Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 25/10

zwdia-erwtikes-22-7-14

Κριός

zwdia σε σχέση: Η σημερινή επαφή του ηλιου με την αφροδίτη δίνει ώθηση στην ερωτική σας ζωή, καθώς τα παθιασμένα συναισθήματα εντείνονται και ζωντανεύουν τη σχέση σας. Ο ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στον ζυγο, έτσι αν βιώσατε επικοινωνιακά προβλήματα τώρα τελευταία, θα αρχίσουν να φεύγουν. Ελεύθεροι: επιτρέψτε σε μία σχέση να ανθίσει φυσικά –μην προσπαθείτε υπερβολικά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει κάτι το όμορφο σε μία σημαντική σχέση, δημιουργώντας τον δρόμο για μία σωστή συζήτηση, ακόμα και αν το θέμα είναι άβολο. Η θέληση να βάλετε τις δυσκολίες στην άκρη και να κάνετε θετικές αλλαγές, θα φτιάξει την διάθεσή σας. Εντωμεταξύ, μία συνάντηση στο σπίτι σας, θα επαναφέρει μία παλιά φιλία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Καθώς ο ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του, θα είναι πιο εύκολο να διορθώσετε ένα πρόβλημα στη σχέση σας. Κάντε ένα βήμα παραπάνω, και προσπαθήστε να τα βρείτε με το φίλο ή με τον συντροφο σας. Ελεύθεροι: η επαφή του ηλιου με την αφροδιτη φέρνει την ανάπτυξη μίας ερωτικής έλξης… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει ρομαντικά συναισθήματα. Αν δυσκολεύεστε όμως να τα εκφράσετε, αγοράστε ένα μικρό δώρο ή κάντε μία μικρή φιλική χειρονομία για να σπάσει ο πάγος. zwdia σε σχέση: από σήμερα, τα προβλήματα στο σπίτι αρχίζουν να μειώνονται, και εσείς θα μπορέσετε να κάνετε μία νέα αρχή. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μία σχέση θα λάβει θετική ώθηση, ή ίσως μία συνάντηση στο σπίτι σας, θα ενθαρρύνει την επαφή σας με νέους ανθρώπους. Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει νέες ευκαιρίες για ρομάντζο. Αν τα ερωτικά σας είναι τον τελευταίο καιρό στάσιμα, όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό τους επίπεδο, αρκετά σύντομα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν ένα ρομάντζο πηγαίνει αντίθετα από εκεί που θέλετε να πάει, ίσως ικανοποιηθείτε από τις συμβουλές ενός φίλου. Η διέλευση της αφροδιτης, υποδηλώνει πως θα σας προσελκύσει κάποιος, εξαιτίας της παθιασμένης του άποψης για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει αρκετά. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η σημερινή ενέργεια είναι τέλεια για συναντήσεις και γενική διασκέδαση. Αν σκέφτεστε να λάβετε μέρος σε μία ομάδα, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή σας. Σας περιμένει μία υπέροχη βραδιά, παρέα με ένα φιλικό πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της, με την σεληνη να σας δίνει αρκετά χαρίσματα. Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει ρομαντισμό και διασκέδαση, έτσι, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον, να είστε σίγουροι πως θα το καταφέρετε. Επίσης, η επαφή του ηλιου με την σεληνη υποδηλώνει πως μία σοβαρή συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει διασκεδαστικές ευκαιρίες και ρομαντικές απολαύσεις στο δρόμο σας. Ο ερμής στο ζωδιο του ζυγου και στον κοινωνικό σας τομέα, υποδηλώνει πως σας αρέσει να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που αποτελούν καλή παρέα. Η συζήτηση που απορροφά την προσοχή σας, θα είναι ένα αυθεντικό σημάδι συμβατότητας με κάποιον. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει θέματα στις σχέσεις. Η επιρροή αυτή θα σας δείξει τι έχετε κάνει λάθος και πώς να το διορθώσετε. Ίσως χρειαστεί να πάρετε εσείς την ευθύνη για την δική σας ευτυχία, είτε έχετε είτε όχι σχέση. Αν το καταλάβετε αυτό, θα αποκτήσετε το θάρρος που σας λείπει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η γοητεία θα ανοίξει πόρτες για εσάς σήμερα, καθώς ο ερμής στο ζωδιο του ζυγου φένει νέες φιλίες στη ζωή σας. Οι άνθρωποι θα σας βλέπουν ακαταμάχητους. Καθώς η σεληνη ευθυγραμμίζεται με τον δια, βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και οδηγηθείτε σε μία συναρπαστική συνάντηση. Ωστόσο, είναι μία πολύ καλή ημέρα να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

zwdia σε σχέση: η επικοινωνία αποκαθίσταται καθώς η ανάδρομη πορεία του ερμή ολοκληρώνεται. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος των ανάμεικτων μηνυμάτων και μπερδεμένων σινιάλων. Ωστόσο, ίσως να ταρακουνηθεί η εμπιστοσύνη σας. Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον κρονο θα σας φέρει σε αντίθεση με κάποιον. Ζητήστε την συμβουλή ενός έμπιστου φίλου πριν κάνετε το οτιδήποτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia