνουν μόνο τα λόγια για να δείξετε πως πραγματικά αισθάνεστε. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από την συντροφιά των φίλων σας που έχουν την ικανότητα να ερμηνεύσουν τι σκέφτεστε και γνωρίζουν τι προσπαθείτε να πείτε. Σήμερα όμως, μια ακραία όψη υποδηλώνει πως ένας ξεχωριστός φίλος θα  ερμηνεύσει λάθος τα δεδομένα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Μία ρομαντική σύγκρουση πιθανόν να προκαλέσει μια ατυχή οπισθοδρόμηση. Μην αφήσετε την εσφαλμένη υπερηφάνεια σας ή την απροθυμία σας να συμβιβαστούν και να μπουν εμπόδιο στην πρόοδό σας. Προσπαθήστε να παραβλέψετε τις έντονες και φορτισμένες καταστάσεις που μπορεί να σας αποξενώσουν περισσότερο. Αργότερα, αν και η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

 

Υδροχόος

Μία σχέση μπορεί να πάρει μια θετική ώθηση σήμερα καθώς ο κοινωνικός σας τομέας δρα ώς καταλύτης για σας, προσελκύοντας φιλικά κάποιο πρόσωπο θαυμάζετε εξ αποστάσεως. Προσπαθήστε να το πλησιάσετε με ευχάριστη και χαλαρή προσέγγιση για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Αν είστε διασκεδαστικοί και χαλαροί σύντομα τα πράγματα θα στραφούν προς το μέρος σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν η ερωτική σας ζωή είναι ελλειπης, ίσως μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε βοήθεια και συμβουλές διαβάζοντας βιβλία ή “σερφάροντας” στο διαδίκτυο. Ανακαλύπτοντας πως κάποιος άλλος προσέγγισε και έλυσε ένα παρόμοιο πρόβλημα  θα ανυψωθεί το ηθικό σας. Η αλλαγή στα πιστεύω σας ή μια ευκαιρία να δείτε τα πράγματα διαφορετικά μπορούν να βοηθήσουν μια ρομαντική σχέση να απογειωθεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.