Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 19/10

imerisies-21314

Κριός

Η επιθυμία να βγείτε έξω και να βοηθήσετε τους άλλους θα είναι πιο έντονη από ότι συνήθως, καθώς η συγκέντρωση στο ζωδιο του ζυγου συνεχίζεται. Παρά την επιθυμία για ελευθερία και την αντίσταση σε κανόνες και δεσμά, θα εκτιμήσετε την σοφία του να βοηθήσετε τον συντροφο σας ή κάποιον που σας ενδιαφέρει να πετύχει κάτι. Φυσικά θα ανταμειφθείτε αρκετά αργότερα.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: μερικές φορές ένα ραντεβού μπορεί να είναι παραδεισένιο, ειδικά αν πληρώνει κάποιος άλλος. Η επαφή του ερμή με τον δια σηματοδοτεί πως αυτό θα σας συμβεί σήμερα. zwdia σε σχέση: η σημερινή σεληνη στο ζωδιο της παρθενου θα βγάλει προς τα έξω κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας, καθώς ενώνεται με τον ποσειδώνα, ενθαρρύνοντας εσάς και τον συντροφο να βυθιστείτε σε στοργικές και ρομαντικές στιγμές.

 

Δίδυμοι

Φαίνεται πως θα λάβετε αρκετές προσκλήσεις και ευκαιρίες, με ρομαντικές προτάσεις και πιθανότητες για φλερτ με αρκετό κόσμο. Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει πιθανότητες για ένα ρομαντικό βράδυ, και υπέροχες συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερη διασκέδαση και πειραματισμό.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: μην αγνοείτε ένα συναίσθημα όσον αφορά ένα ρομαντικό ενδιαφέρον, ειδικά αν δεν είναι και στα κυβικά σας! Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει. zwdia σε σχέση: σήμερα θα έχετε κάποιες χαρούμενες επιλογές να κάνετε όσον αφορά  την κοινωνική σας ζωή. Η επαφή της αφροδιτης με τον αρη υποδηλώνει πως είναι υπέροχη στιγμή να βιώσετε μία παθιασμένη βραδιά μαζί.

 

Λέων

Εκμεταλλευτείτε όλες τις προσκλήσεις που θα εμφανιστούν για να ζήσετε κοινωνικές, ρομαντικές και αισθησιακές απολαύσεις. Εντωμεταξύ, η επαφή της αφροδιτης με τον αρη θα εμπλουτίσει την έλξη που νιώθετε για κάποιον, προσθέτοντας ηλεκτρισμό στις αλληλεπιδράσεις σας. Αν έχετε αμφιβολία για τα συναισθήματά σας, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε το πόσο νοιάζεστε.

 

Παρθένος

ελεύθεροι: ένα ρομαντικό δείπνο θα αποτελέσει γοητευτική εμπειρία σήμερα. Αν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει σας προσκαλέσει κάπου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να εγκατασταθεί η οικειότητα στη σχέση. zwdia σε σχέση: θα υπάρξει μία παρεξήγηση στη σχέση σας. Μία σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να διορθώσετε την κατάσταση.

 

Ζυγός

Δύο θετικές όψεις βοηθούν ένα φλερτ να αλλάξει επίπεδο, και θα προσθέσουν φλόγα στην σχέση σας, αν διατηρείτε κάποια. Βγείτε ραντεβού, ή μείνετε μέσα μαγειρεύοντας ένα δείπνο για δύο. Όπως και να έχει, θα κάνετε μεγάλη πρόοδο και το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε απόλυτα συνδεδεμένοι μαζί του.

 

Σκορπιός

Κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς και ελπίζει να του μιλήσετε, ή τουλάχιστον να τον χαιρετήσετε την ώρα που περνάτε από δίπλα του. Ωστόσο, η σημερινή επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα, υποδηλώνει πως νιώθετε υπερβολικά ευάλωτοι για να κάνετε κάποιο βήμα. Ίσως είναι καλύτερο να μείνετε με φίλους και να κάνετε ένα πράγμα τη φορά χωρίς βιασύνη.

 

Τοξότης

Η παρουσία του δια στο ζωδιο του λεοντα, ενισχύει την σχέση σας με κάποιον που ξέρει να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι σοβαρό μαζί του, μία βαθιά ερωτική ευθυγράμμιση σας δίνει το θάρρος να το τολμήσετε. Αρπάξτε την ευκαιρία για να ενωθείτε και να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο στη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Αν και η δουλειά και οι υποχρεώσεις κυριαρχούν στη ζωή σας, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από την κούραση και να ζήσετε ένα γεμάτο ενέργεια σαββατοκύριακο. Η επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κατευνάσετε οποιοδήποτε ακραίο συναίσθημα και να υιοθετήσετε μία χαρούμενη και γεμάτη γέλιο συμπεριφορά. Σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

 

Υδροχόος

Η σημερινή ενέργεια ενισχύει όλων των ειδών την ψυχαγωγία –από την πιο άγρια μέχρι την πιο παραδοσιακή. Ελεύθεροι: ακολουθήστε τα φώτα και το γέλιο,  και βγείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό το φιλικό απόγευμα θα σας φέρει πολύ κοντά. zwdia σε σχέση: αν λατρεύετε τις ταινίες, σήμερα θα σας δοθεί άλλος ένας λόγος.

 

Ιχθύες

zwdia σε σχέση: η παρουσία του ερμή στην ευαίσθητη περιοχή του χάρτη σας, σηματοδοτεί πως οι συζητήσεις θα είναι ακραίες, αλλά θα φέρουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Θα νιώσετε καλύτερα μετά τις αποκαλύψεις. Ελεύθεροι: η σημερινή θέση της σεληνης υποδηλώνει πως αν και σας έχουν μαγέψει τα λόγια κάποιου, προσπαθήστε να μην τα πάρετε στα σοβαρά.

 

zwdia