Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 14/10

erwtiko-test

Κριός

Ελεύθεροι: υπάρχει μεγάλη κοινωνική ευχέρεια στην ατμόσφαιρα, έτσι αν έχετε την ενέργεια, κανονίστε μία έξοδο με φίλους. Η τάση για υπερβολές θα είναι ισχυρή, για αυτό προσέξτε τις πράξεις σας. zwdia σε σχέση: φαίνεται πως έχετε πολλές ιδέες και αρκετό ενθουσιασμό για να ξεκινήσετε, όμως ο συντροφος σας θα έχει διάθεση για χαλάρωση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: οι φίλοι θα σας ενθαρρύνουν να τους ακολουθήσετε στη διασκέδαση, αλλά εσείς θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, υιοθετώντας ίσως μία διατροφή που θα βελτιώσει το σώμα σας και την αυτοπεποίθησή σας. zwdia σε σχέση: η επαφή της σεληνης με τον πλουτωνα θα συνεισφέρει σε αρκετές δυσκολέις με τον συντροφο σας, εκτός αν έχετε την θέληση να ξεχάσετε και να συγχωρέσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: υπάρχουν πιθανότητες για μία ευχάριστη έκπληξη αν ένας φίλος ή κάποιος που σας ενδιαφέρει σας τηλεφωνήσει και σας προσκαλέσει κάπου. Ένα εξωτικό γεύμα σε συνδυασμό με την παρέα του θα σας φτιάξει την διάθεση. zwdia σε σχέση: μην χαραμίσετε τις ρομαντικές ευκαιρίες που έρχονται με την επαφή της αφροδιτης και του δία. Βιώστε μία βραδιά που δεν θα ξεχάσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον δια σας ενθαρρύνει να καλέσετε μερικούς φίλους σπίτι ή να απολαύσετε μία ρομαντική βραδιά με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Οι κοινές ιδέες και αξίες θα σας φέρουν πολύ κοντά. zwdia σε σχέση: ο συντροφος σας ίσως έχει διαφορετική άποψη, όσον αφορά ένα οικογενειακό θέμα, αλλά στην ουσία θα λέτε το ίδιο με διαφορετικό τρόπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: αυτή την πολυάσχολη ημέρα, απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Εντωμεταξύ, μία οικεία συνάντηση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά –για αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. zwdia σε σχέση: μία στοργική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την διάθεση του συντρόφου σας. Αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον που σας ενδιαφέρει, είναι ο λόγος που έχετε καιρό να ακούσετε νέα του. Αν είστε οι πρώτοι που θα κάνουν την κίνηση, θα δείξετε τον καλό σας χαρακτήρα. zwdia σε σχέση: αν ο συντροφος ή τα οικογενειακά μέλη δεν βλέπουν τα πράγματα όπως εσείς, αποφύγετε την απογοήτευση με ευελιξία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: δεν θα υπάρξει έλλειψη φίλων για να τηλεφωνήσετε για ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα. Αν νιώθετε στα άκρα, ίσως προτιμήσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να μείνετε μέσα. Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον δια υποδηλώνει πως αυτό θα είναι λάθος. zwdia σε σχέση: εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όσον αφορά διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η σημερινή επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα στον ερωτικό σας τομέα, δημιουργεί την κατάλληλη στιγμή να περάσετε λίγες ώρες με τον αγαπημένο σας. Μία ρομαντική ταινία θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Όποια προβλήματα και αν αντιμετωπίσατε πρόσφατα, σύντομα θα αρχίσουν να υποχωρούν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: ο αρης στο ζωδιο σας υπενθυμίζει να είστε ενεργητικοί όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή και τις εξόδους σας. Αν χρειάζεστε παρέα, τηλεφωνήστε σε έναν φίλο και κανονίστε μία συνάντηση. zwdia σε σχέση: θα ανακαλύψετε πως οι προσεκτικές κινήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε μία υπέροχη βραδιά με τον συντροφο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η σεληνη στο ζωδιο του καρκινου και στον τομέα των σχέσεων σας δίνει αναφορά για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, καθώς έρχεται σε επαφή με τον ποσειδώνα. Ό, τι και αν πείτε μεταξύ σας θα είναι κατανοητό και ευκολονόητο. Ελεύθεροι: θα ανακαλύψετε πως κάποιος στην δουλειά σας τρέφει συναισθήματα για εσάς. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για ραντεβού, ρομάντζο και διασκέδαση, καθώς η ευχάριστη αφροδίτη συναντά τον δια και δημιουργεί υπέροχες προϋποθέσεις για συναντήσεις. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, θα είναι αρκετά εύκολο να τις αφήσετε στην άκρη και να απολαύσετε την σημερινή ημέρα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: οι φίλοι θα σας ενθαρρύνουν να διασκεδάσετε. Έχετε αρκετή ενέργεια, ειδικά όσον αφορά την συνάντηση με φίλους, για αυτό επιτρέψτε στην παιχνιδιάρικη πλευρά σας να φανερωθεί και απολαύστε τα υπέροχα αποτελέσματα. zwdia σε σχέση: αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ στο σπίτι σας, σκεφτείτε μαζί με τον συντροφο σας πέρα από τα συνηθισμένα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia

 

 

zwdia