Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 6/12

Κριός

Ελεύθεροι: Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε σήμερα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσετε. Απλά αφήστε το και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Zwdia σε σχέση: Μια αναπτυσσόμενη πτυχή όψη μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε μια αλλαγή πλεύσης. Ας σκέφτεστε τέτοιου είδους ζητήματα για καιρό τώρα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια κίνηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Προσωπικές στιγμές χαλάρωσης μπορούν να σας δώσουν την ξεκούραση που χρειάζεστε. Σήμερα η Πανσέληνος υποδηλώνει πως το να περάσετε μαζί με τον αγαπημένο σας μια ζεστή και χαλαρή μέρα στο σπίτι θα σας κάνει καλό. Ελεύθεροι: Η διαίσθησή σας παίζει σημαντικό ρόλο στο να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν κάποιος που ενδιαφέρεστε είναι πραγματικά ο τύπος σας. Ωστόσο, το να ακούσετε έναν καλό σας φίλο θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Μην αφήνετε ασήμαντα ζητήματα να φτάσουν σε σας. Είστε καλοί στο να ασκείτε κριτική αλλά αν πιέσετε παραπάνω τον αγαπημένο σας ίσως έρθετε σε μια μεγάλη διαμάχη. Ελεύθεροι: Η κοινωνική σας ζώνη φαίνεται πολύ ζωντανή, καθώς η πανσέληνος κάνει τα μαγικά της. Ένα ειδύλλιο θα εξελιχθεί σήμερα και θα προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Ανησυχείτε για άλλα πράγματα και δεν δίνετε σημασία στο γεγονός ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση, συμπεριλαμβανομένης της επαφής του Ουρανού με τον Πλούτωνα μπορεί να αλλάξει την δυναμική της σχέσης σας. Μπορεί να σας ενθαρρύνει να δώσετε ο ένας στον άλλο περισσότερα περιθώρια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: Αν ο σύντροφός σας είναι ισχυρογνώμων τύπος μπορεί να σας φανεί λίγ αυταρχικός. Εάν αισθάνεστε κι εσείς νευρικοί μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη, αλλά θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο τέλος. Ελεύθεροι: Παρά το γεγονός ότι είστε απασχολημένοι, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσετε το εορταστικό πνεύμα που πλησιάζει. Πλέον, αν βγείτε έξω μπορεί να σας περιμένει και μια διασκεδαστική έκπληξη. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Αν σκοπεύετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον, η κατάληξή του θα σας γοητεύσει. Αν όχι, συνεχίστε την αναζήτηση καθώς αυτή η περίοδος σας ενθαρρύνει να κάνετε μια σχέση. Zwdia σε σχέση: Θα μπορούσαν να υπάρχουν τριβές μεταξύ σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος σας ενθαρρύνει να κάνετε μια απόδραση, που θα σας οδηγήσει σε μια ευχάριστη συμφιλίωση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Δώστε προσοχή στην σχέση σας. Συζητήστε τα θέματα που σας προβληματίζουν.  Κάνοντας την αρχή θα σας φέρει ανακούφιση. Ελεύθεροι: Κάποιος που θεωρείτε πως είναι ευχάριστος μπορεί να σας απογοητεύσει. Καλύτερα να γνωρίζετε από πριν περί τίνος πρόκειται, προτού μπλεχτείτε πολύ βαθειά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη για το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση, η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα προτείνει να μην πιέσετε την κατάσταση περισσότερο. Αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά η ημέρα θα εξελιχθεί ευχάριστα για σας. Ελεύθεροι: Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι προφανή, αν και προσπαθείτε να τα κρύψετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Zwdia σε σχέση: H Πανσέληνος υποδηλώνει ότι τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν. Ωστόσο η επαφή της Σελήνης με τον Ερμή δείχνει ότι καλύτερα να κρατήσετε μια ειρηνική στάση. Ελεύθεροι: Χαλαρώστε καθώς απότομες παρορμήσεις μπορεί να σας κάνουν να φανείτε απληροφόρητοι, ειδικά αν περνάτε καλά. Ακούστε τη συνείδησή σας και όλα θα πάνε καλά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι : Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει τη δυνατότητα για ένα ταξίδι που θα σας δώσει δύναμη. Αν υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει προσπαθήστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να τον χειραγωγήσετε. Δώστε του λίγο χώρο και η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Zwdia σε σχέση: Αν τα συναισθήματά σας φθάσουν σε αποκορύφωμα όσον αφορά ορισμένα θέματα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να αναλάβετε δράση σύντομα.  Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Φαίνεται ότι εσείς και ο σύντροφός σας πρόκειται να βγείτε έξω μαζί με την οικογένειά σας. Η διασκέδαση με καλή παρέα μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την σχέση σας. Ελεύθεροι: Η αισιόδοξη Πανσέληνος κάνει αυτή τη μέρα κατάλληλη για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να ανακαλύψετε πράγματα για αυτόν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Με το να αφήσετε την ζώνη άνεσής σας μπορεί να βοηθήσει την σχέση σας να ανθίσει περισσότερο απ’ ότι νομίζετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση, μαζί με μια πολύ κοινωνική Πανσέληνο μπορεί να σας δώσει μια υπέροχη στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Εάν βρεθείτε μέσα σε μια παρέα που δεν έχετε ξαναβγεί μπορεί να κάνει ακόμη πιο μαγική τη βραδιά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia