Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 12/12

zwdia-erwtikes-22-7-14

Κριός

Ελεύθεροι: Η συνάντηση με ένα πρόσωπο σήμερα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν ένας ξεχωριστός σας φίλος σας συστήσει σε κάποιον που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ, μην διστάσετε να του πιάσετε συζήτηση, μπορεί να κάνει τη βραδιά σας ακόμη πιο ξεχωριστή. Zwdia σε σχέση: Αν και πιθανότατα θα έχετε πολλά να κάνετε, μπορεί να βρείτε δύσκολο να αντισταθείτε σε μια στιγμή χαλάρωσης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ρομαντικές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας. Zwdia σε σχέση: Εάν θέλατε τόσο καιρό να κάνετε μια μάζωξη για τους φίλους ή την οικογένειά σας, η σημερινή ευθυγράμμιση εξασφαλίζει ότι μπορεί να είναι μια μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφή με τον Ήλιο, μπορεί να αισθανθείτε πιο εκφραστικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με σημαντικούς ανθρώπους. Είτε αυτό σημαίνει να συζητήσετε με τον σύντροφό σας είτε να ζητήσετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει να βγείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας δει να απολαμβάνετε μια ξεχωριστή ρομαντική βραδιά. Η ενέργεια του Δία μπορεί να βοηθήσει να λιώσει ο πάγος, ενθαρρύνοντας κάποιον να χαλαρώσει τις άμυνές του απέναντί σας και να έρθει πιο κοντά σας. Παράλληλα η παρουσία της Αφροδίτης φέρνει ζεστασιά και οικειότητα σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: Υπάρχουν ευκαιρίες για αλλαγή στη σχέση σας, ειδικά αν η κατάσταση πρόκειται να χειροτερέψει. Καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να φύγει από το Σκορπιό, είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια λύση. Ελεύθεροι: Μια συνομιλία με ένα ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να σας ανταμείψει ιδιαίτερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Μπορεί η ευελιξία να σας ωφελεί, καθώς κάποιος ετοιμάζει μια έκπληξη για εσάς. Να είστε έτοιμοι γι’ αυτή τη στιγμή. Αν είστε ήδη σε σχέση, η ρομαντική πλευρά σας είναι σε πλήρη ισχύ. Αυτό επηρεάζει θετικά την διάθεση και των δύο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Αν έχετε επισκεφθεί ένα νέο εστιατόριο ή έχετε δει κάποια από τις τελευταίες ταινίες που κυκλοφορούν, τότε θα έχετε πολλά για να μιλήσετε και κάποιος μπορεί να σας ακούσει. Μπορεί να προσελκύσετε κάποιον ενώ βρίσκεστε έξω με την παρέα σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Η επαφή του Ερμή με τον Δία σας ενθαρρύνει μαζί με τον αγαπημένο σας να σκεφτείτε και να δείτε την κατάσταση της σχέσης σας από μια άλλη οπτική γωνία. Ένα διασκεδαστικό βράδυ θα ήταν ιδανικό για να αναθερμάνει το πάθος σας. Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση δίνει έμφαση στην ροή των ερωτικών συναισθημάτων και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ρομαντικές ευκαιρίες για σας σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Μπορεί να ανακαλύψετε κρυφές απολαύσεις σε καταστάσεις που δεν περιμένατε. Αν εμφανιστεί μια τέτοια ευκαιρία, μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Επίσης μην απορρίψετε κάποια πρόταση που θα σας κάνει ένα άλλο πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση καθώς και η επαφή Σελήνης και Δία τονίζει ότι υπάρχει μια εορταστική διάθεση που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η νύχτα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Δεν είναι μόνο η κοινωνική σας ζωή που πηγαίνει καλά. Υπάρχουν αρκετές ρομαντικές επιλογές για εσάς. Ελεύθεροι: Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν από φίλους ή από ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Ένα φιλί μπορεί να είναι η αρχή για κάτι ιδιαίτερο. Zwdia σε σχέση: H σημερινή διασκέδαση μπορεί να χαλαρώσει τις προηγούμενες εντάσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Οι φίλοι που σας υποστηρίζουν σημαίνουν πολλά για εσάς. Ένας φίλος σας είναι έτοιμος να σας προσφέρει τις συμβουλές του σχετικά με ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο. Zwdia σε σχέση: Θετικές επιρροές κάνουν αυτή την ημέρα ιδανική για να χαλαρώσετε. Ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε να βγείτε έξω, καθώς το εορταστικό πνεύμα μπορεί να σας προσφέρει τη διασκέδαση που αναζητάτε μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia