Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 29/11

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Κριός

Είστε αναποφάσιστοι για το αν θα βγείτε και θα διασκεδάσετε ή θα μείνετε σπίτι και θα χαλαρώσετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα συμβιβασμό ανάμεσά σ’ αυτές τι επιλογές, βγείτε έξω και διαβάστε ένα καλό βιβλίο σε ένα ήσυχο και χαλαρό μέρος. Αν οι φίλοι σας ή ο αγαπημένος σας όμως σας κάνουν μια πρόταση, μην διστάσετε, θα σας αρέσει περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Με τη Σελήνη στον Ιχθύ μια ρομαντική ενέργεια σας διακατέχει. Με το Σαββατοκύριακό να πλησιάζει, μπορεί να είναι μια τέλεια νύχτα για ένα ξεχωριστό ραντεβού, είστε με τον αγαπημένο σας είτε με κάποιον που ελπίζετε να εντυπωσιάσετε. Παράλληλα, οι επαφές με την Σελήνη υποδηλώνουν πως έχετε την δυνατότητα να κάνετε και έναν νέο φίλο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται πολύ ζωντανή για τις ερχόμενες μέρες, πράγμα που θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με νέα άτομα. Σήμερα όμως, ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κάνει την εμφάνισή του. Η συζήτηση μαζί του θα ξεκινήσει μια αλυσίδα γεγονότων που θα αυξήσουν ενδεχόμενες ερωτικές προσδοκίες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Η ανησυχία σας για ένα συγκεκριμένο άτομο αυξάνεται σταδιακά. Θα διαπιστώσετε πως καθώς οι «άμυνές» του μειώνονται, εμπιστεύεται εσάς και τα κίνητρά σας. zwdia σε σχέση: Η εστίασή σας να διατηρήσετε την φόρμα σας και την ομορφιά σας θα σας εμπνεύσουν να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή τουλάχιστον να κάνετε πολύ περισσότερο περπάτημα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Λέων

Η παρουσία Ήλιου και Ερμή στον τομέα της ψυχαγωγίας σας, μπορεί να ενισχύσει την δημοτικότητά σας, και να σας ενθαρρύνει να οργανώσετε μια μάζωξη με την οικογένεια ή τους καλούς σας φίλους. Ωστόσο συμπεριλαμβανομένου του Ιχθύ στη Σελήνη, θα μπορούσε να σας φανεί ενδιαφέρον και ένα ραντεβού με ένα νέο φίλο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Παρθένος

Η ατμόσφαιρα της ημέρας ενθαρρύνει ανάπτυξη και πολλά βήματα μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και προχωρώντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε κατεύθυνση και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας. Διαμορφώστε τις σχέσεις που θέλετε να απολαμβάνετε από εδώ και πέρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Ζυγός

Η λανθασμένη χρήση των λέξεων μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να σας δημιουργήσει προβλήματα. Από τη μια πλευρά οι «καμουφλαρισμένες» συμβουλές μπορεί να προσθέσουν μια μαγεία στο εκκολαπτόμενο ειδύλλιό σας, αλλά απ’ την άλλη οι καθαρές κουβέντες μπορεί να διαλύσουν και να χαλάσουν την μαγεία ανάμεσα σε εσάς και τον άλλο. Χρησιμοποιήστε την συνομιλία για να χτίσετε τη σχέση σας σήμερα και όχι για να την γκρεμίσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Σκορπιός

Μια νέα φιλία μπορεί να ανθίσει λόγω της επίδρασης που έχει η Σελήνη στον αστερισμό του Ιχθύ. Μπορείτε να βρείτε το εαυτό σας να ελκύεται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζετε το γιατί. Η πρακτική σας πλευρά μπορεί να προσπαθήσει να σας πείσει πως αυτά τα συναισθήματα είναι προσποιητά. Σ’ αυτή την περίπτωση η καρδιά σας ξέρει καλύτερα, οπότε εμπιστευθείτε τη. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Έχετε όρεξη σήμερα για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Υπάρχει  και η πιθανότητα έλξης από κάποιον. zwdia σε σχέση: Η Σελήνη υποδηλώνει πως μπορείτε να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Ένας φίλος σας ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι πιο ευαίσθητος απ’ ότι συνήθως. Παρά το γεγονός αυτό, θα είναι μια μέρα ευχάριστα διαφορετική. zwdia σε σχέση: Ξεχωρίστε πρακτικά ζητήματα, ειδικά αυτά που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Αργότερα, θα έχετε το χρόνο να απολαύσετε την σχέση σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Υδροχόος

Είστε χαρούμενοι καθώς ένα ραντεβού πήγε πολύ καλά, χωρίς αυτό να σας δεσμεύει. Μπορεί να λειτουργήσετε καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε αυτό το άτομο, αν δεν αισθάνεστε πιεσμένη ή εξαναγκασμένοι. Η σημερινή ευθυγράμμιση το τονίζει ακόμα περισσότερο, χρειάζεστε πραγματικά την ελευθερία σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

 

Ιχθύες

Η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα προσφέρει μια απαλή ατμόσφαιρα, η οποία είναι τέλεια για να περάσετε μια βραδιά με το άλλο σας μισό. Είτε προσπαθείτε να πλησιάσετε κάποιον είτε είστε ήδη σε σχέση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να του δείξετε πόσο πολύ ενδιαφέρεστε. Κάντε μια ρομαντική χειρονομία και τα πράγματα θα κυλήσουν θετικά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.