Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 12/10

sex-orgasmoi

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με καταπληκτική παρέα. Η επαφή ανάμεσα στον αρη και στον δια σηματοδοτεί επιλογές για ρομάντζο, όταν βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας. Ωστόσο, η συγκέντρωση στο ζωδιο του ζυγου, υποδηλώνει πως ίσως χρειαστεί να βάλετε τις ανάγκες κάποιου πριν από τις δικές σας, πράγμα που ίσως σας απογοητεύσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον ουρανό εντείνουν την ανάγκη να βρείτε ρυθμό, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε εξαντληθεί. Ο ήλιος στον ζυγο σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε και να ρίξετε μία ματιά στις καθημερινές σας ρουτίνες. zwdia σε σχέση: θα ωφεληθείτε και εσείς και ο συντροφος σας βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: η σεληνη στο ζωδιο σας δημιουργεί μία υπέροχη επαφή με τον ουρανό και την αφροδιτη, φέρνοντας ρομαντικές επιλογές στην επιφάνεια. Η διαβολική σας διάθεση θα σας ενθαρρύνει να γίνετε φίλοι με κάποιον που τόσο καιρό θαυμάζετε από απόσταση. zwdia σε σχέση: θα παρουσιαστούν υπέροχες ευκαιρίες αν έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: σήμερα θα βιώσετε μία υπέροχη εμπειρία. Αργότερα ένας φίλος ή συγγενής θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Ελεύθεροι: θα χρειαστεί να δράσετε όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, η διασκέδαση στο σπίτι σας θα έχει ως αποτέλεσμα ένα απολαυστικό απόγευμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η ημέρα είναι γεμάτη με φιλίες που θα ξεχυθούν στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αν ψάχνετε για ραντεβού, η συγκέντρωση στο ζωδιο του ζυγου θα σας βάλει στον πειρασμό να τηλεφωνήσετε σε κάποιον που σας αρέσει. Με το να είστε ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων, μπορείτε να κάνετε άλλο ένα βήμα. Ταυτόχρονα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ίσως είστε αποφασισμένοι να υποστηρίξετε την άποψή σας, ενώ κάποιος άλλος είναι σίγουρος πως έχει δίκιο. Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση, εκτός από το να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από τη δική του προοπτική. Αν το κάνετε αυτό, θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείτε και να συμβιβαστείτε κατά κάποιο τρόπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Είστε στο στοιχείο σας με την αφροδίτη και τον ηλιο στο ζωδιο σας, καθώς γίνεστε ταυτόχρονα ελκυστική επιλογή. Μαζί με αυτό, η φυσική σας ικανότητα να κερδίζετε τους άλλους με την γοητεία, θα σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Εντωμεταξύ, η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων ίσως συμπέσει με μία αναπάντεχη πρόσκληση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Θα σκεφτείτε αρκετά τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, ειδικά όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή και τον ερωτα. Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως δεν θα ζητήσετε από κάποιον ραντεβού πάνω στη στιγμή. Η σημερινή ευθυγράμμιση αποκαλύπτει πως θέλετε να ανακαλύψετε πρώτα «το φόντο» του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ύστερα να πάρετε την πρωτοβουλία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Συγκεκριμένες εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες σήμερα, και οποιαδήποτε αναποφασιστικότητα απλώς θα επιβαρύνει την κατάσταση. Σε αυτό το σημείο, θα βοηθούσε να αποδεχτείτε πως μία σημαντική σχέση βιώνει κάποιες αλλαγές. Μην αντισταθείτε σε αυτό, ακόμα και αν είναι άβολο- θα είναι για το δικό σας καλό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

zwdia σε σχέση: συμβιβαστείτε και συνεργαστείτε σήμερα, ειδικά αν ο συντροφος σας φαίνεται αποφασισμένος να βάλει τις ανάγκες του πριν τις δικές σας. Ακούστε τον και προσπαθήστε να φροντίσετε τις ανάγκες του για να βιώσετε μία γλυκιά ημέρα. Ελεύθεροι: το απόγευμα είναι ιδανικό για να καλέσετε έναν φίλο στο σπίτι σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: ένας φίλος θα έχει δυνατή επιρροή πάνω σας σήμερα και θα είναι θετική. Ωστοσο, θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν πρέπει ή όχι να δεχτείτε την προσφορά του. zwdia σε σχέση: τα ονειρα για ταξίδια σας δίνουν καλή διάθεση, καθώς η σημερινή ενέργεια ενθαρρύνει τον σχεδιασμό διασκέδασης και χαλαρών διακοπών. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε ανθρώπους όλων των ειδών, προσπαθήστε να αποφύγετε σχέσεις που μοιάζουν περίεργες. Αν ψάχνετε τν ερωτα, η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως πρέπει να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που έχουν την τάση να σας χειραγωγούν. Αν κάποιος μοιάζει ακραίος, ίσως πρέπει να τον αφήσετε ήσυχο για τώρα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia

 

zwdia