Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 2/10

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Κριός

Αντί να πιέσετε καταστάσεις, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων, επιτρέποντας στα συναισθήματα να κυλήσουν. Η αυτοπεποίθηση και η ικανότητά σας να δημιουργείτε ολοκληρωμένες σχέσεις, βελτιώνονται όταν θέλετε να κάνετε θετικές επαφές. Σήμερα θα ανακαλύψετε πως ένα νέο πρόσωπο σας εμπνέει σεβασμό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Θέλετε να γίνει το δικό σας; Έχετε μπει στον πειρασμό να προβείτε σε πράξεις, όσον αφορά το άλλο σας μισό; Μία προκλητική επιρροή που έχει σχέση με ένα επικοινωνιακό  θέμα, θα σας αναγκάσει να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο, καθώς δεν θα μπορέσετε να συμφωνήσετε. Ωστόσο, η γενική πλανητική ενέργεια υπενθυμίζει πως με λίγη προσπάθεια θα υπάρξει συμβιβασμός. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Η σημερινή επιρροή φέρνει στην επιφάνεια ευκαιρίες για σχέσεις με ανθρώπους που σκέφτονται όπως και εσείς. Η όψη της σεληνης με τον ουρανό θα σας φέρει σε επαφή με κάποιον που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, είναι η ανταλλαγή ιδεών. Η σημερινή ευθυγράμμιση το ενθαρρύνει αυτό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Προσπαθήστε να φερθείτε με τακτ σε ένα θέμα της σχέσης σας, ειδικά αν μπείτε στον πειρασμό να αποφύγετε εντελώς τον διαπληκτισμό. Η σημερινή επαφή της σεληνης με τον ουρανό, σηματοδοτεί πως θα θελήσετε να αποδράσετε από την πίεση της συγκεκριμένης συζήτησης. Όμως η επαφή με τον κρόνο αποκαλύπτει πως αν μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, θα γιατρευτείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Με την παρουσία του δια να σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα, σκεφτείτε να αποδεχτείτε μία πρόσκληση από κάποιον που συμπαθείτε αρκετά. Υπάρχει μία έμφαση στην εξερεύνηση πιθανοτήτων για διασκέδαση και εμπειρία. Αυτές ίσως περιλαμβάνουν δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να λάμψετε και να παραμείνετε στο επίκεντρο της προσοχής. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Η σεληνη στον ρομαντικό σας τομέα φέρνει ενθουσιασμό στην ημέρα σας, είτε είστε σε μακροχρόνια σχέση είτε στο στάδιο της γνωριμίας. Σχηματίζει όψεις με τον κρονο και τον ουρανό, έτσι είτε βγείτε με κάποιον, είτε μείνετε για χαλάρωση στο σπίτι, να περιμένετε μία έκπληξη που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο μέλλον. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε μία απόφαση, όσον αφορά τον ερωτα. Με τον ηλιο και την αφροδιτη στο ζωδιο σας, δεν είστε και τόσο σίγουροι για το επόμενό σας βήμα. Αν και νιώθετε αρκετή ζεστασιά για κάποιον, ίσως είναι πιο εύκολο να κρατήσετε τα πράγματα σε χαλαρό επίπεδο και να δείτε πως θα εξελιχθούν στην πορεία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Αν υποφέρετε από στασιμότητα στον έρωτα, η απάντηση είναι να ακούσετε το ένστικτό σας και να το ακολουθήσετε κατά γράμμα. Το πιθανότερο είναι να το στριμώχνετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να σκέφτεστε αυτό που «πρεπει» να κάνετε και όχι αυτό που θέλετε να κάνετε. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Καθώς ο αρης συνδέεται με τον ουρανό στον ρομαντικο σας τομέα, ίσως ευχηθείτε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όμως, η ισχυρή επιρροή του ζυγου, σηματοδοτεί πως αν πιέσετε τα πράγματα, θα καταστρέψετε την ισορροπία της σχέσης. Για να το αποφύγετε αυτό, να είστε ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του άλλου. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Ένας φίλος ή κάποιος που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα, ίσως επειδή δείχνει πως σας χρειάζεται. Θεωρεί την ήρεμη και πρακτική σας προσωπικότητα τέλεια για να αισθανθεί καλύτερα. Ωστόσο, μόλις τελειώσει αυτό, λίγη χαλάρωση θα βοηθήσει εσάς να έρθετε ξανά στην ισορροπία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Η θέλησή σας να ακούσετε, είναι το κλειδί για να διατηρήσετε μία ρομαντική σχέση στο σωστό δρόμο. Ο ήλιος στο ζωδιο του ζυγου, προτείνει πως ακόμα και μία άβολη κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί αν ευαισθητοποιηθείτε απέναντι στα συναισθήματα του άλλου. Επίσης, η επιθυμία να βγείτε έξω και να απολαύσετε τη ζωή πρέπει να ικανοποιηθεί, ακόμα και αν πρόκειται για έναν απλό καφέ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: κάποια αποκαλυπτικά συναισθήματα θα κάνουν το συγκεκριμένο απόγευμα ιδιαίτερο, με κάθε πιθανότητα για ένα ρομαντικό ραντεβού. Να προσέχετε, όμως, καθώς ίσως κάποιος να έχει κρυφά σχέδια. Αν έχετε αμφιβολίες ρωτήστε έναν φίλο. zwdia σε σχέση: η σεληνη φωτίζει την κοινωνική σας ζωή, και δημιουργεί όψεις που φέρνουν μία ονειρική βραδιά στη σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

 

zwdia