Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 25/11

erwtikes-28314

Κριός

Ελεύθεροι: Μια απλή συζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις, για αυτό αντισταθείτε στην ιδέα του να φλερτάρετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει , ιδίως αν αισθάνεστε νευρικοί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. zwdia σε σχέση: είναι πολύ εύκολο να κάνετε κάποια λάθος κίνηση όσον αφορά το αγαπημένο σας πρόσωπο, γι’ αυτό συνεχίστε προσεκτικά και κρατήστε την φαντασία σας υπό έλεγχο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πράξεις που δεν έχουν αποτελέσματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι : Απροσδόκητα αλλά ευχάριστα νέα θα σας απαλλάξουν από ένα ρομαντικό βάρος. Ωστόσο θα θελήσετε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας  με ένα φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει  στην αντιμετώπιση καταστάσεων τέτοιου τύπου. zwdia σε σχέση: Μια άσκοπη «επανάσταση» ίσως να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν πιεστικές καταστάσεις. Καλύτερα να βγάλετε προς τα έξω απόψεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο «ρήγμα». Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμος

Ελεύθεροι:  Σήμερα θα δεχτείτε ένα καλό σχόλιο ή ένα δώρο από έναν ξεχωριστό φίλο, το οποίο θα σας φτιάξει την διάθεση. Η σημερινή μέρα θα είναι πιο συναρπαστική απ’ ότι νομίζατε. Zwdia σε σχέση: είναι μια ιδανική μέρα για σας. Ζεστή, φιλική και κοινωνική. Ένα ραντεβού με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια, φροντίστε όμως τις υποχρεώσεις σας πρώτα.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι : Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, σήμερα οι επιρροές των γύρω σας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτό. «Ταρακουνήστε» τα πράγματα και αποφύγετε ότι σας κρατάει πίσω. Η διασκέδαση ξεκινάει εδώ και τώρα. zwdia σε σχέση:  Οι χθεσινές σας κοινωνικές τάσεις συνεχίζονται και σήμερα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να συζητήσετε και με το αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο μπορεί να αισθάνεται παραγκωνισμένο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι : Οι ρομαντικές σας επιλογές συνεχίζουν να είναι άφθονες. Μια εκκολαπτόμενη σχέση ίσως χρειαστεί μια μικρή ενθάρρυνση. Αγοράστε ένα ιδιαίτερο δώρο και τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά. zwdia σε σχέση:  Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις αρνητικές καταστάσεις που μπορούν να χαλάσουν ένα ευχάριστο βράδυ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Αν κάποιο φιλικό πρόσωπο σας προτείνει  ένα ακριβό μέρος  για να πάτε να διασκεδάσετε, προσπαθήστε να του αλλάξετε γνώμη και να καταλήξετε σε κάτι φθηνότερο αλλά διασκεδαστικό. Zwdia σε σχέση: Οι ανέσεις του σπιτιού μπορεί να δημιουργήσουν μια εξαίρετη βραδιά, όμως μια πρόσκληση από φίλους ενδεχομένως να φανεί πιο ενδιαφέρουσα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Υπάρχουν διαθέσιμες ρομαντικές επιλογές, αλλά μια αρνητική επίδραση ίσως σας εμποδίσει να απολαύσετε τη μέρα σας. Ωστόσο, αν είστε πρόθυμοι να βγείτε από  την ζώνη ασφαλείας σας και να εμπιστευτείτε κάποιον, τότε το κοινό σας πρόβλημά είναι αυτό που θα σας βοηθήσει  να κάνετε έναν νέο φίλο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι:  Η παρουσία ενός νέου προσώπου στον κοινωνικό σας κύκλο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν σας ελκύει , θα έχετε άλλον έναν λόγο να θέσετε την γοητεία σας σε «λειτουργία» και να τον προσεγγίσετε. zwdia σε σχέση: Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια για σήμερα αλλά ίσως δυσκολευτείτε να κάνετε κάποια κίνηση.  Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Σας αρέσει να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και να συζητάτε μαζί τους για γενικά θέματα, αλλά αισθάνεστε την ανάγκη για κάτι βαθύτερο και περισσότερο πνευματικό. Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως ψάχνετε ένα φίλο για να εμπιστευθείτε. zwdia σε σχέση: Δεν έχουν σημασία αυτά που θα σας πουν αλλά αυτά που εννοούν πίσω από τις λέξεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Αν η ερωτική σας ζωή βασανίζεται από συνήθειες που επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σας, κάντε κάτι γι’ αυτό σήμερα κιόλας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας. zwdia σε σχέση: Η ολοκλήρωση τυχόν υποχρεώσεων από νωρίς θα σας βοηθήσει να αποφύγετε καθυστερήσεις όσο απολαμβάνετε στιγμές διασκέδασης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα μέρα, αλλά τα πράγματα δεν θα σας κάνουν τη χάρη. Με την συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού, η γλώσσα του σώματος παίζει πιο σημαντικό ρόλο από τα λόγια. Κατευθύνετε την συζήτηση γύρω από το πραγματικό ζήτημα και η φλόγα ανάμεσά σας θα αναζωπυρωθεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ξέρετε ενστικτωδώς πότε πρέπει να κάνετε κίνηση και πότε όχι. Ωστόσο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Σήμερα θα περιμένετε μια στιγμή που δεν θα έρθει ποτέ. Αν υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει καλύτερα να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Η θέληση σας ίσως φέρει την ανταμοιβή που θέλετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.