Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 30/10

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Κριός

Ελεύθεροι: μήπως κάποιος σας ζηλεύει; Οι έντονες επιρροές σηματοδοτούν πως είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε το αρνητικό, ακόμα και αν πρόκειται για έναν φίλο που συνήθως τα πηγαίνετε καλά. Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον και ο φιλος σας λέει πως δεν έχετε ελπίδα –προσέξτε! zwdia σε σχέση: η επαφή της σεληνης με τον κρονο είναι υπέροχη για να ξεκινήσετε με τον συντροφο σας ένα αξιόλογο πρότζεκτ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τα δυνατά συναισθήματα που βιώνετε τελευταία, κάντε το σήμερα. Η ερωτική σας ζωή καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Και τα δύο είναι απαιτητικά και εξουθενωτικά. Απολαύστε λίγο χρόνο μόνοι σας και θα δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Αν και η δέσμευση δεν είναι στο μυαλό σας, δεν θα απορρίψετε μία ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση. Για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες γύρω σας, πρέπει να είστε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Επίσης, η σελήνη περνά στο ζωδιο του υδροχοου, έτσι ίσως κάνετε έναν καινούριο φίλο όσο δοκιμάζετε κάτι καινούριο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: με την αφροδίτη στο ζωδιο του σκορπιου, μία βαθύτερη κατανόηση θα αντικαταστήσει την ομίχλη που βρίσκεται πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Θα έχετε τη θέληση να διαπραγματευτείτε. Ελεύθεροι: δεν είστε σίγουροι πώς να πλησιάσετε κάποιον που σας αρέσει; Το ένστικτο θα σας προσφέρει μία φανταστική λύση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

zwdia σε σχέση: μπορείτε να δουλέψετε αρμονικά με τον συντροφο σας, αρκεί να βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Σχεδιάστε το μέλλον και θέστε στόχους. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Ελεύθεροι: εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όσον αφορά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς χτυπάει κόκκινο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Πρέπει ή όχι να βγείτε ραντεβού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει; Η σημερινή επιρροή αποκαλύπτει πως υπάρχει έλξη ανάμεσά σας, αλλά μάλλον οι προσωπικότητες δεν ταιριάζουν. Όμως, αυτό είναι κάτι που το θεωρείτε ελκυστικό, ειδικά αν το άτομο αυτό είναι πολύ καλό στη συζήτηση. Ίσως καταλήξετε φίλοι. Όπως και να έχει, κερδισμένοι θα βγείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για τους ανθρώπους, καθώς το ένστικτο σας προειδοποιεί συνήθως αν αξίζουν ή όχι. Όμως κάποιος που θα συναντήσετε σήμερα, θα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Το άτομο αυτό θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, επειδή δεν μοιάζει με τους ανθρώπους που συνήθως αλληλεπιδράτε. Θα βρείτε την παρέα του συναρπαστική. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Η συγκέντρωση στο ζωδιο σας σηματοδοτεί πως μάλλον είστε ερωτευμένοι. Όμως ανησυχείτε επειδή το άτομο αυτό έχει τεράστια επιρροή πάνω σας. Νιώθετε ευάλωτοι όσο προσπαθείτε να του κάνετε καλή εντύπωση. Σαν σκορπιοι, θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο και ταυτόχρονα να είστε ψύχραιμοι. Είναι κάτι τέτοιο δυνατόν; Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από μία σχέση, αλλά ζητάτε έναν σύντροφο που τα έχει όλα αυτά από φυσικού του. Ίσως ψάχνετε για κάποιον που καταλαβαίνει την ανάγκη σας για περιπέτεια και πόσο μισείτε το να μένετε στο ίδιο σημείο. Η σημερινή ευθυγράμμιση αποκαλύπτει πως κάποιος με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα βρεθεί στο δρόμο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά διασκεδαστική αυτές τις ημέρες, έτσι ακόμα και αν δεν ελπίζετε να γνωρίσετε τον ένα και μοναδικό, τουλάχιστον μπορείτε να το διασκεδάσετε. Αν αποδεχτείτε τον εαυτό σας για αυτό που είναι και συνδεθείτε με τους άλλους, θα βρείτε κάποιον που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω σηματοδοτεί πως κρατάτε τα χαρτιά σας καλά κλειστά, καθώς φοβάστε μήπως αποκαλύψετε κάτι που δεν θέλετε. Μία ρομαντική έλξη αποτελεί καρμικό ζήτημα, πράγμα που σημαίνει πως ίσως η συνάντησή σας είναι μοιραία. Μην βιάζεστε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μπερδεμένα, ειδικά όσον αφορά τον ερωτα. Μήπως κάποιος το παίζει δύσκολος; Ίσως ήρθε η ώρα να συμβουλευτείτε έναν φίλο. Θα παρατηρήσετε πως όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο τα πράγματα δεν κολλάνε. Για τώρα, μην ανησυχείτε. Αν μπορέσετε να αφήσετε το ζήτημα στην άκρη, θα λυθεί σύντομα από μόνο του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.