Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 17/10

Κριός

Η θετική σας πλευρά βγαίνει προς τα έξω, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα, σας ενθαρρύνει να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Αν και θα είστε αρκετά χαρούμενοι, ταυτόχρονα θα είστε συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα των άλλων, όπως αποκαλύπτεται από την συγκέντρωση πλανητών στο ζωδιο του ζυγου. Γνωρίζοντας τι πρέπει να πείτε και πώς να το πείτε, θα κάνετε πρόοδο σε μία σημαντική σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ίσως αναρωτιέστε γιατί μία εξελισσόμενη σχέση αργεί τόσο πολύ να ανθίσει. Προς το παρόν, η πλανητική συγκέντρωση επηρεάζει άλλους τομείς της ζωής σας, πράγμα που εξηγεί την στασιμότητα εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε το μονοπάτι που οδηγεί στην απόλυτη οικειότητα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να κανονίσετε κάτι με φίλους την Παρασκευή, καθώς ίσως σας παρουσιαστεί κάτι περισσότερο ενδιαφέρον αν παραμείνετε ευέλικτοι. Αν ανταλλάξατε τηλέφωνα με κάποιον πρόσφατα, τότε ίσως ακούσετε νέα από αυτόν σήμερα. Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι τέλεια για να σπάσετε τον πάγο και να τον γνωρίσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Γενικά τα πάτε πολύ καλά με ανθρώπους που τους συναρπάζουν τα μυστήρια της ζωής, έτσι κάποιος που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, πρόκειται να σας εντυπωσιάσει. Αν και ίσως να μην ανθίσει αμέσως το ρομάντζο, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να γνωριστείτε καλύτερα. Αργότερα θα μπορέσετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Αν και ο ερμής στο ζωδιο του ζυγου σηματοδοτεί πως θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, σήμερα θα λάβετε μία έκπληξη. Είναι πιθανό να αποκαλυφθεί ένα μυστικό το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε. Θα εμπλουτίσει την άποψή σας για αυτόν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για συναντήσεις στο σπίτι σας, καθώς όλοι θέλουν να διασκεδάσουν. zwdia σε σχέση: αν η διασκέδαση στο σπίτι δεν αποτελεί επιλογή, βγείτε με τον συντροφο σας για ένα ρομαντικό δείπνο. Ελεύθεροι: μην βιαστείτε να πλησιάσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Ίσως τον τρομάξετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: η συγκέντρωση στο ζωδιο σας φέρνει σπίθες στην σχέση σας, και ο ανάδρομος ερμής φέρνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα, πράγμα απαραίτητο. Ό, τι και αν συμβαίνει ανάμεσά σας θα έχετε την ευκαιρία να τα ξαναβρείτε. Ελεύθεροι: πάρτε το ρομάντζο στα σοβαρά, και να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

zwdia σε σχέση: μπορείτε να ενισχύσετε την ρομαντική σας σχέση αν ο ένας ενθαρρύνει τον άλλον. Αποφασίστε να κάνετε κάτι διαφορετικό μαζί για να έρθετε πιο κοντά. Ελεύθεροι: σκέφτεστε μία σχέση που έχει τελειώσει. Πάρτε επιτέλους την απόφαση να απελευθερωθείτε. Συγχωρέστε και προχωρήστε μπροστά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: η αφροδιτη και ο ερμής στον ζυγο θα φέρουν σπίθες σε μία εξελισσόμενη σχέση, δίνοντάς σας φοβερή ώθηση. Ίσως αναπολήσετε κάποιον, μόνο για να ανακαλύψετε πως το παρελθόν έχει μεγαλύτερη σχέση με την κατάσταση που βρίσκεστε, από όσο νομίζατε. zwdia σε σχέση: αν σας προσκαλέσουν σε μία έξοδο, πείτε ναι, καθώς θα σας οδηγήσει σε μία υπέροχη ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: αν έχετε βάλει κάποιον στο μάτι, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια κίνηση. Ωστόσο, να είστε διακριτικοί για καλύτερα αποτελέσματα. zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να συζητήσετε ένα ευαίσθητο ζήτημα που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η συνάντηση με κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο, θα είναι η αρχή μίας έλξης. Αν και θα είναι φιλική στην αρχή, θα είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσετε την χημεία ανάμεσά σας. zwdia σε σχέση: η επικοινωνία με τον συντροφο σας δεν είναι στα καλύτερά της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ανοίξετε ο ένας την καρδιά του στον άλλον. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Απολαύστε χαλαρές δραστηριότητες ή μην κάνετε τίποτα. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, θα σας αναζωογονήσει και σαν αποτέλεσμα θα λάβετε νέα προοπτική πάνω σε ένα ρομαντικό ζήτημα. Επίσης, με την ανάδρομη πορεία του ερμή, ίσως μιλήσετε με έναν παλιό φίλο που θα θέλει να σας συναντήσει. Η συνάντηση αυτή θα έχει ενδιαφέρουσες συνέπειες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia