Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 20/10

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον αρη σηματοδοτεί πως τα γλυκά λόγια και οι γενναιόδωρες χειρονομίες θα εμπλουτίσουν την δημοτικότητά σας, για αυτό διοχετεύστε την ενέργειά σας στην ψυχαγωγία κάποιου που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: αν και ο συντροφος σας έχει αντίθετη άποψη για ένα σημαντικό ζήτημα, η ρομαντική επαφή της αφροδιτης με τον αρη υπόσχεται αρκετή διασκέδαση αργότερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: κάνατε κάτι και προσπαθείτε να καλύψετε τα ίχνη σας; Αν ναι, θα υπάρξουν δυσκολίες. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως προσπαθείτε να κρύψετε ένα λάθος είναι σαφώς το να πείτε την αλήθεια είναι καλύτερη επιλογή. Ελεύθεροι: η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της, αλλά κάποιος που σας ενδιαφέρει θα αποδειχθεί περισσότερο συντηρητικός από ότι συνήθως. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: είναι μία ευχάριστη ημέρα με πειρασμούς όλων των ειδών, καθώς η διέλευση της αφροδιτης σας ενθαρρύνει να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αργότερα μία ανέμελη συζήτηση ίσως σας εκνευρίσει. zwdia σε σχέση: αν και έχετε πράγματα να κάνετε με τον συντροφο σας, μην σπαταλήσετε το συγκεκριμένο απόγευμα, καθώς υπάρχουν πιθανότητες όμορφες ρομαντικές στιγμές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: τα πάθη αυξάνονται όσον αφορά τον ερωτα, με μία πιθανότητα να συναντήσετε ένα νέο και συναρπαστικό άτομο. Η σημερινή ευθυγράμμιση, όμως, υποδηλώνει πως είναι καλύτερα να πάρετε το χρόνο σας. zwdia σε σχέση: αν δεν προσέξετε, θα προβείτε σε περιττές σπατάλες, ειδικά αν σας έχει πιάσει μανία να βελτιώσετε το σπίτι σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Ελεύθεροι: η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον δια, αποκαλύπτει μία υπέροχη πιθανότητα για οικειότητα και ρομάντζο. Επίσης, οι φίλοι θα σας χαροποιήσουν κατά κάποιο τρόπο, και το απόγευμά σας θα είναι ιδιαίτερο. zwdia σε σχέση: Η μέρα σας ανήκει, καθώς όλα είναι πιθανά, και η ερωτική σας σχέση πιο δυνατή από ποτέ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Ακόμα και αν υπάρχουν πιθανότητες για άμεση έλξη ή μία αυθόρμητη φιλία, υπάρχει επίσης η πιθανότητα άγχους, αν προσπαθείτε υπερβολικά να εντυπωσιάσετε κάποιον για τον οποίο νοιάζεστε. Προσπαθήστε να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν με έναν φίλο, καθως θα σας ωφελήσει περισσότερο από ότι να τα κρατήσετε μέσα σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Η υπέροχη επαφή της αφροδιτης με τον αρη, αυξάνει το πάθος σε ένα εξελισσόμενο ρομάντζο. Είτε είστε στο πρώτο ραντεβού, είτε απλά γνωρίζεστε ακόμα, η χημεία ανάμεσά σας θα είναι εμφανής. Επίσης, η επαφή του ερμή με τον δία, δίνει έξτρα εύνοια σε ένα κοινωνικό γεγονός με φίλους ή με την οικογένειά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως δεν έχετε διάθεση για ρομάντζο ή άλλες διασκεδαστικές επιλογές. Είναι καλή στιγμή να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας με ένα καυτό αφρόλουτρο. zwdia σε σχέση: η προσπάθεια να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα θα έχει ως αποτέλεσμα μία εμπνευσμένη λύση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Σήμερα θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να φλερτάρετε με κάποιον που θεωρείτε άκρως γοητευτικό, καθώς η επαφή της αφροδιτης με τον αρη, σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας –παρά το άγχος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το άτομο αυτό μάλλον αισθάνεται το ίδιο. Επίσης, μάλλον περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Αν και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, νιώθετε απογοητευμένοι όσον αφορά μία πιθανή ερωτική σχέση. Ωστόσο, η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας βοηθήσει αν έχετε τη θέληση να προσπαθήσετε ξανά. Με μία μικρή προσαρμογή στη συμπεριφορά σας, θα μπορέσετε να συζητήσετε με το άτομο αυτό, ή να κλείσετε ραντεβού. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Σας κολακεύει η προσοχή κάποιου; Αν ναι, τότε τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Αν είστε ήδη σε σχέση, ακούστε το υποσυνείδητό σας. Αν είστε ελεύθεροι, μην βιαστείτε, καθώς το άτομο αυτό ίσως έχει ιδανικά που έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σας. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, τα ετερώνυμα έλκονται. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: αν κάποιος σας αναστάτωσε πρόσφατα, θα είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείτε και να δείτε την θετική του πλευρά. Ωστόσο, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση μεταξύ σας. zwdia σε σχέση: αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε κάτι για τον σπίτι ή τον εαυτό σας, αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνετε. Σαν αξίζει! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia