Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 30/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Κριός

zwdia: Μια αισιόδοξη διάθεση σας ενθαρρύνει να ηγηθείτε, είστε μια παρέα φίλων είτε σε μια ομάδα συναδέλφων σας. Με το εορταστικό κλίμα να πλησιάζει, παρατηρείτε στον εαυτό σας μια προδιάθεση για διασκέδαση. Μια κουβέντα με έναν καλό φίλο είναι το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε ένα υπέροχο βράδυ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο υποδεικνύουν άσχημα συναισθήματα. Αργότερα μια σχέση κλειδί για εσάς θα βελτιωθεί. Μια μάζωξη στο σπίτι ή μια ζεστή βραδιά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμος

Η τρέχουσα ευθυγράμμιση αναδεικνύει τα κοινωνικά χαρακτηριστικά σας και το ταλέντο σας να δημιουργείτε φιλίες και να διασκεδάζετε τους άλλους. Σήμερα, μια συζήτηση που θα κάνετε με κάποιον μπορεί να είναι μια μεγάλη εμπειρία για εσάς. Βρείτε τον εαυτό σας μέσα από αυτή τη συζήτηση και θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους. Υπάρχει επίσης και η ευκαιρία να μοιραστείτε κοινούς στόχους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Σήμερα ο Ιχθύς στην Σελήνη σας παρακινεί να δώσετε σε κάποιον άλλη μια ευκαιρία. Αν αισθάνεστε ότι τον έχετε παρεξηγήσει, με το να του ανοίξετε την καρδιά σας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος. Zwdia σε σχέση: Η επαφή Άρη και Κρόνου μπορεί να αποδειχθεί ο καταλύτης που χρειάζεστε για να επιλύσετε μια πρόκληση. Θα έχετε αρκετή τόλμη και αποφασιστικότητα για να τα καταφέρετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα λαμπρό ξεκίνημα για την περίοδο των εορτών, ειδικά αν προκύψει κάποια πρόσκληση για διασκέδαση, μην αρνηθείτε. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, καθώς θα προκύψουν νέες ιδέες και μεγάλες φιλοδοξίες. Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να σας φέρει κοντά με ένα φίλο που σας εμπνέει για μεγαλύτερα πράγματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Καθώς ο Ερμής έρχεται σε επαφή με τον Ποσειδώνα, η προθυμία σας για συγχώρεση θα έχει θετική επίδραση στη σχέση σας. Εάν είχατε πρόσφατα κάποια λογομαχία, αυτή η λύση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Ελεύθεροι: Μπορείτε να αυξήσετε τον ερωτισμό σε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο αν απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου σε ένα ζεστό περιβάλλον. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Αν και Σαββατοκύριακο, μπορεί να το βρείτε δύσκολο να μείνετε στην συνηθισμένη ρουτίνα σας, προτιμώντας να κάνετε ένα ταξίδι με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να εξετάσετε και την δυνατότητα να κάνετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει και την μελλοντική διασκέδαση. Σήμερα όμως, η σωστή παρέα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόλαυσή σας. Όποια και να είναι αυτή. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Επιδιώκετε μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή; Μπορεί να ψάχνετε για μια σύνδεση που θα έχει βάθος, καθώς και τις δυνατότητες για μια θετική αλλαγή. Ίσως το να τα βρείτε με τον εαυτό σας μπορεί να είναι απλώς ο καταλύτης που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η επαφή Σελήνης και Ερμή υποδηλώνει την επιτυχία ενός ραντεβού, γι’ αυτό ξεκινήστε να προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην είστε φλύαροι, καθώς η λεπτότητα μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Zwdia σε σχέση: Αυτή η θετική και αισιόδοξη μέρα θα έχεις και τις κακές στιγμές της. Αλλά σύντομα θα ξεχαστούν όλα αν επιλέξετε να περάσετε το βράδυ μαζί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται θετική και αισιόδοξη, αλλά με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ μπορεί να γίνει ακόμη περισσότερο. Μπορεί να είστε πιο ρομαντικοί και παθιασμένοι απ’ ότι συνήθως. Η φαντασία σας μπορεί να δώσει επιπλέον λάμψη στο εκκολαπτόμενο ειδύλλιο, που χρειάζεται λίγη ακόμα βοήθεια για να ανθίσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή έχει την δυνατότητα να γίνει ζωηρή και διασκεδαστική. Και η ρομαντική σας κλίση φαίνεται να σας ενθαρρύνει να μπείτε σε μια ερωτική περιπέτεια. Είναι πιθανό να καταλήξετε να βγείτε με κάποιον από μια άλλη χώρα. Μην έχετε πάρα πολλές προσδοκίες όμως, καθώς μπορεί τα πράγματα να πάρουν μια απροσδόκητη τροπή. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Zwdia σε σχέση: Μπορείτε να αναβιώσετε μια σχέση «σημαία» αν εστιάσετε σε ότι είναι καλό για να είστε μαζί. Μπορεί σε ένα σημείο να κάνετε πράγματα που μπορούν να απολαύσουν και οι δύο, ο αγαπημένος σας θα το εκτιμήσει. Ελεύθεροι: Η συμμετοχή σας στο γυμναστήριο ή σε κάποιο άλλο αθλητικό χώρο μπορεί να είναι διασκεδαστική, ειδικά αν το ειδύλλιό σας ενισχύσει την επιθυμία σας να δώσετε στο σώμα σας την όψη που θέλετε για να αισθάνεστε καλά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.