Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 2/12

Κριός

Zwdia σε σχέση: Αν ο αγαπημένος σας φαίνεται να μην σας δίνει καμία προσοχή, ίσως θελήσετε να διασκεδάσετε μόνοι. Ένα ζεστό ρόφημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ελεύθεροι: Μήπως ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο φαίνεται να τελείωσε πριν καν αρχίσει? Αν ναι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ρομαντική σχέση με κάποιον που βρίσκεται κοντά σας. Η προθυμία σας στο να κάνετε αυτή την εκκολαπτόμενη σχέση να δουλέψει είναι που θα σφραγίσει την «συμφωνία». Θα υπάρξουν ίσως κάποια προβλήματα, που στη συνέχεια θα τα ξεπεράσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα θα έχουν αρκετές συνέπειες στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε με κάποιον καιρό, αναμένετε μια έκπληξη που θα απολαύσετε και οι δύο. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μια αυθόρμητη συζήτηση σε κάποιο πάρτι ή σε ένα χώρο με εορταστικό κλίμα θα μετατραπεί σε κάτι πραγματικά συναρπαστικό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Η έντονη παρουσία του Ουρανού μπορεί να σας δώσει ακριβώς την ώθηση που χρειάζεστε για να πάτε μια σχέση σε ένα νέο επίπεδο ενδιαφέροντος. Υπάρχει μια ισχυρή έλξη από το άλλο πρόσωπο. Τα συναισθήματά σας φαίνεται να είναι στο ζενίθ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Μπορεί να βρίσκεστε στην πιο ρομαντική σας διάθεση αλλά είναι αρκετό αυτό? Αν και θέλετε να είστε το νούμερο ένα στις προτιμήσεις κάποιου, μπορεί να μην συμβεί. Ενώ η κουβέντα ανάμεσά σας μπορεί να είναι συναρπαστική, αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, θα πρέπει να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Αυτό εξαρτάται από το πόσο εμπιστεύεστε το άτομο αυτό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ορισμένοι άνθρωποι σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και αυτό μπορεί να σημαίνει πως ίσως αντιμετωπίσετε έλλειψη σεβασμού. Μπορεί να υπάρξει μια αντίθεση απόψεων και ο λόγος να είναι πολύ ασήμαντος. Μια χαλαρή προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την ημέρα με επιτυχία, δίνοντάς σας περισσότερες ευκαιρίες για να χαλαρώσετε αργότερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μπορεί να είναι μια κουραστική και χαρούμενη στιγμή για εσάς κοινωνικά, καθώς είστε η ψυχή της παρέας. Πλέον, μια ρομαντική ώθηση μπορεί να σας οδηγήσει στο στόχο σας. Zwdia σε σχέση: Εστιάζετε στους τρόπους βελτίωσης της οικονομικής προοπτικής σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια πρόταση η οποία σε συνδυασμό με μια καλή στρατηγική θα μπορούσε να λειτουργήσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Νοιώθετε μια ζεστασιά και μια γνήσια καλή αίσθηση για τους συνανθρώπους σας. Αυτή η αίσθηση μπορεί να σας ενθαρρύνει να τα ξαναβρείτε με κάποιο φίλο που έχετε μαλώσει ή να σας δώσει την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Αναμένονται ενδιαφέροντα πράγματα να σας συμβούν, αν φανείτε πρόθυμοι σήμερα. Να είστε προσεκτικοί όταν εμφανιστεί η ευκαιρία να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Απολαύστε την ημέρα όπως είναι και μπορεί να βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον στο τέλος. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Ίσως να σκέφτεστε τη σχέση σας και κάθε πράγμα που σας ενοχλεί όταν ταράζεται. Ωστόσο, καθώς η Σελήνη έρχεται σε επαφή με την Αφροδίτη, η μέρα σας θα τελειώσει με μια ιδιαίτερα μαγική πινελιά. Ελεύθεροι: Ο Ερμής στην πνευματική σας ζώνη ενθαρρύνει τα μελλοντικά σχέδια. Ωστόσο, η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Μπορεί να δεχθείτε προσκλήσεις, ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να προχωρήσετε σε νέους κύκλους. Όλη αυτή η αυξημένη δραστηριότητα θα συμπέσει με έναν σύνδεσμο που συνεχίζει να πηγαίνει όλο και καλύτερα και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Μπορεί να αποδειχθεί περιπετειώδης και διασκεδαστική. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη τονίζει μια πινελιά καλής τύχης και η επαφή της με τον Δία, μπορεί να κάνει την φαντασία σας να βγάλει φτερά. Με το να σκέφτεστε από όλες τις οπτικές γωνίες όταν πρόκειται για ψυχαγωγία ή για μια διασκεδαστική έξοδο μπορεί μόνο να σας αφήσει ευτυχισμένες αναμνήσεις. Είτε είστε σε μια σχέση είτε είστε έξω με φίλους, να περιμένετε το αναπάντεχο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.