Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 18/10

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Κριός

Ελεύθεροι: σήμερα θα βιώσετε αρκετά διασκεδαστικές στιγμές με ανθρώπους του ίδιου βεληνεκούς. Η χαρά και η αναζωογόνηση είναι αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε ώθηση στην ερωτική σας ζωή. zwdia σε σχέση: η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα σηματοδοτεί ευκαιρίες να παραμείνετε απασχολημένοι ο ένας με τον άλλον, ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: η απόφαση ενός φίλου θα επιβραδύνει σχέδια ή θα αλλάξει την πορεία μίας ρομαντικής γνωριμίας. Ωστόσο, αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει. zwdia σε σχέση: ένα σχέδιο μπορεί να δουλέψει αν έχετε τη θέληση να συμβιβαστείτε, για αυτό να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι έτσι ώστε να απολαύσετε ένα υπέροχο απόγευμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Αξίζει τον κόπο να φέρετε πολλούς ανθρώπους κοντά σας και να περάσετε ένα απόγευμα γελώντας και διασκεδάζοντας. Η σεληνη στο ζωδιο του λεοντα αποκαλύπτει πως θα έχετε την δυνατότητα να ανεβάσετε τη διάθεση όλων. zwdia σε σχέση: έχετε πολλά να κάνετε, για αυτό τακτοποιήστε τα από νωρίς, έτσι ώστε να χαλαρώσετε την υπόλοιπη ημέρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: αν οι απαιτήσεις του συντρόφου σας είναι υπερβολικές, πρέπει να το συζητήσετε. Η συμπεριφορά του θα σας προκαλέσει προσωπική κρίση ή θα βγάλει προς τα έξω συναισθήματα ανασφάλειας, αν δεν επιλύσετε το θέμα. Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει ρομαντική γνωριμία που θα φτάσει σε βαθύτερη κατανόηση, αν έχετε τη θέληση να ανοίξετε την καρδιά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Καλωσορίστε τον κοινωνικό τόνο της ημέρας, καθώς οι φίλοι θα σας αποσπάσουν την προσοχή από ότι και αν κάνετε. Αν δεν σας ενοχλεί να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, το σημερινό απόγευμα θα διαφέρει από τα άλλα και θα αναζωογονήσει την φλόγα σε μία μακροχρόνια ερωτική σχέση ή θα ωφελήσει την άνθιση ενός ρομάντζου. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Καθώς η σεληνη ευθυγραμμίζεται με τον δια, θα αλλάξετε γνώμη για κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, αλλά θετικά. Αν είπατε άσχημα λόγια πρόσφατα, η επιρροή αυτή θα σας βοηθήσει να δείτε τα καλά στη σχέση σας. Μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τις ρομαντικές σας επιλογές, φέρνοντας την ευκαιρία να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ο αγαπημένος σας ή κάποιος που σας ενδιαφέρει, θα σας φροντίσει ιδιαίτερα σήμερα. Η σημερινή ημέρα θα είναι από εκείνες που τραβάτε όλη την προσοχή, αποδεχόμενοι την ζεστασιά των διπλανών σας. Με την σημερινή ευθυγράμμιση, θα συναντήσετε κάποιον με συναρπαστικές ιδέες, και ίσως μοιραστείτε και εσείς μαζί του κάποιες δικές σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η επιθυμία να δημιουργήσετε σχέση, σας κάνει να δείχνετε πως το προσπαθείτε υπερβολικά. Η θετική διέλευση του δια σηματοδοτεί πως τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με κάποιο πρόσωπο, αν χαλαρώσετε και ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Ενώ υπάρχουν πιθανότητες για στενή επαφή, κατοχυρώστε για αρχή την φιλία του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει πολλούς λόγους να θέλετε να είστε κομμάτι της κοινωνικής σκηνής, συμπεριλαμβάνοντας την ευκαιρία να συζητήσετε με κάποιον που θαυμάζετε από μακριά. Αν έχει ιστορίες να σας πει, να είστε σίγουροι πως το ενδιαφέρον σας θα παραμείνει αμείωτο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: το φλερτ θα είναι απολαυστικό, ειδικά αν είστε με κάποιον που θαυμάζετε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα ανακαλύψετε πως οι καρδιές και τα μυαλά σας είναι απόλυτα συγχρονισμένα μεταξύ τους. zwdia σε σχέση: αν ο συντροφος προσφερθεί να κάνει κάτι καλό για εσάς, μην τον απορρίψετε. Αποδεχτείτε το με ενθουσιασμό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Έχετε τόσες επιλογές μπροστά σας που η αυτοπεποίθησή σας πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο. Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε κάποιον, μην φτάσετε στα άκρα. Οι καλύτερες εμπειρίες έρχονται όταν υπάρχει η θέληση να εξερευνήσετε νέες και συναρπαστικές επιλογές. Ζήστε μία περιπέτεια σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Περιμένετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον; Αν ναι, δεν θα μπορείτε να περιμένετε άλλο. Σήμερα θα υπάρξει κάποιου είδους απογοήτευση και ίσως βγείτε εκτός εαυτού παίρνοντας μία πρωτοβουλία. Όμως, αν και θα αργήσει να αναπτυχθεί, υπάρχουν πιθανότητες να δημιουργηθεί κάτι μοναδικό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia

 

zwdia