Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 29/10

Κριός

Αν βγείτε έξω σήμερα, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, όμως μην το παρακάνετε και σχεδιάσετε κάτι υπερβολικό, καθώς ίσως οι φίλοι και ο συντροφος σας, αλλάξουν γνώμη. Είναι καλύτερο να κανονίσετε κάτι αυθόρμητο και να μείνετε σε αυτό –όπως ένα καφεδάκι με έναν φίλο ή μία ταινία για δύο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Το δείπνο με έναν φίλο συνοδεύεται με καλή συζήτηση και μερικές ιδέες που θέλετε να σκεφτείτε. Οι συμβουλές του θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα με έναν σύντροφο ή έναν συνάδελφο. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει την πιθανότητα παρεξηγήσεων, τις οποίες μία φρέσκια προοπτική μπορεί να ξεκαθαρίσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

zwdia: Η σημερινή ημέρα θα είναι υπέροχη με αρκετή ενέργεια για να διοχετεύσετε στο σπίι σας αλλά και στην διασκέδασή σας. Απολαύστε τον χρόνο που θα περάσετε μαζί.  Ελεύθεροι: ένα κοινωνικό απόγευμα θα είναι ενθαρρυντικό αν ψάχνετε κάτι ρομαντικό. Ωστόσο, θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσετε την πλατωνική φάση της σχέσης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: η σημερινή ενέργεια είναι υπέροχη για διασκέδαση στο σπίτι και για να επιδείξετε τις ικανότητές σας σαν οικοδεσπότες. Επίσης, μία συζήτηση θα σας εμπνεύσει να κάνετε ένα ταξίδι ανακαλύψεων. Ελεύθεροι: η ικανότητά σας να επικοινωνείτε, εμπλουτίζεται κάτω από αυτή την κοινωνική επιρροή, πράγμα που θα οδηγήσει σε μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση. Θα την αποδεχτείτε ή όχι; Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Κάποιες παιχνιδιάρικες επιρροές εντείνουν την επιθυμία σας για διασκέδαση και απόλαυση. Ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα να βγάλετε από την μέση πρώτα τις βαρετές σας υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μπορείτε αργότερα να εκμεταλλευτείτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η ημέρα. Εντωμεταξύ, ο ερμής στον ρομαντικό ζυγο, σηματοδοτεί πως κάποιος χρησιμοποιεί την γλώσσα του σώματος για να τον προσέξετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι κοινές δραστηριότητες πηγαίνουν αρκετά καλά. Όμως, όσον αφορά μία νέα σχέση, ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω ίσως δημιουργήσει κάποια πάθη που δεν θα μπορείτε να παραδεχτείτε εύκολα. Ωστόσο, όλα καταλήξουν στο να εμπιστεύεστε κάποιον αρκετά για να τα μοιραστείτε μαζί του, πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί μέσα σε μία νύχτα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: ο ερμής στο ζωδιο σας, σας βοηθά να δείτε όλες τις πλευρές μίας ιστορίας πριν κάνετε κάποια πρόταση. Είναι σίγουρα σοφό να στοχεύσετε στον συμβιβασμό για σήμερα. Ελεύθεροι: ένας φίλος θα σας πείσει πως αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι διαφορετικό το σημερινό βράδυ. Ίσως ωφεληθείτε αν πείτε το ναι. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Έχετε κάτι να πείτε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τα σωστά λόγια. Περάστε λίγο χρόνο με τις σκέψεις σας, και όχι μόνο θα ηρεμήσετε αλλά θα ανοίξετε την πόρτα στην μεγαλύτερη διαύγεια. Αργότερα, εκμεταλλευτείτε τις κοινωνικές ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και θα το απολαύσετε περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Αν εμφανιστεί μία πρόσκληση, ίσως την απορρίψετε για να περάσετε λίγο χρόνο κάνοντας τα δικά σας. Ο ηλιος στον πνευματικό σας τομέα, σας ενθαρρύνει να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στον εαυτό σας για τις επόμενες εβδομάδες, και να ασχοληθείτε με τα χόμπι, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας. Αυτά που θα ανακαλύψετε θα αλλάξουν την προοπτική σας όσον αφορά μία σημαντική σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ό, τι δίνεις παίρνεις, ειδικά αν πρέπει να πείσετε κάποιον πως είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, επιτυχημένοι και έξυπνοι. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς. Αυτά τα μικρά λευκά ψέματα θα επιστρέψουν για να σας στοιχειώσουν, την χειρότερη στιγμή. Με ένα χαμόγελο μπορείτε να κερδίσετε τον οποιονδήποτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Θα αποδεχτείτε κάποιες προσκλήσεις για εξόδους, ακόμα και αν είναι για κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένα. Αν κάνετε την προσπάθεια, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Η σημερινή επιρροή σε συνδυασμό με τις συζητήσεις που θα συμμετάσχετε, θα σας δώσουν ακριβώς αυτό που θέλετε. Ίσως πλησιάσετε περισσότερο τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Οι δυνάμεις στην εργασία σας ενθαρρύνουν να μην χάσετε την πίστη σας, ειδικά αν βιώνετε κάποια προβλήματα τώρα τελευταία. Μερικές φορές υπάρχει λόγος που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο. Προσέξτε τα μυστηριώδη γεγονότα και σημάδια που σας προειδοποιούν πως ο ερωτας έρχεται. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.